Σάββατο, Μαΐου 16, 2015

Κυκλοφόρησαν οι αφίσες του 10ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών ΠοδοσφαίρουΚυκλοφόρησαν οι επίσημες αφίσες του επετειακού "10ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου" που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια από την έναρξη του και θα πραγματοποιηθεί από τις 19 μέχρι τις 22 Ιουνίου στη Σύρο.
Το πιο επιτυχημένο αθλητικό γεγονός αφιερωμένο στον μικρό ποδοσφαιριστή που πραγματοποιείτε στις Κυκλάδες πλησιάζει και η καρδιά όλων των Κυκλαδικών χτυπά πλέον στους ρυθμούς του.....
"10ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου" που φέτος κλείνοντας τα 1ο χρόνια της ύπαρξης του γυρνά για να γιορτάσει εκεί όπου ξεκίνησε, στην Σύρο, με διοργανωτή την Ακαδημία ποδοσφαίρου Σύρος 2002.
Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, με τα έξι γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες να φοράνε σιγά - σιγά τα γιορτινά τους, ενώ από πλευράς συμμετοχών, όπως δείχνει το ενδιαφέρον που δείχνουν τα σωματεία φέτος θα επιτευχθεί ένα μοναδικό ρεκόρ συμμετοχών.
Η ξεχωριστή συγκυρία των 10 χρόνων από την ίδρυση  του Πανκυκλαδικού επιτάσσει η όλη διοργάνωση να πραγματοποιηθεί μέσα σε γιορτινό κλίμα, ενώ οι αφίσες που κυκλοφόρησαν φέτος είναι δύο. Η πρώτη προαναγγέλλει το τουρνουά πάντα με φόντο τις Κυκλάδες και με έντονη επισήμανση τον τόπο διεξαγωγής , την Σύρο και η δεύτερη έχει επετειακό χαρακτήρα, με μικρούς πρωταγωνιστές από όλες τις Κυκλάδες και την μασκότ του διοργανωτή να απεικονίζονται σε αυτή.
Σημειώνουμε ότι αύριο Σαββάτο και την Κυριακή θα υπάρξει συνάντηση των Μ.Μ.Ε. της Σύρου με τον χορηγό επικοινωνίας που είναι τοsportcyclades.gr, καθώς μετά και την έγκριση της διοργανώτρια αρχής τα κατά τόπου μέσα λαμβάνουν πάντα ενεργό ρόλο στην προβολή και την επικοινωνία της μεγάλης διοργάνωσης.
Το πάρτι λοιπόν ξεκίνησε. ας ετοιμάσουμε όλοι βαλίτσες για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων προκειμένου να συμμετάσχουμε στην γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή.
Η διοργανώτρια αρχή του Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Ευ αγωνίζεσθαι".
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :