Κυριακή, Οκτωβρίου 10, 2010

Πανναξιακός - Ίος 6-2 !!!

Γκολ και θέαμα προσέφερε απλόχερα για άλλη μια φορά ο Πανναξιακός στους περίπου 100 θεατές που βρέθηκαν στο "βοσκοτόπι" του ΔΑΚ, για να παρακολουθήσουν το πρώτο επίσημο ματς για το πρωτάθλημα, απέναντι στην ομάδα της Ίου. Οι παίκτες του Στ. Μειμάρογλου έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, και καθάρισαν εύκολα το ματς απ' το 1ο ημίχρονο (5-0), ενώ στην επανάληψη χαλάρωσαν και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πετύχουν δυο γκολ.
Μόλις στο 1' ο Μουμπάρακ μετά από ασίστ του Σουσούνη από αριστερά, με κοντινό πλασέ, άνοιξε για φέτος λογαριασμό, κάνοντας το 1-0.
Στο 28' μετά από μια φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα του Χαμηλοθώρη ο τερματοφύλακας της Ίου Βολικάκης έκανε το μοιραίο λάθος χάνοντας την μπάλα μέσα απ' τα χέρια του, αυτή κατέληξε στον Σουσούνη που την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Γκολ που μάλλον έριξε την...... ψυχολογία των φιλοξενουμένων (που μέχρι εκείνη την στιγμή πάλευαν το ματς), με αποτέλεσμα να δεχτούν άλλα 3 γκολ μέχρι το ημίχρονο.
Δυο λεπτά μετά (στο 30') ο Αγγελής επιχείρησε σουτ από τα 35 μέτρα, η μπάλα άλλαξε πορεία σε έναν αμυντικό της Ίου, ξεγελώντας τον Βολικάκη και κάνοντας το 3-0.
Ένα λεπτό μετά (31') οι παίκτες του Πανναξιακού έκλεψαν την μπάλα, ο Σουσούνης και πάλι (αφού συνδυάστηκε άψογα με τον Αγγελή) μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα γράφοντας το 4-0.
Η φάση του αγώνα όμως έγινε στο 35'. Μετά από σέντρα του Χαμηλοθώρη, ο Σουσούνης με απ' ευθείας ανάποδο ψαλίδι προσπάθησε να βάλει το γκολ της χρονιάς, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ, αλλά το χειροκρότημα της κερκίδας ήταν ίσως πιο δυνατό και απ' αυτό στα γκολ.
Το 5-0 έγινε στο 44' όταν ο Γ. Κατσάνης (που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν), έβγαλε θαυμάσια σέντρα από δεξια και ο επερχόμενος Σφυρόερας με κεφαλιά απ' το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα για πέμπτη φορά στα δίχτυα, και τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Το 2ο ημίχρονο πλέον ξεκίνησε με πέναλτι για τον Πανναξιακό στο 55', όταν ο Μουμπάρακ μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουσούνης, αλλά ο Βολικάκης έπεσε θαυμάσια στην αριστερή γωνία του και απέκρουσε, στερώντας απ' τον Ναξιώτη επιθετικό το χατ-τρικ.
Η Ίος πάτησε για πρώτη φορά την περιοχή του Πανναξιακού στο 57', όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο αμαρκάριστος Βολικάκης με σουτ απ' το ύψος του πέναλτι μείωσε για τους φιλοξενουμένους σε 5-1.
Στο 65' ο πολύ καλός και σήμερα Μ. Πολυκρέτης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 6-1, ενώ το σκορ έκλεισε για τους φιλοξενουμένους ο Μπατσαλής με κεφαλιά μετά από ασυνεννοησία των αμυντικών του Πανναξιακού στο 75'.
Το παιχνίδι ''δεν αντέχει κριτικής', αφού ο Πανναξιακός εκτός από τα 6 γκολ και το χαμένο πέναλτι, είχε σωρεία ευκαιριών για να φτάσει το σκορ ακόμα και σε διψήφιο νούμερο.
Φιλότιμοι οι παίκτες της Ίου, προσπάθησαν, αλλά η φάση του 2ου γκολ μάλλον ήταν καταλυτική για την ψυχολογία τους.
Δεν υπάρχουν υστερήσαντες από τον Πανναξιακό, ενώ από την ομάδα της Ίου διακρίθηκε ο τερματοφύλακας Βολικάκης, που εκτός την ευθύνη που φέρει στο 2ο γκολ, είχε σημαντικες επεμβάσεις (με κορυφαία την απόκρουση του πέναλτι) και κράτησε το σκορ έστω και στο 6-2.
Καλή η διαιτησία των Βαναακεν - Ψαρά (δεν υπήρχε τρίτος βοηθός).
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - Βασιλάκης, Καπαρέλης, (Στρατούρης), Σφυρόερας, Χαμηλοθώρης, Κατσούλης, Κ. Πολυκρέτης, (Γ. Κατσάνης), Μουμπάρακ, (Ξενάκης), Μ. Πολυκρέτης, Σουσούνης, Αγγελής, Ν. Κατσάνης.
ΙΟΣ - Βολικάκης, Ξένιος, Μπατσαλής, Καρράς, Βολικάκης, Σταυράκης, Καλογήρου, Onechoknu, (Κώνστας), Χάρος, Βαμβακάρης, (Μπατσαλής), Μπόζα (Τριαντάφυλλος)
Β.Κ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

to 12-3 tha itan ena dikaio scor ...