Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2010

Επιστολή Β. Παπαδόπουλου

Προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Νάξου κ. Εμμανουήλ Νικολάου Μαργαρίτη.
Αγαπητέ Μανώλη, μετά από λίγες μέρες οι Ναξιώτες και οι κάτοικοι των μικρών νησιών Σχοινούσα, Ηρακλειά, Δονούσα, Κουφονήσι, θα σε εκλέξουν Δήμαρχο Νάξου. Σε αυτή μου την επιστολή θα αναλύσω τους 5 λόγους.
1ον Γιατί θα κερδίσεις, 2ον Γιατί θα σε ψηφίσουν, 3ον Γιατί θέλουν αλλαγή ο λαός της Νάξου, 4ον Γιατί θα κοιτάξουν όλοι οι κάτοικοι το συμφέρον του νησιού και 5ον Γιατί ο λαός της Νάξου θα παραγνωρίσει τα κόμματα.
1ον Γιατί θα κερδίσεις.
Θα κερδίσεις γιατί είσαι ηθικό άτομο, με αρχές στην οικογένειά σου, στην εργασία σου. Δεν είναι τυχαίο ότι σε εξέλεξαν πρόεδρο του Νομού μας οι φαρμακοποιοί των Κυκλάδων. Θα κερδίσεις γιατί είσαι ανιδιοτελής, οικονομικά ανεξάρτητος, γιατί αγαπάς τον τόπο σου. Γράφω εδώ τη ρήση του Αποστόλου Παύλου που σε επιστολή του προς τους Εβραίους αναφέρει: «Τοιούτος ημίν έπρεπε Αρχιερεύς, Όσιος, Άκακος, Αμίαντος, Κεχωρισμένος από των αμαρτωλών και υψηλότερος των ανθρώπων γενόμενος. …….Όστις ουκ έχει ανάγκη πρώτερον διά των ιδίων αμαρτιών θυσίαν προσφέρει και έπειτα των του λαού». Τέτοιος λοιπόν Δήμαρχος αξίζει σε εμάς, άκακος, αμίαντος, κεχωρισμένος από των αμαρτωλών. Κάνοντας πολιτική και....... παίρνοντας αποφάσεις για το συμφέρον του συνόλου του Ναξιακού Λαού και των μικρών νησιών.

Πιστεύω Μανώλη ότι το σακάκι σου δεν θα το κρεμάσεις έξω από το γραφείο σου στο Δήμο, αλλά θα το βάλεις στη ναφθαλίνη σε μπαούλο και τα κλειδιά του μπαούλου θα τα πετάξεις στη θάλασσα, ώστε να μην μπορείς εύκολα να το ξαναφορέσεις. Γιατί εάν είναι έξω από το γραφείο σου, θα μπορείς εύκολα να το φοράς όποτε το θέλεις. Πιστεύω όμως ότι μέχρι εδώ συμφωνείς, και έτσι θα φορέσεις το σακάκι που θα σου δώσει ο λαός, του Δημάρχου του λαού της Νάξου και των μικρών νησιών.
2ον Γιατί θα σε ψηφίσουν.
Απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση υπάρχουν ήδη στην προηγούμενη ερώτηση, αλλά ο λαός της Νάξου ξέρει ότι πράγματι είσαι ηθικός και όλα τα άλλα που προανέφερα. Αλλά στο πρόσωπό σου βλέπει τον άνθρωπο τον φτασμένο, τον αμερόληπτο, τον άνθρωπο που θα προτάσσει το συμφέρον του τόπου από το συμφέρον το ατομικό, το συμφέρον της καρέκλας του και προπάντων το κομματικό.
Ο λαός που θα σε ψηφίσει Μανώλη, δεν θα σε ψηφίσει γιατί είσαι οπαδός της Νέας Δημοκρατίας, και εγώ ο ίδιος δεν σε ψηφίζω γι’ αυτό, αλλά γιατί συγκεντρώνεις τόσα πολλά προτερήματα. Βαρέθηκε ο κόσμος τους πολιτικούς και την πολιτική τους, όλοι μα όλοι βράζουν σε ένα καζάνι, παρ’ τον ένα και χτύπα τον άλλον, λέει μια λαϊκή παροιμία.
3ον Γιατί θέλει αλλαγή ο λαός της Νάξου.
Γιατί βλέπει το νησί του, την βασίλισσα των Κυκλάδων να μαραζώνει κάθε μέρα και τα γύρω νησιά να ανθούν και να προοδεύουν. Μπορούσε η Νάξος να είναι παράδειγμα για τους άλλους κατοίκους των άλλων νησιών και κατάντησε καταφρονημένη, χωρίς κανένας να προβάλλει τις ομορφιές της, χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται για τα συμφέροντά της, χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται για το εάν θα έλθουν τουρίστες, και όσοι έλθουν να φεύγουν με τις χειρότερες εντυπώσεις. Κυκλοφοριακό, καθαριότητα, μέσα συγκοινωνίας, πλοία, αεροδρόμιο. Άθλια η υπάρχουσα κατάσταση.
Μανώλη η κεφαλή θα είσαι εσύ. Και το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, λέει μια λαϊκή παροιμία. Από εσένα λοιπόν εξαρτώνται όλα. Δεν θα ακούς τις σειρήνες αλλά πάντα θα προτάσσεις το συμφέρον του τόπου.
4ον Γιατί όλοι οι κάτοικοι θα κοιτάξουν το συμφέρον του νησιού.
Γιατί το συμφέρον όλων είναι και το συμφέρον του νησιού. Μια άλλη λαϊκή παροιμία λέει: « όποιος δεν κοιτάξει το σπίτι του, θα πέσει να τον πλακώσει». Εδώ θα αναφέρω μια πρόσφατη εμπειρία μου από ένα προσκυνηματικό ταξίδι στην Καππαδοκία. Στην Σινανσό (και σε άλλα μέρη) για να μπεις να δεις την εκκλησία Κωνσταντίνου & Ελένης που έχτισε η Αγία Ελένη και την έχουν τζαμί, εισπράττουν οι Τούρκοι εισιτήριο. Εμείς έχουμε τα Παλάτια (την Πορτάρα) και είναι ένας χώρος που υποτιμάς τον εαυτό σου και σαν άνθρωπος και σαν Ναξιώτης περισσότερο με τα χάλια που την έχουν καταντήσει.

Και μην ακούσεις Μανώλη που μπορεί κάποιος να επικαλεστεί την αρχαιολογία. Ο άρχοντας του τόπου θα είσαι ΕΣΥ και ΕΣΥ θα έχεις τον πρώτο λόγο. Πότε όμως; Όταν έχεις με το μέρος σου όλο τον λαό της Νάξου και αναφέρθηκα πιο πάνω πώς!

Τα προβλήματα που θα συναντήσεις είναι πολλά. Τα προβλήματα της καθημερινότητας θα μπορείς να τα λύνεις με το Συμβούλιό σου και το τεράστιο προσωπικό δυναμικό που θα έχεις πολλούς, πολλούς επιστήμονες , βέβαια επιστήμονας είσαι και εσύ Μανώλη μου, μα πρέπει να είναι πάντα έκαστος εις το είδος του, στον τομέα του είναι πάντα πιο ειδικός. Ο Αίσωπος έγραφε: έκαστος εφ’ ω ετάχθη.
Και 5ον και τελευταίο επί του παρόντος. Το γιατί ο λαός της Νάξου θα παραγνωρίσει τα κόμματα.
Παλιά (στα χρόνια μας όμως) πριν το 1967 που δεν υπήρχε η τηλεόραση, τόσο οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί της κωμωδίας τους στα θέατρα και στα κινηματογραφικά έργα διακωμωδούσαν τους πολιτικούς. Πολλοί θα θυμούνται τον Κωνσταντάρα που υποδυόταν τον Βουλευτή Μαυρογιαλούρο και προσπαθούσαν μ’ αυτόν τον τρόπο να μάθει ο λαός τι κάνουν οι πολιτικοί με την πολιτική τους και τι έκαναν οι κομματάρχες με τους κουμπάρους και φίλους τους. Τώρα υπάρχει η τηλεόραση, υπάρχουν οι δημοσιογράφοι (χωρίς να παραγνωρίζουμε ότι φταίνε πολλοί από αυτούς και για πολλά). Αλλά ένα μέρος από τις ποικιλότροπες ρεμούλες εις βάρος του λαού της Ελλάδας, βγαίνει στο γυαλί και βλέπουμε ότι κατά καιρούς τα κόμματα που κυβέρνησαν έκαναν τις λοβιτούρες τους, σε όλες τις κυβερνήσεις υπάρχουν λαμόγια όπως λέει ο λαός.

Έτσι λοιπόν Μανώλη ο κόσμος όπου και αν ανήκει πολιτικά, πιστεύει ότι στην πολιτική υπάρχει βρωμιά, και όπως όλοι αυτοί κοιτάνε τους εαυτούς τους και τους γύρω τους έτσι και εμείς τώρα πια παραγνωρίζουμε την παλιά νοοτροπία ότι πρέπει να ψηφίζω το κόμμα μου και λέμε ότι πρέπει αυτή τη φορά να ψηφίσουμε το δικό μας συμφέρον. Στις Βουλευτικές εκλογές ο κάθε ένας θα ψηφίσει το κόμμα που κρίνει ότι είναι το πιο καλό, το πιο δημοκρατικό, εν πάση περιπτώσει το κόμμα του.

Αλλά τώρα θα σε ψηφίσει Μανώλη, γιατί συγκεντρώνεις πάρα πολλά καλά, ψηφίζει το καθαρό πρόσωπό σου. Θα ξεχάσει, θα παραγνωρίσει το κόμμα του και θα ψηφίσει το συμφέρον το δικό του και του νησιού του.

Αυτό Μανώλη είναι το μεγαλύτερο που πρέπει να κοιτάξεις την βραδιά της νίκης των εκλογών, όταν βγουν τα αποτελέσματα, τότε, τότε, μα τότε Μανώλη θα πρέπει να βγεις και να φωνάξεις: ΝΙΚΗΣΕ ΝΑΞΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΜΑΣ. ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΘΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Τότε θα πρέπει να πεις ότι πριν αναλάβεις θα κάνεις μια Λαϊκή συγκέντρωση για να αφουγκραστείς τα καυτά προβλήματά μας.
Γνώση έχεις, ήθος έχεις, τιμιότητα έχεις, ανεξάρτητος οικονομικά είσαι. Κοίταξε τη Νάξο, όλα μπορούν να λυθούν όταν όλοι μαζί αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα τα πολλά που υπάρχουν.
Μανώλη έσω έτοιμος.
Με τιμή και αγάπη.
Ευάγγελος Δημ. Παπαδόπουλος
Νάξος 18/10/2010
Υ.Γ. Εάν ζούσε ο αείμνηστος πατέρας σου και διάβαζε αυτή την επιστολή, θα σου έλεγε «Μανώλη διάβαστα καλά και να τα κάνεις».
Έχω και άλλη μια επιστολή και εάν συμφωνήσεις θα την δημοσιεύσω την άλλη εβδομάδα.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

31 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πως ο κύριος Παπαδόπουλος γνωρίζει τι θα πει νίκη στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Νάξου και στέλνει και επιστολές, αφού δε γνώρισε ποτέ αυτή τη γεύση! Πάντα γνωρίζει την ήττα με όλους τους τρόπους άλλες φορές από την πρώτη και άλλες από την δεύτερη Κυριακή! Το μόνο που μένει λοιπόν κύριε Παπαδόπουλε είναι να δούμε αν ο Μαράκης νικήσει την πρώτη ή την δεύτερη Κυριακή…

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιο ήθος και διαφάνεια, να μην κάνουμε καθόλου εκλογές! Να μείνει δήμαρχος για πάντα!

Ανώνυμος είπε...

Τι είδους συλλογισμός είναι αυτός?
Την επόμενη φορά που αποφασίσεις να γράψεις σε blog σκέψου λίγο καλύτερα για το τι επιχειρήματα παραθέτεις, γιατί ρέπουν προς τον φασισμό!

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι αν θα κερδίσει η θα χάσει η Νάξος, ως νησί και όχι ως πόλη, σε αυτές τις εκλογές. Γιατί δεν πρέπει να πάνε άλλα τέσσερα χρόνια χαμένα!

Ανώνυμος είπε...

Τι είδους συλλογισμός είναι αυτός?
Την επόμενη φορά που αποφασίσεις να γράψεις σε blog σκέψου λίγο καλύτερα για το τι επιχειρήματα παραθέτεις, γιατί ρέπουν προς τον φασισμό!
Για τον κύριο στις 3:22

Ανώνυμος είπε...

"Πως ο κύριος Παπαδόπουλος γνωρίζει τι θα πει νίκη στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Νάξου και στέλνει και επιστολές, αφού δε γνώρισε ποτέ αυτή τη γεύση!"

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

ΥΠΟΜΟΝΗ 12 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟ 37% ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον κύριο στις 3:45

Μάλλον δε ζείτε μόνιμα στη Νάξο, οπότε δεν ξέρετε πως ήταν τα 4 τελευταία χρόνια. Μήπως έγιναν έργα? Μήπως μοασχομυρίζαμε από καθαριότητα? Μήπως ήταν τόσο δημοκρατικό το κλίμα που λέγαμε ελεύθερα και επώνυμα την άποψή μας? Μήπως ξέραμε που πάνε τα λεφτά μας? Μήπως προβληθήκαμε (εκτος ιδιωτών) τουριστικά? Μήπως γίναμε Πολιτιστικό κέντρο?

Μήπως τι ???

Ανώνυμος είπε...

Για τον κύριο στις 5:36 μ.μ.
Συγνώμη αλλά τι σχέση έχει αυτό που απαντάτε σε σχέση, μ’ αυτό που έγραψα?

Ανώνυμος είπε...

«Τοιούτος ημίν έπρεπε Αρχιερεύς, Όσιος, Άκακος, Αμίαντος, Κεχωρισμένος από των αμαρτωλών και υψηλότερος των ανθρώπων γενόμενος. …….Όστις ουκ έχει ανάγκη πρώτερον διά των ιδίων αμαρτιών θυσίαν προσφέρει και έπειτα των του λαού».
ΣΕ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΜΙΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΟΧΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ...
ΣΑΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ: ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΕΥΕΙ..ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Με τι διαφορά πως το κείμενο έχει γραφτεί για να εγκωμιάσει άλλο πρόσωπο κι όχι τον εαυτό του!

Ανώνυμος είπε...

γεια στο στόμα σου μεγάλε!
επειδή χτίζει εκκλησίες και κάνει μεγάλους σταυρούς ότι έτσι θα σβηστούν οι αμαρτίες του..

Ανώνυμος είπε...

Κι αφού το ρίξαμε στις παροιμίες: «ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω»

Ανώνυμος είπε...

Α! και μην αναλαμβάνετε και χρέη Αγίου Πέτρου! Ήμαρτον! Αφήστε και κάτι σε άλλου τη δικαιοδοσία!

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές γίνονται και αποφασίζει ο λαός! Ας αφίσουμε λοιπόν τον λαό να αποφασίσει για μια ακόμη φορά! Και ο λαός της Νάξου ξέρει να πσιφίζει...

Ανώνυμος είπε...

Κουτοπόνηρε!
Για τον 8:45 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Δες λίγο Λαζόπουλο τώρα να ξεστραβωθείς!
Για τον 8:45 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο κ. βαγγελη. επιτελους πρεπει ολοι επωνημα να δωσετε σημα νικης εξω απο κομματα. υπερκομματικο ψηφοδελτιο νικης. παοκ κκε νδ ολοι μαζι με το μανωλη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ 8.08 ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ; (!!!) ΞΕΧΝΑΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΝΤΙΚΑΡΑΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ; ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΑΤΕ ΑΜ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ. θΑ ΦΑΤΕ ΤΣΑΤΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΦΩΛΙΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το σίγουρο είναι πως μετά από αυτή την επιστολή το Μανώλης θα νιώθει σαν γραμματόσημο (τόσο γλύψιμο που του κάνει ο Βαγγέλης). Βαγγέλη λίγο ακόμα και όλες οι εκδηλώσεις του δήμου θα είναι από το ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Πως και ο Στάθης Μπριγιόν δεν έκανε σχετική ιερή αναφορά να μυρίσουμε λιβάνι?

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω το Ραντεβού.. Μπράβο Παπαδόπουλε.. Ξέρεις εσυ τι κάνεις..

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτό ήταν γλύψιμο, ο κυρ. Στάθης τι κάνει 3,5 χρόνια τώρα? (και ήταν και αντιπολίτευση). Με τόσο σάλιο στρώναμε όλους τους δρόμους που πάνε σε... εκκλησίες!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ...(ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ!) ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΕΥΕ...ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΞΙΟ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ: ME TO NA ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΩΣ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΝΑΞΙΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ?
Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ?
ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΚΡΑ ΤΟ ΛΕΩ.
ΚΥΡΙΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ?
ΑΠ' ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ
ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣ ΑΦΕΣΙΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ...
ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΣΑΣ..ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ''ΑΜΑΡΤΗΜΑ'' ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΖΗΛΕΙΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ...
ΔΕΝ ΘΕΟΠΟΙΩ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

O Βαγγέλης ο Παπαδόπουλος ένας γνήσιος Λάτρης της Νάξου έχει δώσει τη ζωή του για τον Άνθρωπο-Ναξιώτη. Το μεγαλείο της προσφοράς του είναι αυτό ακριβώς που εντοπίζετε σαν μειονέκτημα το ότι δεν κατάφερε να εκλεγεί διότι χωρίς να έχει αξιώματα αγωνίστηκε γι' αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του. Αυτοί (οι πάρα πολλοί) που έχουν ευεργετηθεί το γνωρίζουν καλά. Όχι σαν κάτι άλλους που είχαν τα ηνία και το μόνο που κατάφεραν είναι να πάνε χρόνια πίσω το νησί.μας. Πάντα στο Δημοτικό Συμβούλιο (ως αντιπολίτευση δεν έχει σημασία) με γόνιμες τεκμηριωμένες προτάσεις προς το κοινό όφελος. Όχι σαν κάτι άλλους Δημοτικούς συμβούλους (κούκλες- αυτούς θένε οι κρατούντες) που δεν είναι άξιοι να αρθρώσουν λέξη και άποψη. Αυτά τα λίγα αμερόληπτα και ανιδιοτελή. Γιατί αυτοί που δεν ξέρουν οι τρέφονται από φανατισμό δεν πρέπει να μιλάνε γιατί κάνουν κακό.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ 1 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΕΡΟ?

Ανώνυμος είπε...

τα παιδια σου που εχουν μαγαζια και δεν ανακατευονται κατι ξερουν.εσυ παλι οχι!γερασες και μυαλο δεν εβαλες!αντε δα να προσευχηθεις πουθενα και ασε τα γλυψιματα.σε σκυλοβαρεθηκαμε τοοοσα χρονια!στειλε κι αλλη επιστολη να γελασει λιγο το χειλακι μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Επαγγελματίας γλυψιματίας

Ανώνυμος είπε...

Αφού ο Ευάγγελος υποστηρίζει Μαργαρίτη,σίγουρα θα βγει ο χοντρός!Ο Βαγγέλης,είναι ο Μητσοτάκης της ναξιακής πολιτικής σκηνής.Ο γκαντέμης!!

Ανώνυμος είπε...

εγγόνια φοιτητές έχεις θες κι αυτά να τα χαντακώσεις?

Ανώνυμος είπε...

Βουλώστε το τέλος πάντων! Λυσσάξατε με τον άνθρωπο! Και στην τελική γιατί καταφέρεστε με τέτοιο μένος αφού όπως ισχυρίζεστε είναι τόσο ασήμαντος? Όσο για τον δεισιδαίμονα που σχολίασε στις 5:48 μ.μ. θα του απαντήσω ότι φανερώνουν τα σχόλια του το μορφωτικό του επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς συμπεριφέρονται οι δειλοί.
Κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και πετούν λάσπη σ΄ενα ηλικιωμένο άνθρωπο που από μεράκι και αγάπη για τον τόπο επέλεξε να ασχοληθεί με τα κοινά.
Όποιος έχει το θάρρος της γνώμης του εκφράζετε επώνυμα και λέει αυτό που θέλει να πει. Και αυτός ο άνθρωπος που εσείς προσπαθείτε να κατηγορήσετε αυτό έκανε όλα του τα χρόνια. Εσείς θα κρύβεστε μια ζωή χωμένοι μέσα στην ανυπαρξία σας.

Χωραΐτης