Κυριακή, Οκτωβρίου 17, 2010

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ - ΦΙΛΩΤΙ 2 -3

Tο Φιλώτι ήταν ο μεγάλος νικητής του Κυριακάτικου ντέρμπι στο ΔΑΚ αφού κατάφερε να κέρδισει την Αναγέννηση Νάξου με 3-2 . Ο Καφετζής από τη ομάδα του Φιλωτίου και ο Κωττάκης από την Αναγέννηση ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα, σημείωσαν αμφότεροι από δυο τέρματα. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες, σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την μετριότητα. Είχε όμως σασπένς μέχρι το τέλος και αποζημίωσε τους φιλάθλους με την διακύμανση του σκορ και τα 5 γκολ. Το Φιλώτι ήταν πιο ψυχωμένο και απέδειξε με το παιχνίδι του ότι ήθελε την νίκη και την διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Ηταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτύχισε να προηγήθει στο 23ο λεπτό με τον Καράι. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν, άξιζαν κάτι καλύτερο, αν και βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και με την είσοδο του Καφετζή (στο 70 λεπτό) γύρισαν το παιχνίδι. Ισοφάρισαν στο 78ο λεπτό με κεφαλιά του Καφετζή, στο 86ο λεπτό ο Κοττάκης πλάσσαρε τον.... Πολυκρέτη και έδωσε το προβάδισμα στο Φιλώτι (2-1) Τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε και πάλι ο Καφετζής με πλασέ μετά από λάθος συνεννόηση των αμυντικών και του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε με ατομική προσπάθεια στις καθυστερήσεις ο Κοττάκης.
Πολλά παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από την διαιτησία του κ.Ρούσου για το πέναλτι που δεν έδωσε στο 80ο λεπτό αλλά καιγια ένα οφσάιντ που καταλόγισε ο δεύτερος βοηθός Μαραγκός (85ο λεπτό).
Διαιτητές: Ρούσσος, Αρμακόλλας, Μαραγκός
Αναγέννηση Ν (Πολέμης): Χωριανόπουλος, Δεγαϊτας (Ραμπέλο), Πιτταράς Ν, Κουτελιέρης Ρ., Παπανικολάου, Ζούλης, Σεμέ, Βαγενάς, Φακίνος, Κουτελιέρης Θ. (Λυμπερτάς), Κεραμιώτης (Καφετζής)
ΑΜΣ Φιλώτι (Ορφανός): Πολυκρέτης, Μουστάκης Ν., Κοττάκης Στ., Ψάρρας Στ. Τζάφος Ν. Προμπονάς (Μαρούλης), Καράι Β., Μουστάκης Απ., Κοττάκης Ε., Κώτσος (Λιόφαγος), Ψάρρας Β. (Καράι Μ.)
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :