Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014

Πρόταση για δημόσια συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων απευθύνει ο Νίκος Μαϊτός

Με αφορμή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, η ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ο επικεφαλής της υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μαϊτός θεωρούν ότι μπορεί και πρέπει να υπάρξει ένας ουσιαστικός δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων για τα προβλήματα των νησιών του Δήμου μας και τις προτάσεις των δημοτικών παρατάξεων, που διεκδικούν την ψήφο των νησιωτικών κοινωνιών μας.
       Γι’ αυτό το λόγο, ο Ν. Μαϊτός καλεί δημοσίως τους συνυποψηφίους του να....
αποδεχτούν την πρότασή του όσον το δυνατό γρηγορότερα, δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια είναι εξόχως ασφυκτικά. Ακολούθως πρέπει να ορίσουν έναν εκπρόσωπό τους, ώστε από κοινού, διαπαραταξιακά, να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της δημόσιας αυτής συζήτησης (τόπος διενέργειας, θεματολογία, επιλογή δημοσιογράφου-συντονιστή κοινής αποδοχής, ανάπτυξη θέσεων και διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων, τρόπος υποβολής των ερωταπαντήσεων από κοινωνικούς φορείς και το κοινό, απευθείας μετάδοση από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και το διαδίκτυο κλπ).
       Η συζήτηση αυτή θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον τόπο μας και θα βοηθήσει στη διατύπωση θέσεων, τον εντοπισμό συναινέσεων και διαφορών και την ενημέρωση των πολιτών, προκειμένου να καταλήξουν σε υπεύθυνες επιλογές και αποφάσεις.
       Ελπίζουμε η πρόταση να γίνει αποδεκτή από τους άλλους τρεις συνυποψηφίους Δημάρχους και να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή αυτής της τόσον αναγκαίας και ωφέλιμης για τον τόπο μας δημόσιας συζήτησης.
                                                                                                                                   Το  γραφείο  Τύπου
                                                                                                                          Γιάννης  Πιτταράς

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω να τις βγάλουν έξω να δούμε ποιος έχει την μεγαλύτερη.....
ο πρόστυχος.