Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2014

Ο συγγραφέας Τεύκρος Μιχαηλίδης στη Νάξο

Στα πλαίσια του Κύκλου “ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΗ” η ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ της “Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου ολοκλήρωσε την επεξεργασία του βιβλίου του Γάλλου συγγραφέα Ντενί Γκέτς “ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ” και κάλεσε το γνωστό μαθηματικό, συγγραφέα και μεταφραστή ΤΕΥΚΡΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ για να συζητήσει μαζί του και με το κοινό των βιβλιόφιλων το βιβλίο αυτό.
Η εκδήλωση της Λέσχης θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, στο Φιλώτι, το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, ώρα 19:30 με ελεύθερη είσοδο για.....
τους βιβλιόφιλους και το κοινό. Στην εκδήλωση θα λάβουν ενεργά μέρος τα 26 μέλη της Λέσχης που μελέτησαν και συζήτησαν το βιβλίο κατά τη διάρκεια του χειμώνα με συντονίστρια την καθηγήτρια κ. Μαρία Γρατσία.
Ο φετινός καλεσμένος της ΛΕΣΧΗΣ Τεύκρος Μιχαηλίδης, είναι διδάκτωρ των Μαθηματικών του Πανεπιστημίου PARIS VI, συγγραφέας πολλών βιβλίων και μεταφραστής 22 γνωστών λογοτεχνικών και επιστημονικών βιβλίων, μεταξύ των οποίων και τα πασίγνωστα βιβλία του Ντενί Γκέτς “Το θεώρημα του Παπαγάλου” και “Τ’ αστέρια της Βερενίκης”. (Αναλυτικό βιογραφικό στο www.biblioanom.gr)


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :