Σάββατο, Απριλίου 15, 2017

Στον Πρόδρομο Πάρου προσκύνησαν τον Επιτάφιο ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ!


Παντρεύτηκαν στις Σπέτσες, ζουν εδώ και λίγα χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα, φιλοξενούνται συχνά στις κοσμικές στήλες για καλό σκοπό καθώς ασκούν έντονη φιλανθρωπική δράση, αλλά γενικά είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων που δεν επιζητούν τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς λόγο!
Πρόκειται για τον πρίγκιπα Νικόλαο, γιό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και την όμορφη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, οι οποίοι εφέτος προτίμησαν να........... περάσουν τις διακοπές του Πάσχα στην όμορφη Πάρο.

Τη Μ. Παρασκευή το πρωί βρέθηκαν στο ήσυχο χωριό Πρόδρομος του νησιού και όταν πληροφορήθηκαν ότι το βράδυ στην περιφορά του Επιταφίου πρόκειται να αναβιώσουν ζωντανές αναπαραστάσεις του Θείου Δράματος, υποσχέθηκαν να επιστρέψουν για να τις παρακολουθήσουν. Πράγματι, το βράδυ της Μ. Παρασκευής, ο Νικόλαος και η Τατιάνα προσκύνησαν με ευλάβεια τον Επιτάφιο στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου στο χωριό Πρόδρομος της Πάρου, ακολούθησαν με σεβασμό ολόκληρη την περιφορά του Επιταφίου και παρακολούθησαν με κατάνυξη τις Αναπαραστάσεις. Προσιτοί και χαμογελαστοί, ευγενείς και διακριτικοί, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με κατοίκους του χωριού που τους αναγνώρισαν δείχνοντας να περνούν όμορφα και ευχάριστα τις διακοπές τους στο νησί.

Έδειξαν πραγματικά να απολαμβάνουν τις στιγμές τους στον Πρόδρομο που καθώς φαίνεται, δεν τον επέλεξαν τυχαία καθώς φημίζεται για την ηρεμία που προσφέρει ως ένα από τα πιο ήσυχα και γραφικά χωριά της Πάρου. Το ερωτευμένο ζευγάρι που μας έχει συνηθίσει να προτιμά τις πασχαλινές του αποδράσεις σε παραδοσιακά μέρη, δείχνει να τηρεί με ευλάβεια και σεβασμό τα ελληνικά έθιμα σε όποιο όμορφο προορισμό κι αν βρεθεί!

https://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/23916-ston-prodromo-parou-proskynisan-ton-epitafio-o-prigkipas-nikolaos-kai-i-tatiana-blatnik?acm=566_843#sthash.u4xLtUAX.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :