Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2014

Συμμετοχή του Μανόλη Μαργαρίτη στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος Στήριξης Φοιτητών της AEGEAN

 Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη, 20 Μαρτίου, με τον Αντιπρόεδρο της Aegean Airlines Ευτύχιο Βασιλάκη και συμμετείχε στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους νέους», στην οποία παραβρέθηκαν ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε.....
νεοεισαχθέντες φοιτητές των ακαδημαϊκών ετών 2013 και 2014, που φοιτούν σε ΑΕΙ, μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και, άρα, αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης. Η αεροπορική εταιρεία θα παρέχει δωρεάν εισιτήρια στους φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται στις άγονες γραμμές (Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Καστελόριζο, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος, Σκύρος, Σύρος) βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων.
Ο Δήμαρχος Νάξου ευχαρίστησε την εταιρεία για τον ενδιαφέρον της και την προσφορά της προς τους φοιτητές και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτημα συμμετοχής στο πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας  www.kontastousneous.gr. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από 1 έως 15 Απριλίου 2014


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ. ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ Τ@ΡΧΙΔΙΑ. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ.. ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.. Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ??

Ανώνυμος είπε...

Στις 11:15 πήγε για χέσιμο.

Φλας Γκόρντον

Ανώνυμος είπε...

πολυ γελιο μιλαμε ...