Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014

Ευχαριστήριο Δημοτικής Κοινότητας Νάξου προς τους συντελεστές του Ναξιώτικου καρναβαλιού

          Η Δημοτική Κοινότητα Νάξου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ευχαριστεί θερμά όλους όσους δούλεψαν και συμμετείχαν για να πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις του τριημέρου της Αποκριάς 2014 στη Χώρα της Νάξου.
      Ειδικότερα ευχαριστούμε το....
Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Νάξου,   την Κινηματογραφική Λέσχη, τα μέλη της ΣΥΝΑΞΙΑΣ, το ραδιοφωνικό σταθμό SPICE RADIO και όλους τους ανθρώπους,  μικρούς και  μεγάλους, που συμμετείχαν εθελοντικά  στις εκδηλώσεις με μεγάλη όρεξη,  φαντασία  και δημιουργικότητα.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια και στους παράγοντες με τα walky talkies...μα τι οργάνωση θεέ μου...δηλαδή όταν τους είδα να τρέχουν και να μιλάνε αναρωτήθηκα, μα στην Ελλάδα βρίσκομαι??...τέτοιος ζήλος, συνέπεια, ιεραρχία (ο αρχηγός είχε μπαστούνι...και φορούσε καπέλο...για να μην τον καπελώσει κανείς???) Μπράβο ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, με κάνατε να νιώσω περήφανος, δηλαδή δεν έχω λόγια!!! αφού σκέφτομαι και να σας ψηφίσω και νιώθω και ενοχές που δεν σας συμπαθούσα! Συγνώμη εεεε??? Αντε και του χρόνου ονειρεύομαι ένα καινούργιο καρνάβαλο (βαρέθηκα τον ίδιο 3 χρόνια που μόνο γυρίζει το κεφάλι) που θα μιλάει κιόλας!! Να μασκαρευτείτε κιόλας για να μην φαίνεστε, να μην νιώθετε και αυτή την δυσάρεστη αμηχανία της προβολής που ζήσατε φέτος! Να περάσετε και 'σεις καλά μια αποκριά ρε γαμώτο τρέξιμο που ρίξατε πάνω, κάτω, κάστρο, Παπαβασιλείου, παραλία και πάλι πίσω...δύσκολοι καιροί για παράγοντες!

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω η κινηματογραφική λέσχη του χρόνου να ...προστατεύσει το δρώμενο απο τέτοιους μάσκαραδες ...παράγοντες όσο για το καρναβάλι ...τους ταιριάζει ...γάντι

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΦΙ, ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΑ. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΙΔΡΩΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Υ.Γ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΟΠΑΠΑ ΠΑΤΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Με μεγάλη έκπληξη ακούω στα καφενεία και διαβάζω κάτω από τα άρθρα στα ηλεκτρονικά μέσα τα σχόλια για το φετινό καρναβάλι της Νάξου.
« η Συν- Αξια» δεν ήθελε να πάρει στις εκδηλώσεις μέρος λόγω της κόντρα του Σπύρου με τον Δήμο, ο Καμβύσης δεν επέτρεψε(!!!!) να επαναληφθεί το περσινό δρώμενο με την αρπαγή της Αριάδνης και άλλα τέτοια κουφά.
Στην Νάξο απ ότι φαίνεται όλοι περιμένουν τις απόκριες για να βγάλουν τις μάσκες και να δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο, τις πραγματικές τους φιλοδοξίες, τους απώτερους σκοπούς τους και ότι άλλο κρύβεται πίσω από την υποτιθέμενη προσφορά τους στην κοινωνία.
Το Καρναβάλι γίνεται ένα πεδίο πολιτικής και παραταξιακής αντιπαράθεσης από τους κατόχους και τους μνηστήρες της τοπικής εξουσίας .
Η αυθόρμητη διάθεση για δημιουργία καλύτερων συνθηκών, η ανάγκη του απλού κόσμου για ξεφάντωμα και απόδραση από την μελαγχολική καθημερινότητα, τα χαμόγελα των μικρών παιδιών και η αθώα χαρά των γονιών που τα καμαρώνουν, έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Σταματήστε επιτέλους να καπηλεύεστε και να προσπαθείτε να οικειοποιηθείτε προς όφελος σας ότι θετικό γίνεται σ’ αυτό το νησί . Αφήστε τον κόσμο να χαρεί αυτές τις λίγες στιγμές που του έχουν απομείνει χωρίς καπελώματα και καραγκιοζλίκια
Μπράβο σε όσους συμμετείχαν και ΝΤΡΟΠΗ σε όσους το υπονόμευσαν

Ανώνυμος είπε...

Όταν φίλε μου από πάνω μπερδέυονται πολιτικοί, αιρετοί και διορισμένοι αυτά γίνονται.
Δεν μπορεί να έχεις σπόνσορες και εθελοντές μαζί. Όλοι οι εθελοντές έχουν μία επιχείρηση ή ένα επάγγελμα. Δεν μπορώ εγώ ο εθελοντής να ακούω την διαφήμηση των άλλων σε κάτι που συνέβαλα οχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι ανώνυμα για να διμιουργηθεί και να αρπάξουν την ευκαιρία κάποιοι άλλοι να διαφημήσουν τα μαγαζιά τους ή τον συνδυασμό τους.
Αν συνεχιστεί αυτό το χάλι έγω δεν ξανασυμετέχω.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.31 μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί καλα ποιος καπέλωσε ποιον αλλα και ποιοι έκαναν καραγκιοζιλικια... Οι λαμπαδιφοριες γίνονται επι 20 έτη άψογα και το καρναβάλι επίσης απο εθελοντές χωρις προστάτες σπόνσορες διαπλεκομενους πάντως τύπου μνηστήρες της εξουσίας καρναβάλιστες της τελευταίας ώρας και εκλογομαγειρεματα

Ανώνυμος είπε...

το περυσινο δρομενο με την αρπαγη του διονυσου ειναι καθαρα εληνικη μυθολογια,το σεναριο οπως και τιποτα αλλο δεν ειναι δικο του,και κακως το απαγορεψε,γιατι ηταν ΟΜΑΔΙΚΗ δουλεια,που εγινε πρωτη φορα απο τη σιναξια που ειναι ομαδα εθελοντων.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μην τρώγεστε! Όλα καλά είναι, δεν γίνεται να ασχολούνται συνέχεια οι ίδιοι! Ο Σπύρος κακώς αναφέρεται αρνητικά, ενεργοποίησε κόσμο και ξανάγινε το καρναβάλι και τώρα κάποιοι άλλοι συνεχίζουν στα έτοιμα, όσο για τους παράγοντες, αυτοί υπήρχαν πάντα! Το δύσκολο ήταν 3 χρόνια πριν να ξεκινήσει από το μηδέν ξανά το καρναβάλι. Τώρα το γιατί δεν συμμετέχει φέτος και οι συγκρίσεις που γίνονται είναι χωρίς ουσία. Αυτό που για μένα λείπει είναι η φαντασία, η γνώση της ιστορίας-παράδοσης και η καλλιτεχνκή γνώση για υλοποίηση. Σ'αυτά υπάρχει σοβαρό έλλειμα παιδείας και ανθρώπινου δυναμικού που θα τα μεταφέρει αυτούσια στους νέους εθελοντές. Καλή και σεβαστή η προσπάθεια αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή για να γίνει μία αξιόλογη δημιουργία.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα αποκαλούσα το καρναβάλι ελεγχόμενη αποτυχία.
Οπως λέμε ελεγχόμενη χρεωκοπία.
Είναι της μόδας.
Την παρασκευή και σάβατο ητανε καλά.

Ανώνυμος είπε...

"το περυσινο δρομενο με την αρπαγη του διονυσου ειναι καθαρα εληνικη μυθολογια,το σεναριο οπως και τιποτα αλλο δεν ειναι δικο του,και κακως το απαγορεψε,γιατι ηταν ΟΜΑΔΙΚΗ δουλεια,που εγινε πρωτη φορα απο τη σιναξια που ειναι ομαδα εθελοντων"........

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΑΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ?
ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΕΝΟ, Η ΙΔΙΑ ΛΑΜΠΑΔΟΦΟΡΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΜΑΤΑ..?
Ε ΟΧΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο τελευταίος σχολιαστής ίσως άθελά του είπε μια μεγάλη αλήθεια...
Άντε ανεβείτε και σε κανένα χωριό... Ξεσαλώνετε όμορφα Παρασκευή και Σάββατο στη Χώρα.
Εκεί είναι η παράδοση της Νάξου στα χωριά, εκεί πρέπει να δοθεί έμφαση, καλύτερα λοιπόν να ανεβαίνουμε στα χωριά την Κυριακή...