Κυριακή, Μαρτίου 23, 2014

O Πανναξιακός «διέλυσε» τον «μισό» Ηρακλή (δηλώσεις vid, stats)

Την συνεχή ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε ο Πανναξιακός που για μια ακόμη φορά όχι απλά νίκησε, αλλά έκανε και επίδειξη δύναμης, κερδίζοντας τον Ηρακλή με 3-0 (25-08, 25-06, 25-09) στη Νάξο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.
Οι Νησιώτισσες πρόσφεραν μια ακόμη όμορφη παράσταση μπροστά στο κοινό τους απέναντι σε έναν Ηρακλή που αντιμετώπιζε τεράστια αγωνιστικά προβλήματα με τις Κυριακίδου, Αλτίνη να ταλαιπωρούνται από ίωση, την.....
Στράντζαλη να έχει διάστρεμμα και την Ελένη Κωνσταντινίδου να έχει πρόβλημα στο μηνίσκο.

Οι πολλές απουσίες, οι πολλές άπειρες αθλήτριες που αγωνίστηκαν, αλλά και η έλλειψη κινήτρου (μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της σωτηρίας), δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Βαλεντίν Μίλεφ να γίνει ανταγωνιστική.

Εξάλλου, δεν ήταν μόνο το γόητρο που έπαιζε ρόλο σε αυτό το ματς, αφού οι δύο ομάδες το επόμενο Σαββατοκύριακο θα τεθούν αντιμέτωπες στο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών και μάλιστα αποτελούν το ζευγάρι του 2ου ημιτελικού.

Από αυτή την άποψη, θα είχε ενδιαφέρον μία πιο αξιόμαχη εμφάνιση από τον Ηρακλή, έστω και αν πάντα στο Κύπελλο, τα πράγματα είναι διαφορετικά και ποτέ δεν παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα που έχουν προηγηθεί στο πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, όταν και στα τρία σετ οι φιλοξενούμενες συγκέντρωσαν 23 πόντους (οκτώ στο πρώτο, έξι στο δεύτερο και εννιά στο τρίτο) με τους οποίους δεν θα μπορούσαν να είχαν αποσπάσει ούτε ένα σετ.

Τα σετ: 25-08, 25-06, 25-09
Πανναξιακός (Κόβαζιτς): Τρίβουνιτς 10 (6/10 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ, 100% υπ. – 100% άριστες), Φάρκωνα 6 (2/4 επ., 4 μπλοκ), Γκολφινοπούλου 4 (4 άσοι), Ράντοβιτς 18 (10/13 επ., 8 άσοι, 66% υπ. – 33% άριστες), Καρπουζά 10 (5/7 επ., 4 άσοι, 1 μπλοκ), Εμμανουηλίδου 4 (4/4 επ., 1 άσο), Κακουράτου –λ (80% υπ. – 55% άριστες) / Μαυρομάτη, Βασιλάκη (1/1 επ.)
Ηρακλής (Μίλεφ): Αξάρη, Κομνίνο, Φωτοπούλου 2 (2/8 επ., 27% υπ. – 09% άριστες), Ηλιάδη 3 (3/8 επ.), Δαμιανίδου 5 (5/15 επ., 53% υπ. – 29% άριστες), Δάρδα 1 (1 μπλοκ), Καλαϊτζίδου –λ (44% υπ. – 39% άριστες)
http://www.volleyball.gr/

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Οι παράσταση που έδωσαν τα κορίτσια και οι προπονητές όχι μόνο σήμερα αλλά και σε όλους τους άλλους αγώνες ήταν πραγματικά αξιέπαινες.
Με το θέατρο σκιών που έπαιξαν όμως χθες το απόγευμα οι παράγοντες του Πανναξιακού ξεπέρασαν τα όρια της υποκρισίας. Να μας εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο βράβευσαν τον πρώην προπονητή Γιώργο Δερμάτη. Τον θεωρούν ικανό; τότε γιατί δεν τον κράτησαν; Πιστεύουν ότι πρόσφερε στην ομάδα; τότε γιατί δεν του έκαναν μια σοβαρή πρόταση για να μείνει στην ομάδα; Τίποτα απ όλα αυτά. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθε αυτός ο άνθρωπος στη Νάξο οι δυο μεγαλοπαράγοντες Βαφίας και Βαλληνδράς έκαναν τα πάντα για να τον διώξουν.
Σ αυτούς ταιριάζει αυτό που είπε ο Χριστός στους Εβραίους για τους προφήτες που είχαν σκοτώσει "ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές" πρώτα τους σκοτώνετε και μετά φτιάχνεται μνημεία και τους τιμάτε
Μάλλον τώρα επειδή έχει αρχίσει και πέφτει άγριο κράξιμο για την διάλυση των ακαδημιών και των μικρών τμημάτων προσπαθούν με τέτοιες ενέργειες να χρυσώσουν το χάπι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ. ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

μαλον δεν εχεις ελθει στο γηπεδο φετος για να δεις πως δουλευουν οι ακαδημιεςκαι ουτε ο δερματης ειναι ο μοναδικος προπονητης στην ελλαδα.που ειναι οι προτασεις που ειχε μετα την ανοδο στην α1.ποιος παραμυθιαζε τα παιδια οτι θα πανε εθνικη ομαδα η οτι θα παιξουν α1.καλο το παραμυθι αλα δεν εχει δρακο.

Ανώνυμος είπε...

Βρε Αποστόλη Καρφώθηκες! Το σχόλιο σου το έγραψες πριν την δημοσίευση (βλέπε ώρες 12΄02 -11΄49 πμ) Να είσαι καλά!!!

Ανώνυμος είπε...

6.13 σαινια ειστε εσυ και και οι δικοι σου Σας εχει τυφλωσει η εμπαθεια και το κομπλεξ και ψαχνετε να βρειτε φαντασματα
Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει, ειδικα οταν αναφερεστε σε συγκεκριμενους ανθρωπους Δεν ειναι δυνατον να γραψεις σχολια κατω απο ενα αρθρο που δεν εχει ακομα αναρτηθει ...ελεος

Ανώνυμος είπε...

Αποστολακοοοοο......κοκοκοκο.....κριμμμμμαααααα...... κααααααακαααακκαααα.
....
ρλοοοοοβββιιι.....χαχαχα.... αποκαλυφθηκατεεετεεετεεεε