Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2011

24ωρη απεργία της ΔΟΕ.....

Το έστειλε το http://aetoshal.blogspot.com/2011/09/24.html
Το Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του έτους 2006 η ΔΟΕ με κύριο αίτημα τις αυξήσεις στους μισθούς των εκπαιδευτικών (1400 ευρώ καθαρά στο νεοδιόριστο) προχώρησε σε απεργία 36 ημερών (18 Σεπτεμβρίου - 30 Οκτωβρίου) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ......και καλά έκανε.
Σήμερα όμως που έχουμε τη λαίλαπα που σαρώνει τα πάντα μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, φόρους σε κινητά και ακίνητα σε ότι ζεί και.......... αναπνέει, εργασιακή εφεδρία,απολύσεις.....


Φέτος που έγινε ο μικρότερος αριθμός διορισμών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από όλες τις άλλες χρονιές.

Φέτος που γίνονται τα μαθήματα με φωτοτυπίες και cd

Φέτος που δεν υπάρχουν χρήματα για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων και τις συντηρήσεις αυτών....
ΦΕΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΜΟΝΟ 24 ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ;;;
ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙ-ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ;;;
ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ........



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που ξέρουν να κάνουν οι δασκάλες της Νάξου είναι να πίνουν καφέ στην παραλία, να τρώνε στη Μάρω (σιγά μην καταδέχονται να μαγειρέψουν) και να βρουν κανένα γκόμενο! Τώρα που έμαθαν γράμματα στα παιδιά μας ας κάνουν και καμία απεργία….

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ;ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ Η΄ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ;ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΖΩΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ? (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ + ΠΑΣΧΑ)? ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΙΣΤΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.