Δευτέρα, Απριλίου 03, 2017

Το είδαμε κι αυτό! Τύφλα να ΄χουν οι συνοδηγοί μπροστά στο σκύλο!


Κάθεται αναπαυτικά στη θέση του συνοδηγού, ελέγχει με βλέμμα άγρυπνο το δρόμο, φοράει ζώνη ασφαλείας, έχει φιλικές διαθέσεις όταν τον προσεγγίζουμε και ποζάρει με άνεση στο φωτογραφικό φακό όταν ζητήσαμε να τον απαθανατίσουμε! Κι όμως δεν είναι άνθρωπος, αλλά σκύλος!
Ένας σκύλος σε ρόλο συνοδηγού αλλιώτικος από τους άλλους! Εθεάθη στην Παροικία το.... μεσημέρι της Παρασκευής 31 Μαρτίου, να «καμαρώνει» δίπλα στον οδηγό αυτοκινήτου και να βγάζει τη γλώσσα του σε μια κίνηση άνεσης, έτσι για να βγει πιο ωραία η φωτογραφία! Βλέμμα εξεταστικό και μειλίχιο συνάμα, ήρεμο και διεισδυτικό ταυτόχρονα, με μια δόση «έπαρσης», σαν να ήξερε ότι ο φωτογραφικό φακός θα τον ερωτευτεί με την πρώτη ματιά!



Το όμορφο τετράποδο κέρδισε τις εντυπώσεις κυκλοφορώντας με όχημα στους δρόμους της Παροικίας, αφήνοντάς μας άφωνους και κάνοντάς μας για μια ακόμη φορά να συνειδητοποιήσουμε, ότι η συναισθηματική νοημοσύνη του πιο πιστού φίλου και συντρόφου του ανθρώπου, είναι εμφανής, ακόμα όταν βρίσκεται δίπλα στο τιμόνι!
https://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/23761-to-eidame-ki-afto-tyfla-na-xoun-oi-synodigoi-brosta-sto-skylo?acm=566_838#sthash.aucs01Qt.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :