Σάββατο, Απριλίου 05, 2014

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πανναξιακού Α.Ο.Ν


Η πρώτη παρουσία της γυναικείας ομάδας βόλλεϋ του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. στα μεγάλα σαλόνια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η ιστορική συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου και η 5η θέση στο πρωτάθλημα πίσω από τις μεγάλες δυνάμεις των Αθηνών, έκαναν όλους τους Ναξιώτες στο νησί μας αλλά και....
σε όλη την Ελλάδα περήφανους και χαρούμενους.
Στόχος της διοίκησης του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. είναι αυτή η χρονιά να αποτελέσει το έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώνεται ότι οι κάρτες ελευθέρας εισόδου – οικονομικής ενίσχυσης για τους αγώνες της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2014-15 είναι ήδη διαθέσιμες στο κοινό. Προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι της αγωνιστικής περιόδου που τελείωσε, οι οποίοι θα μπορούν να ανανεώσουν τις κάρτες τους μέχρι την Κυριακή 13 Απριλίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία, οι κάρτες θα είναι διαθέσιμες για όλους.
Ελάτε να ζήσουμε και την αγωνιστική περίοδο 2014-15, μεγάλες στιγμές με την ομάδα μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.


Υ.Γ. : Πληροφορίες : τηλ. 22850-27586
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :