Σάββατο, Μαρτίου 22, 2014

Ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου

Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συμμετείχε ο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ και εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μανόλη Μαργαρίτη και τον προπονητή της ομάδας κ. Πέτρο Μαράκη.
 Σημαντικές εισηγήσεις έγιναν  από Έλληνες και ξένους που συμμετέχουν ενεργά στον χώρο του ποδοσφαίρου, από διάφορα πόστα.
Ο Πρόεδρος Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών, EPFL), ο οποίος αφού έπλεξε το εγκώμιο της Αθήνας, συνέχισε αναλύοντας τα.....
σημαντικά κομμάτια για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Για τον οποιονδήποτε αγαπάει τον αθλητισμό είπε, η Αθήνα είναι ιδιαίτερο μέρος. «Είναι η πρωτεύουσα του αθλητισμού. Η Ελλάδα έχει γίνει παγκόσμια ποδοσφαιρική δύναμη. Είναι και θα παραμείνει στο μέλλον ένας σημαντικός παίκτης του ποδοσφαίρου.
Η Αθήνα είναι προεδρεύουσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η προεδρία θα αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξη. Η Ελλάδα έχει σημαντικό ρόλο να παίξει. Θα πρέπει να πετύχει συμφωνία των 28 μελών της Ε.Ε. για το μέλλον του αθλητισμού »
Πολλές εισηγήσεις είχαν σαν θέμα και σημείο αναφοράς τις μικρές ηλικίες, τις ακαδημίες και την ορθολογική τους ανάπτυξη.
 Παρών ήταν και ο κ. Γιάννης Ζαρώτης - Αθλητικός Ψυχολόγος (που θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στη Νάξο για την επιμορφωτική ημερίδα του ΠΑΣ) ο οποίος μίλησε για την ψυχολογική ανάπτυξη των νεαρών παικτών στις ακαδημίες και παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο αυτό γίνεται, σε όλες τις ηλικίες.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :