Τετάρτη, Απριλίου 26, 2017

Σημαντικές διακρίσεις σε διαγωνισμό φωτογραφίας για το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Φιλωτίου Νάξου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο μας στα πλαίσια της συμμετοχής του στον 1ο Μανδακάσειο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργάνωσε η Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης» έλαβε δύο τιμητικές διακρίσεις!
Συγκεκριμένα στην κατηγορία μαθητών έλαβε το 3ο βραβείο η μαθήτριά μας Βασιλική Αξαοπούλου ενώ τιμητικό έπαινο έλαβε ο μαθητής μας Γιώργος Νανάς. Τα έργα που ξεχώρισαν ανάμεσα στα 101 έργα που .....
συμμετείχαν στο διαγωνισμό, αξιολογήθηκαν από 7μελή καλλιτεχνική επιτροπή αξιολόγησης.
Τα έργα των παιδιών μας μαζί με τα άλλα βραβευθέντα έργα κόσμησαν την έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 22-23 Απριλίου 2017 στον χώρο του Αρχοντικού Βέργουλα στην πόλη της Καστοριάς.
Ευχαριστούμε όλους και όλες τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό –ανεξαρτήτου διάκρισης- και ευχαριστούμε όλους και όλες όσους και όσες στήριξαν τις συμμετοχές των παιδιών στο διαγωνισμό καθώς και γενικά το κοινό του νησιού μας που προσπαθεί να στηρίζει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Φιλωτίου Νάξου.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :