Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2011

Η... "μούγκα" συνεχίζεται!

Είδατε τίποτε ουσιαστικό στην απάντηση της "Κ"; Όχι βεβαίως! Η... "μούγκα" συνεχίζεται!
Δεν πειράζει, ο κόσμος καταλαβαίνει.
Έχουμε και νέες "δημοκρατικές" θεωρίες! Θα βρίζει ένα ΜΜΕ εμένα και θα πρέπει να απαντά ο Δήμαρχος!! Το αν δν ξεχωρίζουν το τι είναι ύβρις και τι κριτική, ε! αυτό δεν... διδάσκεται!
Στοιχειώδες ρεπορτάζ να κάνανε, θα μάθαιναν από τους πληροφοριοδότες τους, ποιός και πόσο βρίσκεται στο δημαρχείο και ποιός προωθει τις υποθέσεις του Δήμου. Αυτοί βέβαια δεν ξέρουν ακόμη ποιός είναι και που αντιδήμαρχος και περιμέναμε να ξέρουν τι κάνει ο κάθε αιρετός στο Δήμο;
Από κοντά και ο... άλλος, που φαίνεται να ξεχνά γρήγορα!!
Δεν καταδίκασα κανένα, αλλά εμείς δεν.......... δικαιούμεθα να κάνουμε κριτική σε εναντίον μας προσωπικά συκοφαντικά δημοσιεύματα; Έτσι τους είχαν... καλομάθει φαίνεται χρόνια τώρα!
Δεν πληρωθήκαμε - οι αιρετοί - ακόμη μέχρι σήμερα 23/09/2011, άρα δεν μας "διαψεύδει" τίποτε, εκτός από την καλπάζουσα φαντασία σας!
Ο κόσμος στον οποίο υποτίθεται ότι απευθύνονται τα υπεράνω κριτικής ΜΜΕ, γνωρίζει στη μικρή κοινωνία που ζούμε και εκδότες και μηχανικούς και πολιτικούς και βεβαίως δημοσιογράφους ποι φημίζονται για την ηθική τους! Αν εσείς δεν ξέρετε κανένα, είναι δικό σας πρόβλημα και σίγουρα δεν είναι...τυχαίο!
Το ερώτημα παραμένει: ΠΟΣΑ... και πόσα θα ακούσουμε ακόμη;
Απόστολος Κων. Ψαρράς

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι... μικρόψυχοι!
ΠΟΣΑ... και πόσα θα ακούσουμε ακόμη;

Τα γεγονότα και οι... ευσεβείς πόθοι, για το έργο:"ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ. Δ. ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ"
Το ιστορικό της πορείας του πιο πάνω έργου είναι το εξής:
- Ο φάκελλος του έργου ήταν πλήρης από την προηγούμενη δημοτική περίοδο, επί δημαρχίας Νικ. Μαράκη.
-Υπεβλήθη αρμοδίως και με την υπ' αριθμόν 40656/ ΔΕ4594/ 03-09- 2010, ο υφυπουργός κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ενέκρινε την "ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2010, στη ΣΑΕΠ 767" του έργου.
- Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της (02/01/2011), η νέα δημοτική αρχή παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη ενός τόσο σοβαρού έργου.
Λόγω της γνωστής οικονομικής κατάστασης, η δυνατότητα χρηματοδότησης του έργου από την ΣΑΕΠ 767, ήταν μικρή έως ανύπαρκτη! Έτσι η νέα -τότε - δημοτική αρχή, μετά από ενημέρωση που είχε από άξιους υπηρεσιακούς παράγοντες, αποφάσισε να γίνει αίτηση για χρηματοδότηση του έργου ΚΑΙ από το Επιχειρισιακό Πρόγραμμα "Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη" (ΕΠΠΕΡΑΑ) του ΥΠΕΚΑ!
- Με το υπ' αριθμόν 3154/ 29-03-2011 (Προσέξτε 29 Μαρτίου ) έγγραφο, υπεβλήθη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Νάξου & Μ.Κ,προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Ενέργειας / Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ANAΠTYΞH", αίτηση χρηματοδότησης του έργου
Όπως όμως είναι γνωστό και εδώ υπάρχει θέμα επαρκείας των πιστώσεων.
Από τότε μέχρι σήμερα, ο Δήμαρχος έχει επανειλημένως επισκεφθεί τον Ειδικό Γραμματέα Υδατικών Πόρων κ. Ανδρέα Ανδρεαδάκη, ο οποίος πράγματι στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων της υπηρεσίας προσπαθεί για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρηματοδότηση,
ενημερώνει τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη και τον βουλευτή κ. Παναγιώτη Ρήγα, οι οποίοι παρακολουθούν το θέμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσπαθούν για την θετική εξέλιξή του.
Τέλος στις 19/09/2011, επισκέφθηκε με τον βουλευτή κ. Παν. Ρήγα, τον επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Νικ. Μαράκη και τον Απ.Ψαρρά, τον κ. Ανδρεαδάκη, παρόντος και του στελέχους της Ειδικής Γραμματείας κ. Ζαδέλλη, ενημερώνοντας και τον κ. Μαχαιρίδη.
Μετά τη συνάντηση αυτή, πιστεύεται ότι θα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του τόσο σημαντικού αυτού έργου!
Πού βλέπουν λοιπόν οι μικρόψυχοι... κριτές, ότι "... και τώρα, ΤΡΕΧΟΥΝ και ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ" οι του Δήμου;
Επειδή αυτοί ΤΩΡΑ - γιατί άραγε - αποφάσισαν να αντιπολιτευθούν το Δήμο, νομίζουν ότι και εμείς τώρα... τρέχουμε;
Μπορεί να... ήθελαν να είναι έτσι τα πράγματα, για να ισχυρισθούν ότι οι "αποκαλύψεις" τους για "κουμπάρους" κ.λ.π, μας... κινητοποίησαν, αλλά δυστυχώς γι'αυτούς τους μικρόψυχους και ευτυχώς για τη "συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων", υπέρ της οποίας οψίμως κόπτονται, τα γεγονότα τους διαψεύδουν παταγωδώς!!
Απόστολος Κων. Ψαρράς
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

μα καλα με αυτον το μαλακα θα ασχολουμαστε συνεχεια??
αντε μπραβο!!!

Ανώνυμος είπε...

Μας εχετε πρηξει τα @@ με τον μλκ τον ψαρρα!Απο λογια και μλκιες εχουμε μπουχτισει απο εργα δεν βλεπουμε τπτ......

Ανώνυμος είπε...

να αγιασει το στομα σας! αλλα κι αυτος τι φταιει?
ξερετε κανενα τρελο που να καταλαβαινει τι εχει παθει?

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια γινόταν και με το Γιαννάκη και μετά μούγκα... το έργο το έχουμε ξαναδεί.

Ανώνυμος είπε...

ρε μλκ θα μας πείτε ο ψαρρας με το γιανάκη είναι τα ιδια... με αυτα που λέτε εχουμε φτάσει εδώ

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, ο Γιαννάκης είναι σε άλλο επίπεδο.