Σάββατο, Μαΐου 30, 2015

Φρέσκος αέρας στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο (Φώτο+Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής,στην αίθουσα της πρώην λέσχης Αξ/κων (πρώην Αλφα τράπεζα) στην πλατεία Μιαούλη ο συνδυασμός ''Ισχύς εν τη ενώσει " που θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Ο εκπρόσωπος του συνδυασμού κ.Δοκιμάκης Κωνσταντίνος, έχοντας δίπλα του τον επικεφαλής κ. Ρένο Φρέρη παρουσίασε τους υποψήφιους και.....
τους ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να βάλουν ενα μικρό λιθαράκι ώστε το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων να αποκτήσει ένα ενιαίο χρώμα, όπως άλλωστε το αναφέρει και το όνομα του συνδυασμού.
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο επικεφαλής οποίος μίλησε για το πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού του σε περίπτωση που αναλάβουν την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Στην ομιλία του ο κ. Φρέρης, μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να αποκαλύψει οτι υποψήφιοι της παράταξής του δέχτηκαν ''πιέσεις'' είτε για να κατέβουν με τον αντίπαλο συνδυασμό είτε για να τους αποτρέψουν να κατέβουν ως υποψήφιοι με το συνδυασμό του κ.Φρέρη.
Ένα τρανταχτό παράδειγμα όπως ανέφερε και η περίπτωση του Ιατρού, κου Απέργη Σέργιου ,με αποτέλεσμα ο κ.Απέργης να δεχτεί να κατέβει πλάι στον συνδυασμό του κ.Φρέρη.Ο κ Επικεφαλής του συνδυασμού δεν δίστασε να συμπεριλάβει και στην λίστα του άτομα της τοπικής αυτοδιοίκησης οι οποίοι μπέρδεψαν το γήπεδο της πολιτικής με αυτό του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου.
Παρουσίαση Συνδυασμού
Φίλες και Φίλοι του ποδοσφαίρου, Κυρίες και Κύριοι
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Σε μία εποχή που το ποδόσφαιρο αλλάζει και αναβαθμίζεται ποιοτικά, σε μία χρονική στιγμή που απαιτούνται ουσιαστικές παρεμβάσεις, ώστε το αγαπημένο μας άθλημα να ακολουθήσει ενεργά τις εξελίξεις και όχι σαν θεατής, εμείς, μία ομάδα από φίλους και παράγοντες του αθλήματος ξεκινήσαμε προ μηνών να σχεδιάζουμε μια κοινή δράση για την εκ βάθρων ανανέωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων.
Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τη σύνθεση του συνδυασμού μας, η οποία αποτελεί ένα άθροισμα ανθρώπων με διάθεση για προσφορά και αγάπη για το άθλημα.
Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τις βασικές θέσεις του προγράμματός μας, που συνθέσαμε ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το μήκος και πλάτος του Νομού, ο οποίος έχει, αν όχι το δυσκολότερο, ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα στην Επικράτεια.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΧΟΡΗΓΗΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.
ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.
ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
ΜΗΝΙΑΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣ ΝΗΣΙ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ , ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΔ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ,ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ.
ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ,ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.ΠΧ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ,ΝΑ ΓΙΝΟΝΑΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΡΟΥ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΜΕΛΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΑΛΤΟΥΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΥΡΟΣ)
ΑΠΕΡΓΗΣ ΣΕΡΓΗΣ (ΣΥΡΟΣ)
ΔΕΣΥΠΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΣΥΡΟΣ)
ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΗΝΟΣ)
ΚΥΡΤΑΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΑΝΔΡΟΣ)
ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΣΥΡΟΣ)
ΛΙΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΣΥΡΟΣ)
ΛΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΣΥΡΟΣ)
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΕΡΙΦΟΣ)
ΜΥΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΣΥΡΟΣ)
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΣΥΡΟΣ)
ΠΑΡΙΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΥΚΟΝΟΣ)
ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΑΡΟΣ)
ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΜΥΚΟΝΟΣ)
ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΣΥΡΟΣ)
ΡΟΥΣΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΣΥΡΟΣ)
ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΣΥΡΟΣ)
ΣΟΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΥΡΟΣ)
ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΝΑΞΟΣ)
ΦΡΕΡΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ (ΣΥΡΟΣ)
ΦΩΤΕΙΝΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΣΥΡΟΣ)
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΣΥΡΟΣ)
ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Φίλες και φίλοι,
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους εμπλεκόμενους της εκλογικής διαδικασίας.
Ευχαριστούμε όλους τους διατελέσαντες Προέδρους της ΕΠΣ αλλά και τα στελέχη τους και δεσμευόμαστε ότι θα τιμηθούν για την προσφορά τους σε ειδική εκδήλωση.
Εμείς, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της βούλησης των αντιπροσώπων των Σωματείων, από όποιο πόστο βρεθούμε, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε πιστοί στις θέσεις μας, θέσεις για το ποδόσφαιρο και τη νέα γενιά, θέσεις ακηδεμόνευτες και ανεξάρτητες , θέσεις για να απολαύσουμε σύντομα τα παιδιά σας στα μεγάλα και γεμάτα γήπεδα.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :