Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2011

Οι ενέργειες της Π.ΕΝ.Ε.Τ.Η.Σ. για το θέμα του Ρώσικου νηογνώμονα

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Ένωσή μας, εδώ και δέκα ημέρες, αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις του τεράστιου προβλήματος που προέκυψε με την μη εγκυρότητα των περισσοτέρων πιστοποιητικών κλάσης που εξέδωσε ο Ρωσικός Νηογνώμονας .
Οι συνεχείς συσκέψεις και συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα στο αρμόδιο υπουργείο, με την συμμετοχή και του Προέδρου μας
κ. Τριανταφύλλου Δημ, ώστε να επαναδραστηριοποιηθούν τα........ πλοία, στα οποία απαγορεύθηκε ο απόπλους εξαιτίας των παραπάνω πιστοποιητικών, δυστυχώς δεν απέφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα .

Οι ενέργειες της Ένωσής μας τις τελευταίες δύο εβδομάδες σχετικά με το θέμα, είναι οι ακόλουθες :

Συνεχείς συναντήσεις με Υπηρεσιακούς παράγοντες του ΚΕΕΠ (κ.κ. Κλαδάρχη και Διευθυντή)
Συνάντηση με τον Γεν. Γραμματέα του Υπ.Α.Α.Ν. κύριο Λύτινα Νικ.
Στήριξη της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε έξω από το Υπ.Α.Α.Ν., την 12η Σεπτεμβρίου 2011, από πλοιοκτήτες και φορείς, που έχουν υποστεί οικονομική και ηθική ζημία από το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Συνεχής επαφές με Μ.Μ.Ε., ώστε να υποστηριχθούν οι θέσεις του κλάδου και να αντιστραφεί το κλίμα, για την μη αξιοπλοία των πλοίων μας που θίγει και την αξιοπιστία των επιχειρήσεών μας.
Έχει ήδη κατατεθεί αίτημα συνάντησης με τον Υπουργό κ. Χρυσοχοίδη Μιχ.. προκειμένου να μας γνωστοποιήσει την θέση του για το θέμα της κατάργησης των πιστοποιητικών κλάσης και για τις εξελίξεις σχετικά με τον Ρωσικό Νηογνώμονα .


Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι η Ένωσή μας έχει ξεκινήσει τη συνεργασία με δύο διακεκριμένους νομικούς και εντός των προσεχών ημερών, θα αποφασισθούν οι κατάλληλες νομικές κινήσεις που θ’ ακολουθήσουμε.

Στόχος των μελών του Δ.Σ. της Π.ΕΝ.Ε.Τ.Η.Σ., είναι η προστασία συμφερόντων των μελών μας, σε συλλογικό επίπεδο που είναι ο μοναδικός τρόπος επιτυχίας .

Για τους ανωτέρω λόγους, παρακαλούμε όσα μέλη δεν έχουν ταχτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, όπως μεριμνήσουν άμεσα .

Γνωρίζοντας και κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που διανύουμε όλοι μας ως επιχειρηματίες και ως Έλληνες, σας υπενθυμίζουμε πως η Π.ΕΝ.Ε.Τ.Η.Σ. δεν πρέπει και ειδικά την δύσκολη αυτή περίοδο ν΄ αποδυναμωθεί .

Μία οικονομικά εύρωστη και ανεξάρτητη Ένωση, δηλώνει την ισχυρή και δυνατή παρουσία του κλάδου όπου η μονάδα δεν αρκεί ν’ αποδώσει .

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.
Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Ε Ν Ω Σ Η Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Κ Ω Ν

Τ Ο Υ Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ω Ν Η Μ Ε Ρ Ο Π Λ Ο Ι Ω Ν Σ Κ Α Φ Ω Ν

ΠΛΑΤΩΝΟΣ 12 - 185 35 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τηλ.:210 4323362 / Φαξ: 210 4323362

penetis2001@yahoo.gr

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :