Τρίτη, Απριλίου 22, 2014

Θεατρική παράσταση και Ποδηλατάδα / Πεζοπορία για το Αργοκοίλι από τη συν+Αξια

Αγαπητοί  συν+Αξιοι
Η εθελοντική ομάδα της συν+Αξιας σας εύχεται χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη και Καλό Καλοκαίρι. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλα τα ηλεκτρονικά μέσα και blogs για την προβολή τους, σε κάθε μας προσπάθεια. Τους ευχαριστούμε πολύ που είναι διπλά μας και μας στηρίζουν. 
Οι δρασεις που ακολουθούν ειναι: 

Η θεατρική ομάδα της συν+αξίας παρουσιάζει το έργο ΟΔΥΣΣΕΑ γύρισε σπίτι του Ιάκωβου Καμπανέλη. Πρεμιέρα Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 | Παραστάσεις 02/05 | 03/05 | 04/05 Ώρα Έναρξης 21:00 Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλης | Δημοτικό Μέγαρο Νάξου. Είσοδος 4 € τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ για το έργο. Η θεατρική ομάδα της συν+αξίας θέλοντας να τιμήσει το πολιτιστικό έτος «Ιάκωβου Καμπανέλλη» - 2014, παρουσιάζει μια συρραφή από..... έργα του ίδιου . Ως κεντρικό έργο επιλέξαμε το ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ, προσθέτοντας αποσπάσματα από τα έργα του «Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος» και «Μια Συνάντηση Κάπου Αλλού». Για δύο ώρες θα βρεθούμε σε μια ακροθαλασσιά - άλλοτε στο νησί της Κίρκης και άλλοτε στην Ιθάκη-. Εκεί, ύστερα από ένα ναυάγιο, θα συναντήσουμε τον Οδυσσέα και τους συντρόφους τους. Ένα ναυάγιο που εκτός από τον ίδιο, έχει παρασύρει και το θρύλο του. Για να τον διασώσει, μηχανεύεται να γίνει έμπορος του ίδιου του μύθου. Γίνεται ένας επαγγελματίας-ήρωας, για χάρη της πολιτικής αναγκαιότητας η οποία κατευθύνει τις μάζες και δημιουργεί κάλπικες καταστάσεις. Μια κωμικοτραγική περιπλάνηση με συμβολικές αναφορές στη σημερινή εποχή. …και όπως αναφέρει ο Μπρεχτ: «Αλίμονο στους λαούς που έχουν ανάγκη από ήρωες» και εμείς θα προσθέσουμε αλίμονο στην ύπαρξη βραχείας ή ρηχής μνήμης. Αντωνία Τούπη Με απόλυτο σεβασμό στην προσφορά του Ι.Καμπανέλλη στον πολιτισμό, η θεατρική ομάδα της συν+αξίας αφιερώνει την προσπάθεια της στον Ιάκωβο Καμπανέλλη, ένα από τους σπουδαιότερους συγγραφείς του νεοελληνικού θεάτρου.
Επίσης σας ενημερώνουμε

Ποδηλατάδα | Πεζοπορία
Ξημερώματα Παρασκευής 25 Απριλίου 2014

Πάμε Αργοκοιλιώτισσα: Ποδήλατο η Πεζοπορία

Σημείο συνάντησης & αναχώρησης
Άγιος Νικόδημος Δίπλα στο Κέντρο Υγείας Νάξου

22.8 Χιλιόμετρα Πεζοπορία Διάρκεια 5ώρες
28 Χιλιόμετρα Ποδήλατο Διάρκεια 3ώρες

Ώρα Αναχώρησης Πεζοπορίας  12:30
Ώρα Αναχώρησης Ποδηλατάδας 5:30

Σας περιμένουμε όλους.!!!

συν+Αξία Ομάδα Εθελοντών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
http://sinaxia.blogspot.com/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :