Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2011

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων βραβεύεται για την υψηλή ποιότητα των παραλιών του

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εντάχθηκε από τη Διεθνή Επιτροπή Αξιολόγησης Παραλιών στον κατάλογο των πενήντα πρώτων περιοχών της Νότιας Ευρώπης με παραλίες υψηλής ποιότητας. Επίσης, ο Δήμος μας είναι ένας από τους δώδεκα Δήμους της Ελλάδας που θα βραβευτεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Παράκτιων Περιοχών (E.U.C.C.) για την υψηλή ποιότητα των παραλιών της περιοχής του. Η τελετή απονομής των βραβείων από το Φορέα Πιστοποίησης σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου 2011, στο Δήμο Ιεράπετρας. Στην τιμητική αυτή εκδήλωση θα παραστεί εκπρόσωπος το Δήμου, όπου θα παραλάβει το βραβείο και θα παρουσιάσει μια αποτύπωση των παραλιών της περιοχής μας.
Η βράβευση αποτελεί τιμή για το Δήμο μας και, παράλληλα, προβολή με ιδιαίτερη σημασία για τα τουριστικά έντυπα του εξωτερικού.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ
ΔΟΞΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΝΙΚΟΛΑ ΔΟΥΛΕΦΤΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

O nikolas o marakis o doyleftaras einai o pio petyximenos dhmarxos pou exei perasei pote apo thn naxo!!!!kai xerete giati???????????? Giati den ekane tipota!!!se eyxaristume nikola mas eytixos pou den ekanes tipota giati me to myalo pou kouvalas tha mas eixes katastrepsei.........

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ??
ΜΑΛΛΟΝ Σ ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

kai se liga xronia poy tha einai gemates oles oi paralies me ompreles kai trapezokathismata, tha pernoyme to vraveio tis "Erimias" kai tis "Anoixtis palamis"