Τρίτη, Απριλίου 29, 2014

Για απόπειρα εκφοβισμού καταγγέλλει τον Ν. Μαϊτό η παράταξη του Μ.Μαργαρίτη

Οι πρακτικές εκφοβισμού και απειλών ανήκουν στο μαύρο παρελθόν
Καταγγέλλουμε ότι το βράδυ της Κυριακής 27ης Απριλίου, όταν μέλη του Δημοτικού Συνδυασμού μας μεταβήκαμε στο Πρωτοδικείο Νάξου για την κατάθεση της Δήλωσης Συνδυασμού Υποψηφίων και βγαίνοντας από το κτήριο του Πρωτοδικείου, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νησιωτική Πολιτεία», κ. Νίκος Μαϊτός, επιτέθηκε φραστικά και με απειλητικό ύφος στον υποψήφιό μας, κ. Τζίμη Καραπάτη. Το γεγονός συνέβη παρουσία πολλών αυτήκοων μαρτύρων και όλων εμάς, οι οποίοι συνοδεύαμε τον...............
επικεφαλής μας, κ. Μανόλη Μαργαρίτη, στο Πρωτοδικείο Νάξου.
    Η απόπειρα εκφοβισμού και η χρήση απειλών κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου δεν θα αποτελούσε είδηση, αν ζούσαμε ακόμα σε καθεστωτικές  περιόδους, τις οποίες η ιστορία έχει γράψει με μαύρη μελάνη. Πιθανότατα ο κ. Μαϊτός και τα μέλη της παράταξής του να είναι θιασώτες και νοσταλγοί τόσο αυτής της περιόδου όσο και της πρακτικής της. Τουλάχιστον, αποκαλύπτουν ανερυθρίαστα την πολιτική τους στάση, η οποία δεν είναι άλλη από αυτήν που πρόκειται να εφαρμόσουν και σε όποιο αξίωμα τους δώσει ο λαός.
     Ανάλογες καταγγελίες έχουμε δεχθεί από πλήθος συμπατριωτών μας, αλλά τώρα έμελλε να το βιώσουμε και οι ίδιοι και μάλιστα σε μια στιγμή ακραιφνώς δημοκρατική, όπως αυτήν της κατάθεσης των Συνδυασμών Υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλοι οι υποψήφιοι κρίνονται την ώρα της κάλπης. Εμείς, τα μέλη του Δημοτικού Συνδυασμού «Στροφή στο Μέλλον – Δημοτική Δράση», οι 156 πολίτες που θέτουμε στην κρίση σας την υποψηφιότητά μας, πορευόμαστε πάντα με οδηγό την εντιμότητα και την ευθύνη. Ζούμε και εργαζόμαστε στον τόπο μας και είμαστε ένα με όλους εσάς. Είμαστε εσείς!

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :