Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2011

Σκληρή απάντηση Α. Ψαρρά σε "Κυκλαδική" και "Συμπαράταξη"

Προς Γραφείο Τύπου
"Συμπαράταξης Νάξου
και Μικρών Κυκλάδων
Ολίγιστοι και αμετανόητοι συντάκτες του ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ σας της 05/09/2011 και όσοι συμφωνείτε με αυτό, σε ότι με αφορά:
Προφανώς τα όσα γράφετε δεν επιδέχονται σοβαρή κριτική και αντίστοιχες απαντήσεις!
Γι'αυτό και τα όσα θα σας γράψω πιο κάτω είναι ακριβώς του... επιπέδου σας!
Επειδή όμως πολλοί, μεταξύ των οποίων και ο συντάκτης της "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ", που πριν ακόμα κυκλοφορήσει το ΔΕΛΤΙΟ σας, έσπευσε να... αποφανθεί ότι " Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ "καρφώνει" τους "ημέτερους" στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων" και πως ".....,η νυν δημοτική αρχή, επιλέγειτην "τακτική της σιωπής", Ουδέν σχόλιο και από κανέναν της Πλειοψηφίας" (Ξεχνά φαίνεται ο... .....φίλος ότι, ούτε υπήρξαμε ποτέ ούτε είμαστε σήμερα σαν μερικούς άλλους, επαγγελματίες τεμπέληδες ή αραχτοί συνταξιούχοι για να απαντάμε αμέσως σε κάθε συκοφαντικό δημοσίευμα) θα θεωρήσουν ότι προσπαθώ να... ξεφύγω, σας κάνω μια πρόταση την οποία οποιοσδήποτε άνθρωπος με φιλότιμο θα δεχόταν με χαρά και αμέσως, ύστερα από μια τέτοια δημόσια καταγγελία που είχε συντάξει ή προσυπογράψει!
Πάρτε λοιπόν όσα στοιχεία διαθέτετε για τα 7 εντάλματα πληρωμής για μένα, το γυιό και το γαμπρό μου. Ψάξτε και για ότι άλλα στοιχεία θέλετε, βάλτε τους ανθρώπους σας, να σας φέρουν ότι λεπτομέρεια... ανακαλύψουν εις βάρος μας, συγκεντρώστε τα όλα, καλέστε και πιο έμπειρα "στελέχη" για τέτοια θέματα από το κόμμα σας, ενημερώστε και τον συντάκτη της "Κυκλαδικής" και δώστε του να τα δημοσιεύσει όλα! Να δημοσιεύσει δηλαδή για να μάθει και ο κόσμος:
-Πότε εκτελέσθηκαν οι εργασίες που περιλαμβάνονται σε κάθε πιστοποίηση.
-Πότε και πώς όπως γράφετε:"προφανώς, οι επιτροπές παρακολούθησης και παραλαβής έργων (των οποίων προϊσταται ο κ. Απ. Ψαρράς ), έκριναν ότι προχωρούν ή ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και επίσπευσαν τις ενταλματοποιήσεις των πληρωμών"
-Ποιοί υπάλληλοι αποτελούν τα μέλη των επιτροπών αυτών.
-Πότε υπεβλήθησαν στο πρωτόκολλο του Δήμου οι λογαριασμοί που αντιστοιχούν στα αντίστοιχα εντάλματα.
-Πότε κόπηκαν τα τιμολόγια από εμάς και πότε παραδόθηκαν στην Οικονομική Υπηρεσία.
-Πότε παραδόθηκαν στην Ο.Υ. τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά ( Ι.Κ.Α, Φόρος Εισοδήματος, Βεβαίωση Φ.Π.Α κ.λ.π.)
-Πότε αναρτήθηκε στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" το ένταλμα
-Πότε δόθηκε στον κάθε εργολάβο η επιταγή
Πάρτε κατόπιν από το πρωτόκολλο τα ίδια στοιχεία για λογαριασμούς άλλων συναδέλφων εργολάβων-μηχανικών και συγκρίνετέ τα.
Εάν διαπιστώσετε ότι τα δικαιολογητικά των άλλων συναδέλφων, προηγούνται χρονικά και παρ' όλα αυτά εξωφλήθηκαν πρώτα τα δικά μας εντάλματα, τότε το... ΔΕΛΤΙΟ σας έχει νόημα, παρ'όλο που μια μικρή λεπτομέρεια (π.χ. ολιγοήμερη απουσία ενός υπαλλήλου, καθυστέρηση μιας βεβαίωσης από άλλη υπηρεσία εκτός Δήμου κ.λ.π.), μπορεί να καθυστερήσει την εξώφληση ενός εντάλματος για λίγες μέρες. Αν δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω να αντιλαμβάνεσθε, ότι οι... αποκαλύψεις σας είναι μόνο για την αυτοϊκανοποίησή σας, ότι και καλά... "καρφώσατε" τους "ημέτερους" στο Δήμο!!
Αναθέσεις έργων.
Σε θέματα όπως αυτά που καταγγέλετε στο ΔΕΛΤΙΟ σας, συνηθίζω να μιλώ μόνο για όσα με αφορούν.Αναφέρομαι επομένως μόνον στις περιπτώσεις έργων των οποίων οι μικρές μελέτες γίνονται από την Τεχνική Υπηρεσία, για την οποία είμαι και τυπικά υπεύθυνος, και ο προϋπολογισμός τους δεν ξεπερνά τις 10.000 Ευρώ. Όπως γνωρίζετε όλες οι απευθείας αναθέσεις περνούν από την Οικονομική Επιτροπή στην οποία αν δεν κάνω λάθος συμμετέχουν δύο έμπειρα στελέχη σας! Γιατί δεν τα ρωτάτε να σας πουν και να βγάλετε στον... αέρα τις περιπτώσεις σκανδαλωδών αναθέσεων; Μα διότι προφανώς δεν υπάρχουν τέτοιες! Νομίζω ότι μέχρι τώρα τουλάχιστον, το κάθε έργο ανατίθεται στον εργολάβο που υποδεικνύει ο πρόεδρος της Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητος
Που είδατε λοιπόν ολίγιστοι τα... σκάνδαλα;
Αλλά για να μην νομίσετε ότι θα μας... τρομοκρατήσετε κι'όλας με τους... ελέγχους σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω: Θεωρείτε σκάνδαλο να αναθέσουμε κάποιο έργο και σε εργολάβους που έχουν και είχαν τα προβλεπόμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και τους οποίους είχατε αποκλείσει από τις διαδικασίες αυτές, επί 20 και πλέον χρόνια, για τους γνωστούς Πασοκικούς λόγους που ισχύουν από το 1981 στην Ελλάδα! Ή φαντάζεστε ότι θα δουλεύουν οι συνάδελφοι εργολάβοι- μηχανικοί και δεν θα πληρώνονται, επειδή γράφετε ότι γράφετε; Δεν κάνετε ένα... απολογισμό να τον παρουσιάσετε και σε μας, τι έργα και προμήθειες αναθέσατε τα τελευταία 8 χρόνια, τόσο μέσω Δήμου όσο και μέσω άλλων νομικών προσώπων που ελέγχονταν από εσάς (π.χ. Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νάξου)! Δώστε ονόματα και ποσά στη δημοσιότητα να σας... βγάλουμε το καπέλλο!!
Όχι βεβαίως, πως ότι και να έγινε τις προηγούμενες περιόδους, "νομιμοποιεί" εμάς να κάνουμε τα ίδια, αλλά εν πάση περιπτώσει να ξέρει και ο ναξιακός λαός ποιοί μας κατηγορούν!
Περιμένουμε λοιπόν κάποια σοβαρή αντίδρασή σας!

Ας δούμε όμως το... πράγμα και λίγο αλλοιώτικα!
Βρέ συντάκτες του ΔΕΛΤΙΟΥ τι επιτυχία ήταν αυτή; Για δημαγωγική δε λαϊκή κατανάλωση πέρνετε άριστα, αφού το να τα... βάζεις με τους εργολάβους και μάλιστα "εκθέτοντας" ταυτοχρόνως και το - μακρινό όνειρο πλέον για εσάς - Δήμο, ε! αυτό είναι μεγάλη επιτυχία! Αδικείσθε παιδιά! Έπρεπε να είστε εσείς οι νικητές των εκλογών, αλλά ας όψεται ο ναξιακός λαός που δεν ξέρει να... εκτιμά! Πιστεύω να γνωρίζετε ότι ο αξιότιμος κύριος Εισαγγελέας, το γραφείο του το έχει πάντοτε εκεί στην πλατεία Πρωτοδικείου και η κυρία Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στη Σύρο. Τι περιμένετε; Γράφετε: " Οι αποφάσεις απευθείας αναθέσεων έργων και προμηθειών είναι καθημερινές (προφανώς εννοείτε και παράνομες, διότι άλλως γιατί το γράφετε;), οι πληρωμές ημέτερων εργολάβων γίνονται κατά προτεραιότητα (δηλαδή παράνομα)".
Αλήθεια αφού κατηγορείτε εμένα και τα παιδιά μου ότι πληρωνόμαστε επειδή επηρεάζω εγώ τους υπαλλήλους του Δήμου να επισπεύσουν τις ενταλματικοποιήσεις των πληρωμών, μήπως μπορείτε να μας πείτε ακόμη και σήμερα, σε ποιά θέση παρουσιάζονται και δουλεύουν κάθε πρωϊ (τις εργάσιμες ημέρες... φυσικά) και τι ακριβώς δουλειά κάνουν, όσοι από εσάς πληρώνονται από το Δημόσιο, και τι ακριβώς δουλειά έκαναν τα παιδιά τους τα προηγούμενα χρόνια;
Αφού λοιπόν ισχυρίζεσθε ότι έτσι έχουν τα πράγματα, πρέπει να κάνετε το "δημοκρατικό" σας καθήκον! Τι φοβάσθε; Μήπως πάθετε ότι και το... Πασόκ σας; Που κατηγορούσε άλλους και μέχρι σήμερα αυτό που απεδείχθη είναι ότι, λεφτά είχαν πάρει μόνο οι Τσουκάτος, Μαντέλλης και ακίνητα είχε αποκτήσει - όπως τα απέκτησε - μόνο ο Τσοχατζόπουλος; Πηγαίνετε παιδιά στον κ. Εισαγγελέα και στην κα Επίτροπο! Να κάτσουν στο "σκαμνί"οι "κουμπάροι", από το 1994 μέχρι σήμερα και στους δύο Δήμους, όπου κι'αν ανήκουν!
"Οι επιτροπές παρακολούθησης και παραλαβής έργων"
Καλά εδώ πια μας πήρατε και τα... ρέστα, για να μην πω τίποτε άλλο και ξεπεράσω και την "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ"!
Για πείτε μας λίγο πιο αναλυτικά βρε άσχετοι, που... κολλάνε αυτές οι "επιτροπές" με την εξώφληση λογαριασμών των εργολάβων; Επειδή δε τα περί επιτροπών δεν τα βρήκατε προφανώς στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ", είναι φανερό, ότι ο πληροφοριοδότης σας είναι και λίγο άσχετος και τον... πληρώνετε τσάμπα! Είναι δε πιθανόν και τα άλλα που γράφετε να σας τα είπε ο ίδιος! Διότι αν τα βλέπατε στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ", εύκολα θα βλέπατε και τα άλλα στοιχεία που σας λέω πιο πάνω.
Όπως και να είναι όμως, συνεχίστε τις... ενδιαφέρουσες αυτές "αποκαλύψεις" σας. Έτσι δίνετε κουράγιο ο ένας στον άλλο, για τα επόμενα χρόνια και ξεχνάτε για λίγο το Blanco-Gate σας! Μόνο που τρία - τουλάχιστον - χρόνια δεν είναι και τόσο λίγα.
Πολιτικά είστε... τελειωμένοι!
Εξ αιτίας σας έχασα κι' ένα στοίχημα! Είχα ποντάρει ότι δεν... θ' αντέξετε περισσότερο από 6 μήνες! Εσείς όμως με διαψεύσατε. Βεβαίως το πολιτικό σας τέλος, άρχισε ουσιαστικά στις 14 Νοεμβρίου 2010! Αν τώρα κρατήσει ακόμα 3 μήνες ή 3 χρόνια δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία! Ένα είναι σίγουρο. Πολιτικά είστε... τελειωμένοι! Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι ζήτημα αν υπάρχουν από εσάς ένα-δύο άτομα! Την... πρόβλεψή αυτή, μου την επιβεβαίωσε και ένας φίλος μου, στον οποίο εξέφρασα και την απορία μου. Αφού δεν έχετε κανένα πολιτικό μέλλον, πού βρίσκετε το κουράγιο και ασχολείσθε με τέτοιες ανούσιες και κατά την φαντασίαν σας "σκανδαλώδεις" υποθέσεις; Αυτοί μου είπε Απόστολε, που ενώ πλησιάζει το πολιτικό τους τέλος ασχολούνται με τέτοιες γελοιότητες, έπαθαν ότι παθαίνει ο γάϊδαρος όταν ψοφά! Τι ακριβώς παθαίνει ο γάϊδαρος δεν μου είπε. Αν εσείς ξέρετε ή μάθετε και θέλετε, μας ενημερώνετε!
Αλήθεια... "λεβέντο-δημκράτες" μου, δεν μας διευκρινίζετε τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε: "Εκ του Γραφείου Τύπου". Έγραψε κάποιος ή κάποιοι από το "Γραφείο Τύπου" το ΔΕΛΤΙΟ και το υπέγραψαν ομοφώνως και οι 9 Δημοτικοί Σύμβουλοι; Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία; Μερικοί ή όλοι δεν ενημερώθηκαν καθόλου; Πώς βγαίνει ένα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ στις "δημοκρατικές" παρέες σαν και τη δική σας; Πείτε μας να ξέρουμε και εμείς που δεν είμαστε "δημοκράτες"!
Διότι ακούστηκε, ότι κάποιοι από τους εννέα έμαθαν για την έκδοση του ΔΕΛΤΙΟΥ από τους... "ημέτερους εργολάβους" που αναφέρετε σ' αυτό και μάλιστα δήλωσαν στούς συντάκτες ότι διαφωνούν πλήρως! Είναι έτσι; Μήπως ο... "σκληρός πυρήνας" σας δεν ενημέρωσε μερικούς, επειδή φοβόταν ότι θα τους έλεγαν: Μα τι λέτε ρε παιδιά, νομίζετε ότι αυτά που κάνατε εσείς τόσα χρόνια κάνουν και οι άλλοι σήμερα; (Προφανώς αυτοί δεν ήταν... παρέα σας στον "Καποδίστρια")Δεν βρίσκετε κανέναν άλλον να τα βάλετε μαζί του, γιατί με τον Απόστολο μάλλον θα ξευτιλιστείτε πάλι!!

********************************************************************************
Άσχετο, περί... Κάφρων:
"...Ένεκα τούτου αι υπό το όνομα Κάφροι υποδηλούμεναι φυλαί, δεν αποτελούν εθνική ενότητα"
ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΠΥΡΣΟΣ (ΠΑΥΛΟΥ ΔΡΑΝΔΑΚΗ) Τόμος ΙΔ! Σελ. 160
********************************************************************************
Τελειώνοντας θέλω να ενημερώσω τους απορούντας με την εμμονήν σας εναντίον εμένα και των παιδιών μου, αλλά και εσάς τους ίδιους που γράψατε ή συμφωνείτε μ' αυτά, και που νομίζετε ότι κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία του ΔΕΛΤΙΟΥ, μας... μπερδεύετε και δεν ξέρουμε ποιοί είστε και γιατί τα κάνετε, ότι τα δεδομένα είναι πολύ απλά! Εκτός δύο-τριών από εσάς που ενεργούν με μοναδικό κριτήριο τον κομματικό φανατισμό, οι άλλοι του "σκληρού πυρήνα:
Είστε γνωστοί και μη εξαιρετέοι!
Είστε κομπλεξικοί και ανίκανοι να εκτιμήσετε τους κόπους και τα ρίσκα κάθε ελεύθερου επαγγελματία
Είστε, ή ανεπάγγελτοι τεμπέληδες που δεν έχετε δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή σας παραγωγικά, ή συνταξιούχοι που πήρατε σύνταξη καθήμενοι 35 χρόνια σε μια καρέκλα χωρίς να προσφέρετε τίποτε ουσιαστικό, ή κομματικοί κρατικοδίαιτοι που πουλάτε στους αφελείς οπαδούς του κόμματος παραγοντιλίκι.
Αυτό συμβαίνει στους περισσότερους Ο.Τ.Α, γι'αυτό και κατάντησε η Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως κατάντησε! Πιστεύετε ότι τυχαίως ο ιδρυτής του... "κινήματός" σας επέτρεψε στους δημοσίους υπαλλήλους να βάζουν υποψηφιότητα χωρίς να φεύγουν από τη θέση τους; Ήταν κι'αυτό μέσα στο σχέδιο του γενικού ξεχαρβαλώματος της Ελλάδος!
Πάρτε το απόφαση παιδιά, ότι με την τακτική που ακολουθείτε, δεν βλάπτετε μόνο τους εαυτούς σας πολιτικά - όπως φυσικά έχετε δικαίωμα -, αλλά - όπως δεν έχετε δικαίωμα - και τον Δήμο! Δεν προσφέρετε τίποτε απολύτως. Κλείσατε τον... κύκλο σας και νομίζω ότι είναι ώρα να... παραδώσετε την σκυτάλη! Ότι κάνατε, κάνατε. Η τοπική κοινή γνώμη και η τοπική "ιστορία" θα σας κρίνει. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα και τίποτε δεν μπορεί να την αλλάξει!
Για να μη νομίζετε δε, ότι είμαι αιθαιροβάμων, για να... προλάβω όσους δικαίως θα μου λέγανε: "Εσύ ρε φίλε δεν έκλεισες τον κύκλο σου;" και για να τελειώσουμε τη σημερινή κουβέντα μας λίγο χιουμοριστικά, σας λέω τα εξής απλά: Όταν έβαλα υποψηφιότητα με τον Μανώλη τον Μαργαρίτη, δεν ξέρω τι υπολόγιζαν ο ίδιος και οι άλλοι του συνδυασμού, αλλά εγώ καμμία σχεδόν πιθανότητα νίκης δεν του έδινα! Δέχθηκα όμως να βοηθήσω, διότι μετά από τόσα χρόνια που ανακατευόμουνα, μια άρνησή μου παρά την ηλικία μου, θα ερμηνευόταν αρνητικά για μένα! Προφανώς δεν γνώριζα, ούτε την αναγνώριση και την εκτίμηση που είχε ο κόσμος του κάτω Δήμου στο σημερινό Δήμαρχο, ούτε ότι εσεις τα είχατε κάνει όπως τα κάνατε την τελευταία τετραετία! Έτσι λοιπόν βρέθηκα κι' εγώ στο Δήμο!
Ε! τι έπρεπε να κάνω δηλαδή για να μην έχετε πρόβλημα;
Να ζητήσω από τα παιδιά μου να καταθέσουν πίσω στο Πολυτεχνείο τα πτυχία τους: Εσείς αυτό τ ζητήσατε τα προηγούμενα χρόνια, από τα παιδιά σας; Να καταθέσουν τα πτυχία τους στα Πολυτεχνεία και τα Πανεπιστήμια από τα οποία τα είχαν πάρει;
Να μην προσπαθήσω να προσφέρω κι' εγώ ότι μπορώ; Το ότι εσείς αυτή την προσπάθεια την ερμηνεύετε ότι γίνεται μόνο για να ευνοηθούν τα παιδιά μου, δεν αποδεικνύει τίποτε άλλο, εκτός από τα εξής:
Πρώτον ότι μερικοί από εσάς - και είναι δα σε όλους γνωστοί - έχουν προσωπική έχθρα μαζί μου επειδή θεωρούν ότι εγω φταίω που χάσατε το Δήμο και παρασύρουν και τους υπόλοιπους και δεύτερον, ότι σας... διαφεύγει ή κάνετε ότι σας διαφεύγει, το γεγονός ότι αν ήμουν εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, (εφόσον ισχυρίζεσθε ότι η διοίκηση Μαργαρίτη είναι... διαπλεκόμενη), τότε εγώ και τα παιδιά μου θα είχαμε πολύ μεγαλύτερες... αβάντες!
Γι' αυτό σας λέω παιδιά: Παρατήστε τα όσο είναι ακόμα καιρός! Είναι σαν να παίζετε τάβλι, να σας έχουν πιάσει τη μάνα, αλλά εσείς συνεχίζετε μήπως και το... κόψετε, ενώ το... κλασσικό σ' αυτές τις περιπτώσεις, είναι το γνωστό: Τα παρατάω κι' έχω και την αξιοπρέπειά μου!
Θεωρητικά βέβαια γίνεται, αλλά χρειάζονται δύο προϋποθέσεις:
Η πρώτη είναι να είσαστε καλοί ταβλαδόροι! Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συμβαίνει, αφού είναι γνωστό ότι και όπου παρουσιαζόσαστε μέχρι σήμερα σαν "καλοί", τα... προσόντα σας ήταν μόνο η στήριξη του Πασόκ και τίποτε περισσότερο! Ε! τώρα που αυτό δεν μπορεί να στηριχθεί ούτε το... ίδιο,τι μπορείτε να περιμένετε εσείς;
Και η δεύτερη είναι να... κοιμηθεί ο Θεός! Ο Θεός όμως παιδιά δεν... κοιμάται καθε λίγο και... λιγάκι! Κοιμήθηκε όταν κερδίσαμε εμείς τις εκλογές, ε! τώρα θ' αργήσει πολύ! Εκτός κι' έχετε... υπομονή να περιμένετε!
Εγώ πάντως περιμένω τις νέες... αποκαλύψεις σας.
Χωρίς τιμή
Απόστολος Κ. Ψαρράς
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

15 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

σταματηστε να κανετε σαν τα κοκορια, εγω δεν τον εχω ψηφισει τον Αποστολο ποτε αλλα θεωρω οτι ειναι απο τους ανθρωπους που εχουν τις γνωσεις να βοηθησουν τΗ Ναξο, συσπειρωθειτε ολοι μαζι για το καλο της Ναξου μας που το εχει αναγκη, σωστε το δημο και το μελλον των παιδιων μας γιατι θα ερθει και η εφεδρεια εδω, δεν οφελει κανενα αυτες οι αντιπαραθεσεις, αν εχει καποιος να καταγγελει κατι να παει στον εισαγγελεα αν δεν εχει μην προσπαθει να βγαζει το ματι του αλλου ειναι αδικο, ολοι μαζι για τη Ναξο μας ή ΣΥΣΠΗΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανηψιος του είσαι ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ!
ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ!
ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

σαν να μη μας τα λετε καλα. διωξαμε τον προηγουμενο δημαρχο γιατ πιστευε οτι οτι ειναι νομιμο,η νομιμοφσνες ειναι και ηθικο. ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ. αλλο νομιμο αλλο ηθικο. οποιαδηποτε σχεση με αναληψεις εργων με διοιηκουντες δεν ειναι ηθικο. ειναι γιος ,ανηψιος κουμπαρος ΕΞΩ. αλλιως τι καναμε; τιποτα δεν καναμε. εφυγε ο ενας ηρθε ο αλλος. τα ιδια και τα ιδια. για προσεξτε γιατι εξω αρχισε να βραζει οπως τοτε με τον γιαννακη. δημαρχε ξυπνα.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε νόμιμο είναι και ηθικό Μανόλη. Να το ξέρεις αυτό. Λαϊκή απαίτηση. Ο Νικόλας στον Πολιτιστικό

Ανώνυμος είπε...

"Θεωρείτε σκάνδαλο να αναθέσουμε κάποιο έργο και σε εργολάβους που έχουν και είχαν τα προβλεπόμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και τους οποίους είχατε αποκλείσει από τις διαδικασίες αυτές, επί 20 και πλέον χρόνια, για τους γνωστούς Πασοκικούς λόγους που ισχύουν από το 1981 στην Ελλάδα!". Δε μας τα λες καλά Απόστολε. Δηλαδή ο Κώστας και ο Μανώλης δεν έπαιρναν έργα με απ' ευθείας αναθέσεις επί Κόκκοτα και επί Τζουάννη; Για θυμίσου καλά.... Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.......

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΑΡΡΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Απόστολος είναι άντρας και μάγκας με τα όλα του. Διαθέτει πολιτική ανδρεία πράγμα ασυνήθιστο και δυσεύρετο. Η δουλειά που κάνει (παρ\ όλες τις αδυναμίες που υπάρχουν στις κρατικές επιχορηγήσεις σε μια εξαιρετικά αντίξοη εποχή) θα φανεί στο μέλλον. Μακάρι να ήταν σ' αυτή τη θέση τότε που τα χρήματα ήταν ποτάμι.

Ανώνυμος είπε...

ε βεβαια τοτε που τα λεφτα ηταν ποταμι ,..τωρα απο το ..ρυακι ποσο νερο να μαζεψεις. ε αει στο διαολο.

Ανώνυμος είπε...

Στο διάολο να πας εσύ βλάκα, εγώ δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω κι αν έχεις στοιχεία ότι ο Ψαρράς έχει καταχραστεί 1 σέντς κάθισέ τον στο σκαμνί και θα σε χειροκροτήσω κι εγώ (που ούτε τον έχω ψηφίσει ποτέ). Μου γίνατε όλοι εισαγγελείς μέσα από την ανωνυμία των blogs και νομίζετε ότι μπορείτε να σπιλώνετε συνειδήσεις και αξιοπρέπειες. Ουστ ηλίθιοι ελάχιστοι και ανίκανοι λασπολόγοι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΜΑΣΗΣΕΙ ΕΣΥ..ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ. ΑΝΩΝΥΜΕ Ε ΑΝΩΝΥΜΕ. ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

DEN TON XERO PROSOPIKA ALLA PISTEVO OTI KYIOS PSARRAS MPOREI NA EINAI LIGO APOTOMOS ALLA TIMIOS EINAI..KAI KATI POLI BASIKO DEN EINAI LIGOURIS GIA NA EINAI LAMOGIO.. O GNOSTOS KATA PASOK EIMAI...

Ανώνυμος είπε...

να ασχολειστε με τον ψαρρα οσοι νιωθετε υπερηφανοι ως ανθρωποι και ως ναξιωτες διαβαζοντας τα κειμενα του

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει ιχνος ανθρωπιας, αυτες τις μαλακιες κανουν πολλοι και θα ερθει η στιγμη που θα σταματησουν και τα blogs, γιατι ρε μαγκες δεν βγαινετε να τα πειτε στα ραδιοφωνα επωνυμως ε; γιατι τοση μιζερια και κατινιά; (δεν το εχω ψηφισει ποτε) αλλα οποιος τον ξερει μπορει να πει οτι ειναι πολυ ντομπρος ανθρωπος κατι που εχει εξαφανιστει στις μερες μας...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ? Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ? ΑΝΑΞΙΟΙ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ. ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ...