Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2011

Νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής!!!

Ακόμη περισσότερο αναμένεται να παραταθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής στο οποίο όπως είναι γνωστό συμμετέχει και ο Πανναξιακός. Αυτό προέκυψε μετά τη συνάντηση των μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής στα γραφεία της ΕΠΟ χθες το μεσημέρι.
Να θυμίσουμε ότι η αρχική ημερομηνία έναρξης ήταν η 25η Σεπτεμβρίου αλλά είχε αναβληθεί για τις 16 Οκτωβρίου. Τώρα όλα δείχνουν ότι η πλέον πιθανή ημερομηνία για την πρεμιέρα θα είναι η 30η Οκτώβρη, ωστόσο δεν αποκλείεται το πρωτάθλημα να........... ξεκινήσει και μία εβδομάδα νωρίτερα, εφόσον ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις εκκρεμοδικίες στις υποθέσεις των ομάδων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, οι Βαγγέλης Τοπολιάτης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου και Μιχάλης Τζανόπουλος απευθύνθηκαν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος έδωσε το 'οκ' για μετάθεση της πρεμιέρας στις 30 Οκτωβρίου.
ΑΛΑΛΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ
Σε ό,τι έχει να κάνει με τις κληρώσεις, αυτή του 10ου ομίλου μένει ως έχει και θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο όμιλος της Κρήτης έχει συμπληρωθεί ήδη από τις 13 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, οι κληρώσεις για τους υπόλοιπους ομίλους ματαιώνονται και θα οριστούν σε νεότερες ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν προς τα τέλη του τρέχοντος μήνα.
Πηγή http://www.periferiako.com/control.php?id=article&news=69652
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

siga min arxisi to protathlima!!!! tsampa ta lefta gia to gipedo.......

Ανώνυμος είπε...

Το Γήπεδο ανήκει πρώτα απ' όλα στο Στίβο και το λαό της Νάξου. Αρκετά με το ποδόσφαιρο. Που να μην ξαναπαίξουνε ποτέ εκεί μέσα!!!

Ανώνυμος είπε...

NAI ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ Ή ΤΖΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΒΟ? ΕΜ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ...