Τετάρτη, Απριλίου 12, 2017

Τρόφιμα σε 460 συμπολίτες μας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Επίκειται η άμβλυνση των κριτηρίων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε να καλυφθούν κατά το δυνατόν οι ανάγκες των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού


Διανομή τροφίμων ενόψει του Πάσχα, σε 460 συμπολίτες μας, μη δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, έγινε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, από το Γραφείο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, υπό την.....
οργάνωση και εποπτεία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα Πρόνοιας, κ. Νίκου Καραμαρίτη, στο κτίριο της Περιφέρειας στη Ρόδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, για πρώτη φορά, η διανομή των τροφίμων  έγινε με δαπάνη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Κοινωνικού Παντοπωλείου και διατέθηκαν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, παρά το γεγονός ότι δεν είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Σύντομα, εξάλλου, θα εγκριθεί ο νέος κανονισμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπου θα αμβλυνθούν τα κριτήρια, προκειμένου η Περιφέρεια να μπορεί να βοηθήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών μας, που ανήκουν στις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :