Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Καραμανλής θα επιστρέψει δικαιωμένος και ο Παπανδρέου θα δικασθεί για "εθνική προδοσία"

Γράφει ο Στάθης Σαραφόπουλος
Κάθε μέρα που περνάει δικαιώνει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος παρά τα όποια λάθη έκανε, δεν μπορεί όμως να κατηγορηθεί ποτέ για εθνική προδοσία
κάτι που πολύ σύντομα θα συμβεί με το δίδυμο Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου.
Η περίπτωση Καραμανλή συνοψίζεται σ’αυτό το σπάνιο για τις μέρες μας προσόν του: Είχε και έχει βαθιά την αίσθηση της απολογίας στην Ιστορία που όλοι την γνωρίζουμε σαν υστεροφημία.
Η έγνοια του και η φροντίδα του και οι θεμιτές φιλόδοξες στοχεύσεις του είναι αυτές: να υπηρετηθεί η πατρίδα του με τον τρόπο που αυτός θεωρεί καλύτερο, χωρίς ν’ακούει τις σειρήνες των πιέσεων.
Το είδος αυτό πολιτικού είναι σπανιότατο και στις....... μέρες της παγκοσμιοποίησης είναι δονκιχωτικής ματαιότητας.
Πολέμησε τη μιντιοκρατία και με τη σειρά της η μιντιοκρατία τον γονάτισε.
Πολέμησε τις αχόρταγες ορέξεις του ξένου παράγοντα και ο ξένος παράγοντας τον υπονόμευσε.
Στάθηκε έντιμος και καθαρός απέναντι στο εκλογικό κοινό του λέγοντας απλές καθαρές αλήθειες και το κοινό του προτίμησε τον ψεύτη και τα δεινά που επεσώρευσαν σαν συνέπειες τα ψεύδη του. Το ωραίο σε όλη αυτή την ακολουθία προσβολών είναι ότι η διακυβέρνηση Καραμανλή αντιστοιχήθηκε σε μεγάλο της μέρος με την ομορφιά του ηθικού πατριωτικού σθένους του Τάσου Παπαδόπουλου και το τρόπαιο της κατάκτησης ενός απίστευτου ποσοστού στο δημοψήφισμα ενάντια στο σχέδιο Ανάν.
Ιδεολογικά μπορείς να βρίσκεις πολλές διαφορές με έναν ηγέτη, όταν όμως.........Διαβάστε ολο το άρθρο στο....http://naxios.blogspot.com/2011/09/blog-post_7159.html
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες ,,,,,,,,,
Δεν μας χέζεις ρε σύντροφε;;
Τι παλαβομάρες είναι αυτές που λες;
Δεν βλέπεις ότι τa σκοινιά περιμένουν και τους δυο;;

Ανώνυμος είπε...

μαλλον εισαι και πολυ μαλακας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάγκας και ωραίος θα ήταν αν έλεγε την αλήθεια στον ελληνικό λαό νωρίτερα και οχι μισόλογα πριν τις εκλογές. Και αυτός είναι μία απο τα ίδια και η πολιτική του ευθύνεται κατα ενα μεγάλο μέρος που είμαστε τώρα εδώ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ? ΑΝ ΝΑΙ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΚΙ ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.