Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2011

Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του το Π.Α.ΜΕ Νάξου

Στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων του ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα χαράτσια που κυβέρνηση και τρόικα φορτώνουν στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων προκειμένου να σωθούν τα κέρδη των μονοπωλίων, η Γραμματεία Νάξου οργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία συμμετείχαν εργαζόμενοι, εργάτες και εργάτριες, αγρότες, συνταξιούχοι, νέοι και νέες και έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση πως δεν πληρώνουμε, δεν θα πληρώσουμε εμείς τα δισεκατομμύρια που θέλουν να εισπράξουν. ας τα πάρουν από εκείνους που τα έχουν: τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους και....... τους τραπεζίτες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι μαζί με το ΠΑΜΕ έκαψαν τα ειδοποιητήρια που έλαβαν από την εφορεία.


Η Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ στα πλαίσια της δράσης της ενημέρωσε εργαζόμενους, σωματεία, συλλόγους και τους κάλεσε να πάρουν θέση ενάντια στα χαράτσια και στην αντιλαϊκή λαίλαπα.


Χαιρετίζουμε όσους συμμετείχαν στη συγκέντρωση. Καλούμε

να μην σκύψει κανείς το κεφάλι,
να γίνει ο καθένας στη γειτονιά του, στο χωριό ή την πόλη του, στους φίλους, στους συναδέλφους, στους συγγενείς του κήρυκας της αντίστασης κατά της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής.
Βασικό ρόλο μπορούν και πρέπει να παίξουν σ’ αυτό και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης με την αντικειμενική, αμερόληπτη και ουσιαστική ενημέρωση τόσο για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση όσο και για τα τεκταινόμενα στον τόπο μας.


Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στις 5 στην απεργία της ΑΔΕΔΥ και στις 19 Οκτώβρη στην γενική πανελλαδική πανεργατική απεργία, η επιτυχία της οποίας εξαρτάται από όλους μας και από τον καθένα ξεχωριστά.



ΠΑΜΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :