Πέμπτη, Μαΐου 21, 2015

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ΔΑΚ Νάξου Πανναξιακός και Διαγόρας (2-2)

Ο Διαγόρας Λέσβου κατάφερε να αποδράσει από τη Νάξο με ένα πολύτιμο βαθμό μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2(ημ. 1-2). που απέσπασε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ κόντρα στον Πανναξιακό.
Οι γηπεδούχοι για άλλη μία φορά σε εντός έδρας αγώνα του ομίλου προηγήθηκαν με το καλημέρα, όπως συνέβη τόσο εναντίον του Κανάρη Νενήτων, όσο και του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα. Μόλις στο 3′ο φορμαρισμένος Κούτρος (σημείωσε χατ-τρικ στον προηγούμενο αγώνα) έκανε την κοντινή προβολή για το 1-0, αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους
Μετά το γκολ ο Διαγόρας ισορρόπησε, πήρε κατοχή μπάλας και....
προσπάθησε για την ισοφάριση. Η προσπάθεια αυτή καρποφόρησε, καθώς στο 31′ ο Θωμάς Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στο οποίο ευστόχησε ο Δημήτρης Βαμβουκλής σημειώνοντας το 1-1. Ο παίκτες του Διαγόρα  δεν αρκέστηκαν στο ισόπαλο ημίχρονο, αλλά συνέχισαν την πίεση, με αποτέλεσμα να πετύχουν την ολική ανατροπή στο 38′ (1-2) πριν λήξει το ημίχρονο με κοντινή κεφαλιά του Νίκου Τριλιανού μετά από εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Κώστα Χατζηκυριάκου.
Στο 2ο ημίχρονο ο Πανναξιακός ξεκίνησε πιο αποφασισμένος,  εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα από την αποβολή  του αμυντικού του  Διαγόρα Νίκου Τριλιανού (2η κίτρινη)  κατάφερε να κυριαρχήσει σε όλες τις γραμμές αναγκάζοντας τον αντίπαλό του να κλειστεί στην περιοχή του για να κρατήσει το πολύτιμο 1-2 και να  προσπαθήσει με αντεπιθέσεις να απειλήσει την  εστία του Τσουκαλά.  Ο προπονητής των Ναξιωτών εκμεταλλεύτηκε αυτό  το γεγονός  και επιχείρησε να ασκήσει πίεση κάνοντας  με αλλαγές πιο επιθετικό το σχήμα της ομάδας του.  Από την πλευρά του ο προπονητής  των αντιπάλων   Θοδωρής Παπαλόπουλος έκανε τις δικές του κινήσεις για να θωρακίσει την αμυντική λειτουργία του Διαγόρα. Η πίεση έφερε αποτέλεσμα και ο  Πανναξιακός έφτασε πολύ  κόντα στην ισοφάριση  στο 64′ με τον Κούτρο, αλλά και ο Διαγόρας επιδίωξε να απειλήσει στην κόντρα αντεπίθεση με τον Δημήτρη Βαμβουκλή στο 69′. Την εξίσωση έλυσε με  απευθείας εκτέλεση φάουλ ο  Κωτσαρής στο 75′ ισοφαρίζοντας σε 2-2 , αποτέλεσμα που σύμφωνα με την απόδοση των δυο ομάδων θεωρείτε δίκαιο.


Μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής η βαθμολογία του ομίλου  έχει διαμορφωθεί ως εξής:
ΘέσηΟμάδαΑγώνεςΒαθμοίΓκολ Υπερ-Κατά
1ΑΠΟ Κανάρης Νενήτων485-1
2ΑΟ Πανναξιακός487-3
3ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ455-4
4ΑΨΕΣ Πυθαγόρας401-10
Το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής () περιλαμβάνει τις ακόλουθες αναμετρήσεις:
ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΑΨΕΣ Πυθαγόρας (23/05/2015, 17:30)
ΑΠΟ Κανάρης Νενήτων – ΑΟ Πανναξιακός (25/05/2015, 17:30)

Πληροφορίες από το https://agiaparaskevionly.wordpress.com
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :