Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010

Πραγματικό άρμα κοντεύει να γίνει το ψηφοδέλτιο Δημαρά

Ο Θ. Αδαμαντίδης υποψήφιος με τον Γ. Δημαρά........ και εξι σύμβουλοι του Φασούλα!!!!!
Ο γνωστός Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Νίκος Βασιλάκος, ο Νίκος Ζερβός, η Σταυρούλα Καρύδη (πρόεδρος καναλιού 1 - Πειραιά) ο πρώην βουλευτής με το ΔΗΚΚΙ Γιώργος Καρατάσος και ο ολυμπιονίκης Γιώργος Χατζηιωαννίδης είναι μερικά ακόμη από τα ονόματα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά
Οι αντιπεριφερειάρχες του Δημαρά
* Κεντρικός τομέας: Κουρούσης Χρήστος, πρώην Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ και Γ.Γ υπουργείων Εργασίας και Ναυτιλίας.
* Δυτικός τομέας: Γιομπαζολιάς Μάκης, Δημοσιογράφος, Διευθυντής EXTRA CHANNEL, Δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και..... υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α Αθηνών.
* Νότιος τομέας: Παναγούλης Στάθης, πρώην Βουλευτής και Υπουργός του ΠΑΣΟΚ.
* Βόρειος τομέας: Κωνσταντάκου Έρη, Αρχιτέκτων.
* Ανατολικός τομέας: Αθανασίου Νάσος, Δημοσιογράφος, πρώην Δημοτικός και Νομαρχιακός σύμβουλος.
* Πειραιάς: Γαλανός Νίκος, Πρώην βουλευτής ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και ΠΑΣΟΚ
* Νησιά: Χατζηπέρος Τάκης, Ναύαρχος Ε.Α, μέλος πληρώματος "ΒΕΛΟΣ"
* Δυτική Αττική: Πιπιλή Κατερίνα, Αρχιτέκτων Μηχανικός, Πρόεδρος συλλόγου Επιστημόνων περιοχής.

Ο Θ. Αδαμαντίδης υποψήφιος με τον Γ. Δημαρά...
Μια από τις πιο αγαπημένες και ξεχωριστές λαϊκές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, ο Θέμης Αδαμαντίδης, θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής συμφώνησε απόψε να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά στον δυτικό τομέα (Περιστέρι, Αιγάλεω, Χαϊδάρι κλπ) εκεί όπου υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης είναι ο Μάκης Γιομπαζολιάς.
Με πολλά από τα τραγούδια του ο Θ. Αδαμαντίδης έχει εκφράσει τις αγωνίες και τους καημούς των απλών ανθρώπων. Άρα είναι και ο κατάλληλος άνθρωπος, τώρα που ασχολείται με τα κοινά, για να εκπροσωπήσει τις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας στο νέο θεσμό της Περιφέρειας Αττικής. Ιδιαίτερα όμως έχει διακριθεί και αγαπηθεί για τις ανεπανάληπτες ερμηνείες των τραγουδιών του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη. Μάλιστα...
σκοπεύει να δώσει στο προσεχές διάστημα και μια συναυλία με τραγούδια του μεγάλου και αθάνατου λαϊκού βάρδου...
Έξι σύμβουλοι του Φασούλα με το Δημαρά
Με δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους αλλά και στενούς συνεργάτες του απερχόμενου δημάρχου Πειραιά στελεχώνει σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr το ψηφοδέλτιο του στην αντιπεριφέρεια Πειραιά ο Γιάννης Δημαράς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νίκος Γαλανός έχει ήδη κλείσει το ένα τρίτο των θέσεων (6 από τις 18) στενούς συνεργάτες του Π. Φασούλα.
Συγκεκριμένα, στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Άρμα Πολιτών» για την αντιπεριφέρεια Πειραιά θα συμμετάσχουν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Τάκης Αβραμίδης, η πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Αναγνώστου, η πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ (Κανάλι 1) Σταυρούλα Καρύδη, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παρασκευόπουλος, η πρόεδρος του Β΄ Διαμερίσματος Ζωή Κεχαγιά και ο πρόεδρος του Δ΄ Διαμερίσματος Δημήτρης Βενέρης.
Πάντως, σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μέχρι στιγμής για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αντώνης Αρώνης, ο οποίος παραιτήθηκε χθες από υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού (http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8464).
Επιπλέον, αν και Γιάννης Δημαράς και Παναγιώτης Φασούλας, οι οποίοι διατηρούν φιλική σχέση, επικοινώνησαν μετά την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» με το ΠΑΣΟΚ, δεν έγινε καμία συζήτηση για συνεργασία του δημάρχου Πειραιά με το «Άρμα Πολιτών».
Το σύνθημα είναι ένα και θα παίζει ολοένα και περισσότερο....ΟΛΟΙ ΓΙΑΝΝΗ
Το έστειλε το http://oloigianni.blogspot.com/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :