Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014

Η Νησιωτική Ανατροπή περιοδεύει στη Νάξο

 Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος Μπενέτος Σπύρου, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, μαζί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κα Άννα Μαυρουδή θα βρίσκονται στη Νάξο από τις 24-04-2014 έως 26-04-2014.
  Στα πλαίσια της παραμονής  τους στο.....
νησί μας θα επισκεφθούν
την Πέμπτη 24-04-2014 το πρωί τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το Νοσοκομείο -Κέντρο Υγείας ενώ το απόγευμα θα επισκεφθούν τα χωριά Φιλώτι -Μονή- Κυνίδαρο.
  Την Παρασκευή θα παραστούν στη θεία λειτουργία στο Αργοκοίλι και στη συνέχεια θα επισκεφθούν την Απείρανθο όπου θα συναντηθούν με τοπικούς φορείς και συλλόγους.
  Το βράδυ 8.00 μμ της Παρασκευής οργανώνεται ανοιχτή συγκέντρωση στη Χώρα στo (καφετέρια του Παντελή ) όπου θα συζητηθούν θέματα της περιφέρειας και κυρίως αυτά που αφορούν στο νησί μας.
  Το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφθούν το τυροκομείο και τις λίμνες στον Άγιο Προκόπη και στη συνέχεια θα συναντηθούν στη Χώρα με τους τοπικούς φορείς και συλλόγους του νησιού.
Στις περιοδείες και συζητήσεις στη Νάξο, τον κ. Σπύρου και την κ. Μαυρουδή θα συνοδεύσουν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νάξου Χριστίνα Ευθυμιάτου, Νίκος Κρητικός, Πέτρος Μανδηλαράς και Μιχάλης Τουλούπης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :