Δευτέρα, Απριλίου 24, 2017

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Κ. Νάξου Μακης Μαυρογιάννης

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και του μέλους της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου υπέβαλλε στον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους ο Ευθύμιος Μαυρογιάννης.
            Ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον Μάκη Μαυρογιάννη για την αγαστή συνεργασία και την προσφορά του στον Δήμο και στην Κοινότητα όλα αυτά τα χρόνια, η οποία θα συνεχιστεί σε κοινή κατεύθυνση. Από την πλευρά του, ο Μάκης Μαυρογιάννης τόνισε ότι θα παραμείνει στη διάθεση του.....
Δημάρχου και στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής, προσφέροντας κάθε βοήθεια που θα του ζητηθεί.
Κατόπιν τούτων, τακτικό μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο η πρώτη αναπληρωματική του πλειοψηφούντος συνδυασμού, Ειρήνη Κορρέ, ενώ αυτοδικαίως από το νόμο καθήκοντα προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου θα ασκεί πλέον ο σύμβουλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας Γιώργος Γιαννάκης, ο οποίος έλαβε τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές του Μαΐου 2014.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα δύο μέλη του Συμβουλίου, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το καλό κλίμα της άριστης συνεργασίας όλων θα συνεχιστεί καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας τους.  
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :