Τετάρτη, Απριλίου 09, 2014

Η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Νάξο

Η Γραμματεία Νάξου του Π.Α.ΜΕ χαιρετίζει τους εργάτες και τις εργάτριες, τους αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, νέους και γυναίκες που συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση  στην παραλία της Νάξου, με τα συνθήματα και τα αιτήματα του ταξικού κινήματος, ενισχύοντας τον αγώνα για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.

Το μήνυμα από τη σημερινή πανελλαδική απεργία είναι ξεκάθαρο. Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την ανάπτυξη των.....
αγώνων μας και την αντίσταση στα συνεχόμενα μέτρα που οδηγούν την εργατική-λαϊκή οικογένεια στην ανέχεια και την εξαθλίωση.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο συνδικαλιστικό κίνημα, σε κάθε χώρο δουλειάς για 15 χρόνια παλεύουν με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα, αταλάντευτα ενάντια στην εργοδοσία, τις κυβερνήσεις της, ενάντια στην ΕΕ, για την απαλλαγή της εργατικής τάξης από τη βαρβαρότητα που ζει.
Το δίκιο του εργάτη, όλων των εργαζομένων, θα κριθεί σε κάθε τόπο δουλειάς και στους δρόμους του κλιμακούμενου-αταλάντευτου αγώνα, από το ενιαίο μέτωπο όλων των εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, των ανέργων, της νεολαίας.
Η μαχητικότητα της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση και το αφεντικά. Ότι ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, με ακόμα μεγαλύτερη μαζικότητα θα συνεχίσουμε την πάλη, για να σηκώσουμε πιο ψηλά τη σημαία των ταξικών αγώνων. 

Στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ απηύθυναν χαιρετισμό:
Ο πρόεδρος του Σωματείου Σμυριδορυκτών όρμου Λυώνα Μιχάλης Πάσουλας, η Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτισμού Σοφία Βουδιά και το μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής Γιάννης Φρατζέσκος. Ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τον Δημήτρη Κορρέ μέλος της Γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ.

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία μέχρι το Δημαρχείο. 






Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :