Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2011

Ευχαριστήρ​ια Δήλωση Νίκου Μαράκη για τις εκλογές της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

Οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκαν στον Πειραιά, την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011. Η ανάδειξή μου σε μέλος του Δ.Σ. ως πρώτου, μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων από τις Κυκλάδες και δεύτερου σε επίπεδο Περιφέρειας, με γεμίζει ικανοποίηση καθώς, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών του Νοεμβρίου του 2010, φαίνεται ότι η προσωπική μου προσπάθεια και στάση αλλά και η έντονη δραστηριοποίηση του Συνδυασμού μας μετά τις εκλογές, αποτιμήθηκε θετικά από τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους και δημάρχους που μετέχουν στην Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.
Ως μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου θα...... καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες να λαμβάνουν αυτά που δικαιούνται τόσο σε επίπεδο χρηματοδοτήσεων όσο και έργων υποδομής. Η προσωπική αυτή δέσμευση αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι την ημέρα των εκλογών μετείχα στην ομάδα που επισκέφθηκε το Υπουργείο Περιβάλλοντος (μαζί με τον βουλευτή και πρώην υφυπουργό Παναγιώτη Ρήγα, τον Δήμαρχο Νάξου Μανόλη Μαργαρίτη και τον Αντιδήμαρχο Απόστολο Ψαρρά) όπου συζητήθηκε και λήφθηκε απόφαση για την χρηματοδότηση του συνόλου του έργου της «Αποχέτευσης των Νότιων Παραλιών» παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία.



Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συνδυασμού μου που με όρισαν εκπρόσωπο στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους και δημάρχους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Τέλος, συγχαίρω τον Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη και τον Αντιδήμαρχο Απόστολο Ψαρρά για την εκλογή τους και ελπίζω ότι όλοι μαζί θα αγωνιστούμε στο ΔΣ της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου για το καλό της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, πέρα από παραταξιακούς ανταγωνισμούς.





Με εκτίμηση,




Νικόλαος Μαράκης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

15 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ MAΣ ΒΑΣΚΑΘΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ???

Ανώνυμος είπε...

Αργόμισθος της ΔΕΗ,ενώ αλλοι θα μπουν σε εφεδρεία και μετά θα απολυθούν.
Αλλά αφού δεν υπάρχει τσιπα, τι να πώ.

Ανώνυμος είπε...

re maraki.....bas kai mas pernas gia palavous efoson ekei pou piges mazi me to bouli kai ton parlapipopsara se psifisan ola ta pasokia.....ti paparies mas tsabounas oti vghkes 2 stin periferia tou aigaiou kai prwtos stis kyklades les kai se ixere kaneis!!!pane oi epoxes oi kales pou ta kanate koserva mazi me ton fasistoriga... pires kai esy, kai to tsoutseki o rigass ton poulo ton makriiiiiii!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΩ Ο ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ?

ΑΝ ΝΑΙ ΘΕΝΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΕΚΟΒΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Μαράκη ηγέτη!
Για φαντάσου ότι σε τρέφει το δημόσιο 30 χρόνια τώρα!...
Κι εσένα και το γιό σου τον μπουνταλά και ποιος ξέρει, άμα κάνεις κανένα μούλικο ακόμα με την καινούρια, μπορεί να το τρέφει κι αυτό!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΞΥΠΝΑΣ???
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Σ'ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ??

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΡΑΚΗ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ti na mas exei ponesei re 1.39 i epityxia tou sto dhmo h epityxia se afth tin malakia tis periferias?pou k ekei psifisan ta skatopasokia!!!pios ton hxeree ?i thiktikes pou eipe oti ton trefei afton kai ton gio tou to dimosio....ama mou vreis estw kai ena psema tha se paradextw!!!alla ti lew ,san gamikos pou einai o xodros borei na se gamaei gi afto thixtikes!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ... ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ ΜΑΣ"... ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ... ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ. ΚΙ ΟΣΟ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ. ΚΡΙΜΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΑΥΤΟ... ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΤΕ? πχ ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ? ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΝΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΣΑ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.
ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ. ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ. ΞΕΡΩ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ Η ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΣ ΖΟΡΙΣΤΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

8:25 ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ?
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ.