Παρασκευή, Μαΐου 28, 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Με το κεφάλι ψηλά πάει ο Πανναξιακός στην Άνδρο για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Κορθίου (Σάββατο 16.30) στο τελευταίο ματς των play off του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Ένα ματς που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μπορεί και να αναδείξει την ομάδα που θα αγωνίζεται του χρόνου στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Όπως είναι γνωστό ο Αστέρας Κορθίου κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ομάδα της Άνω Σύρου, λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Da Silva Renato, και έτσι θα περιμένουμε όλοι ο πρωταθλητής να γίνει γνωστός κατόπιν δικαστικής απόφασης, και ενώ την προηγούμενη. Κυριακή οι παίχτες και φίλαθλοι της Άνω Σύρου πανηγύριζαν και μαθηματικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Κακή εξέλιξη για το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο, αφού τα παιχνίδια δεν παίζονται πλέον στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά στα χαρτιά και στις δικαστικές αίθουσες. Ο Πανναξιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα παει στην Άνδρο να παίξει τίμια και μέσα στο γήπεδο όπως έκανε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, το ματς που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον στέψει πρωταθλητή. Να θυμίσουμε ότι ο Renato είχε αγωνιστεί και εναντίον του Πανναξιακού στον 2ο γύρο στο παιχνίδι της Σύρου όπου η ομάδα της Νάξου έχασε δίκαια με 2-1, αλλά ουδείς απ' τους ανθρώπους του Πανναξιακού σκέφτηκε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο, και ενώ το δελτίο του ποδοσφαιριστή προκαλούσε ερωτηματικά. Όπως ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός ότι δεν βγήκε απόφαση μέσα στην εβδομάδα απο την ΕΠΣ σχετικά με την ένσταση της ομάδας της Άνδρου. Έτσι οι 3 ομάδες πάνε στα τυφλά, αφού καμία δεν γνωρίζει (ακόμα και αν κερδίσει το παιχνίδι), τι μέλλει γενέσθαι με την τελική βαθμολογία.
Ο προπονητής του Πανναξιακού Στέφανος Μειμάρογλου δήλωσε στο "naxosfan" : ''Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι με την πορεία της ομάδας, και οι παίχτες μου άξιοι συγχαρητηρίων, γιατί παλέψανε όλα τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο και χωρίς την βοήθεια κανενός. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι ο Πανναξιακός είναι μια ''καινούρια στην ουσία ομάδα' με παίχτες που προέρχονται αποκλειστικά και μόνο απ' την Νάξο και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, την ώρα που άλλες ομάδες πληρώνουν 10-12 λεγεωνάριους, για να φτάσουν εδώ που είμαστε εμείς και να διεκδικούν με τερτίπια την πρωτιά λίγο πριν το τέλος Θα μπορούσαμε και 'μεις να έχουμε κάνει ένσταση για τον παίχτη της Άνω Σύρου, και να είχαμε καθαρίσει το πρωτάθλημα, πράγμα που φυσικά και δεν πράξαμε. Γι αυτό αισθάνομαι ότι είμαστε οι ηθικοί πρωταθλητές ότι κι αν συμβεί τελικά Δεν είναι δυνατόν παρόλα αυτά στις 30 Μαΐου να παίζεται ακόμα το πρωτάθλημα Κυκλάδων, ίσως το μοναδικό στην Ευρώπη, αφού έχει γίνει ακόμα και ο τελικός του champions league''.
Στο αγωνιστικό, ο προπονητής του Πανναξιακού δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Γ. Κατσάνη, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι ο Λυμπερτάς, και ο έμπειρος για τέτοια παιχνίδια και πάντα χρήσιμος Βασαλάκης. Στον αντίποδα ο Ζαφείρης τέθηκε στην διάθεση του Σ. Μειμάρογλου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΝΑΞΑ !!!
Β.Κ. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ
ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ...

Ανώνυμος είπε...

το ειδαμε δια του περιπατου με την οπισθεν