Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2010

Επίσκεψη Ν. Μαράκη σε Δανακό - Απείρανθο

Με ιδιαίτερη θέρμη έγινε δεκτός από τους κατοίκους του Δανακού και της Απειράνθου, ο δήμαρχος Νάξου και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Νίκος Μαράκης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στα δυο αυτά χωριά της ορεινής Νάξου.
Κατά την διάρκεια των συζητήσεων που ανέπτυξε με τους κατοίκους της περιοχής αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς τους, έδωσε υπόσχεση τιμής για την άμεση επίλυσή τους και ζήτησε την συνεργασία τους για...... ένα υγιή πολυνησιακό πλέον δήμο.

Ο κ. Μαράκης, αναφερόμενος στην πολυετή εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, δήλωσε πως ο ίδιος και ο συνδυασμός του «δεν είναι το παρελθόν αλλά το μέλλον» και πως η «πλούσια εμπειρία της παράταξης διασφαλίζει τη διαχείριση και ανάπτυξη των κοινοτήτων με τον πλέον άμεσο και καλύτερα δυνατό τρόπο». Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων κατοίκων, ανέφερε πως όποιο έργο έχει μπει σε διαδικασία μελέτης και έχει δρομολογηθεί στο παρελθόν θα συνεχιστεί με την νέα διοίκηση του δήμου.

Αναφερόμενος στην παραδοσιακή κοινότητα της Απειράνθου τόνισε το γεγονός πως το χωριό αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Νάξο και μπορεί να συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του νησιού. Κάλεσε δε τους κατοίκους της περιοχής να συμμετέχουν στην προσπάθεια που θα κάνει ο ίδιος και η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, για αλλαγή ταχύτητας «με ένα πρόγραμμα ανάπτυξης που αφορά τον Καλλικρατικό Δήμο απ’ άκρη σ’ άκρη».

Τέλος, παρουσίασε τους υποψηφίους του, τονίζοντας το γεγονός πως περιλαμβάνει νέα παιδιά που ενδιαφέρονται για τα κοινά και αναφέρθηκε σ’ ένα ενιαίο κέντρο αποφάσεων που θα αφουγκράζεται τα τοπικά προβλήματα και θα τα επιλύνει άμεσα και δυναμικά.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010, στις 19.15, ο κ. Μαράκης θα επισκεφθεί τις Εγγαρές, στις 20.00 τη Γαλήνη και στις 21.30 τον Κυνίδαρο.

Από το Γραφείο Τύπου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει το "υπόσχεση τιμής", που αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Ανώνυμος είπε...

μα και την περασμενη φορα υποσχεση τιμης μας ειχε δωσει. τελικα εργο μηδεν. ο μονος δημος στην ελλαδα που εχει πλεονασμα. ανταποδωση μηδεν. μονον εισπραξεις. μας ξεσχεισαν και στις κλησεις λιμενικο και αστυνομια. ολα υπερ δημου.

Ανώνυμος είπε...

και πριν 4 χρόνια είχε υποσχεθεί. Τι είναι όποιος δεν κρατάει τις υποσχέσεις του?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΡΑΚΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ..

ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή κοντή γιορτή....