Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2012

Έναρξη μαθημάτων Κρητικών Χορών by Sinaxia για μικρού και μεγάλους.

                                                                      Αγαπητοί  συν+Αξιοι

Tα μαθήματα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ αρχίζουν στις 5 Οκτωβρίου στη σχολή Ουρσουλινων στις 18:30. Εγγραφές θα γίνονται κάθε Παρασκευή την ώρα του μαθήματος μέχρι και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν.


Tα μαθήματα ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ αρχίζουν στις 3 Οκτωβρίου στη σχολή Ουρσουλινων στις 18:30
Εγγραφές θα γίνονται κάθε Τετάρτη την ώρα του μαθήματος μέχρι και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν.

συν+Αξία Ομάδα Εθελοντών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
http://sinaxia.blogspot.com/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

16 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Άντε με το καλό να προσαρτίσετε και το νησί στην Κρήτη για φύγει ο καημός σε ορισμένοι.
Οι Απεραθίτες Κρητικοί, τα μαγαζιά Κρητικούς μουσικούς, η συν+αξία κρητικούς χορούς, οι "καλλιτέχνες" του νησιού συνεργασίες με κρητικούς, δώστε κι ένα σπίτι στον Ζερβάκη να μείνει και κάντε τον και Καλλικρατικό Τοπάρχη.
Ζήτω η Νάξος της Κρήτης.

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει,ειπες αυτο που ηθελες και ξεθυμανες ετσι?
Παντως να ξερεις εμεις στην Κρητη θα χαιρομασταν να διδαξουμε νησιωτικους χορους σε οσους ηθελαν να μαθουν χορους εκτος Κρητης.
Γι'αυτο φιλε μου ξεχωριζει ο Κρητικος απο την φιλοξενεια του!

Τελος.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήσουν Ναξιώτης κι όχι Κρητικός ίσως καταλάβαινες το σχόλιό μου.
Δεν σε παραξηγώ και η φιλοξενία σας είναι δεδομένη και μπράβο σας. Αλλά δεν είναι το θέμα αυτό. Λάθος κατανόηση του σχολίου!!!
Άσε να σχολιάσει κανένας Ναξιώτης, αν έχει κατά νου τί συμβαίνει στο νησί.
Με το να διδαχτούν χοροί της Κρήτης δεν έγινε δα και κακό. Το αντίθετο!!!
Επαναλαμβάνω, άλλο είναι το θέμα φίλε -η.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιο είναι το θέμα φίλε-η? Ότι στους δύσκολους αυτούς καιρούς...
βρίσκεται στην Νάξο μια ομάδα που προσφέρει δωρεάν στα ναξωτακια και στους μεγαλύτερους μια δραστηριότητα δωρεάν, και δεν έγινε και τίποτα δα πέρυσι ΤΟΥΣ έδειχναν ναξιωτικα και φέτος κριτικά και στους μικρούς φίλους παραδοσιακά! Φοβάστε μην πάει και χάσουμε ΤΙΣ ρίζες ΜΑΣ??μην ανησυχείς μα εμείς που ζούμε μόνιμα στο νησί δεν έχουμε φόβο...και στο τέλος αγαπητέ μην ξεχνάς ότι η Κρήτη έχει μεγάλη παράδοση και οφείλουμε να ξέρουμε 5 πράγματα γι αυτούς...!!Αναμένω εξήγηση στην ανησυχία σου!!ΦΙΛΙΚΑ SP.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ήθελα να είστε ανήσυχοι που με το ζόρι ένας ψευτοκουλτουριαρης δεν άφησε τους ναξιωτες μαζί με τον Σεβασμιότατο να κάνουν λειτουργία, και την έκαναν στους δρόμους....εγώ θα ήθελα παλιοφαρα να είστε θυμωμένοί που προσπαθούν να ΣΑΣ ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ κάποιοι δήθεν τα ψευτοοικοσημα...με τοις ευλογίες προέδρων και δεν ανοίγει μύτη παλιοφαρες!!ΝΤΡΟΠΉ ΝΤΡΟΠΉ ΝΤΡΟΠΉ

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν μίλησε και το έχουν κάνει όλοι γαργάρα από τον πρώτο πολίτη της Νάξου μέχρι τον τελευταίο!!!

Ανώνυμος είπε...

Oλοι οσοι κρινουν...κρινουν..και ξανακρινουν...(για να μην πω καλυτερα κατακρινουν) τα ΠΑΝΤΑ γυρω τους, δε με κανουν τοσο να στεναχωριεμαι,αλλα να απορω... Μα δεν εχουν με τιποτε αλλο να ασχοληθουν????? Μονο να κρινουν???
Κιαν δε τους αρεσουν ολα αυτα που προσπαθουν οι νεοι της ΣΥΝΑΞΙΑΣ να κανουν, γιατι απο το να κρινουν, δε λενε τις δικες τους ιδεες???
Απορω... Τοσο περισσοτερο αγαπατε τον τοπο...με το να κρινετε...και να κρινετε...

Οσο για τους κρητικους χορους...να αναφερω(μιας που το γνωριζω αμεσοτατα) ηταν επιθυμια πολλων ντοπιων να διδαχτουν χορους της μεγαλονησου. Δεν ειναι μονο οι χοροι αλλα και η μουσικη της Κρητης(και δεν αναφερομαι στον Ζερβακη) που την αγαπουν πολλοι εδω στη Ναξο και εχει πολλα κοινα με την πλουσια ενδοχωρα μας. Ειναι επισης δυσκολοι χοροι που δε μαθαινονται αναμεικτα με αλλους χρους. Και η Μακεδονια, και η Θρακη οπως και ο Ποντος θα επρεπε να διδαχτουν. Αυτο που προσπαθει η ΣΥΝΑΞΙΑ, ειναι να δημιουργησει ευκαιριες που δεν υπηρχαν παλαιοτερα. Δηλαδη επειδη ζουμε στην Ναξο να μην εχουμε την ευκαιρια να διδαχτουμε την υπολοιπη Ελλαδα???????? Τους ευρωπαικους χορους δηλαδη Φιλτατε 07:10μμ, ουτε να τους μυρισεις ε???? Ανθελληνες φανταζομαι θα μας θεωρεις που θελουμε να τους μαθουμε εδω στη ΝΑΞΟ.
Τι να πω ρε παιδια... Χαρειτε τη ζωη και πειτε ενα ευχαριστω για οσα μπορειτε να κανετε και μη μιζεριαζετε σε εναν υπολογιστη μπροστα με το να ΚΑΤΑκρινετε συνεχεια τα παντα!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο πόνος του 7:10 είναι άλλος...είναι ρατσιστικός, είναι από κόμπλεξ, είναι από ζήλια, είναι ανάμικτα τα συναισθήματα του που μάλιστα το λέει και ο ίδιος "δεν έχω πρόβλημα με ΤΟΥΣ κριτικούς αν ήσουν ναξιωτης θα καταλάβαινες....."αυτός ο πατριώτης έχει πρόβλημα με τα πρόσωπα που τα κάνουν έχει πρόβλημα με τΑ Απεραθου είναι από ΤΟΥΣ τύπουΣ που του αρέσει να καλλιεργεί την διάσπαση ακόμα ανάμεσα στα χωριά ΜΑΣ στην χώρα και τα χωριά ΜΑΣ κλπ....ΣΑΣ έχουμε μάθει καΙ ΣΑΣ έχει μάθει και ο κόσμος σιγά σιγά κομπλεξικοί θα πάτε στο περιθώριο ανίκανη και βολεμένοι....

Ανώνυμος είπε...

Από τον 17 ΣΕΠ-7:10 μ.μ.
Προς τον 18 ΣΕΠ-7:13 μ.μ.
………………………………………………………………..
Φίλε της συν+αξίας περίμενα, μιας και ζεις στο νησί και μιας και είσαι ενεργό μέλος της να κατανοήσεις το σχόλιό μου.
Παρακολουθώ τις δράσεις της και υπερηφανεύομαι γι' αυτά που κάνει (προσωπικά με άλλα συμφωνώ με άλλα διαφωνώ, όπως ο καθένας έχει το δικαίωμα) και μάλιστα χωρίς να κρέμεται από τις δεσμεύσεις του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ ή άλλων φορέων.
Θα παρακαλούσα λοιπόν να σκεφτείς λίγο περισσότερο και να φέρεις στο μυαλό του τί έχει γίνει στο νησί τα 2 τελευταία χρόνια. Θυμίζω τη συνεστίαση του Συλλόγου Εστίασης (2010).
Το να θέλεις να μορφωθείς μέσα από τον λαϊκό πολιτισμό κάποιας άλλης γωνιάς της χώρας σου είναι πρόοδος.
Το να προσπαθείς (δεν αναφέρομαι στη συνα+ξία) να κάνεις μόδα την Κρητική μουσική μέσα από όλα όσα αναφέρω στο πρώτο μου σχόλιο, και μάλιστα μέσα από καχέκτυπά της για να δείχνεις ότι διαφέρεις και είσαι προοδευτικός, αυτό είναι για μένα το αμάρτημα που σημείωσα.
Αν νομίζετε ότι δείχνοντας κάποιους χορούς στο χορευτικό σας από την Κρήτη ή από οποιαδήποτε άλλη περιοχή θα μάθουν όσοι θα παρακολουθήσουν και το κομμάτι αυτό του λαϊκού πολιτισμού της Κρήτης, νομίζω πως είναι λάθος θέση. Το να ακούνε μουσική και να βηματίζουν ρυθμικά είναι πολύ - πολύ καλό. Αλλά τίποτα περισσότερο. Θα ήθελα δε να μάθω κι εγώ ποιά είναι τα κοινά στοιχεία, στη μουσική και στο χορό, μεταξύ Νάξου και Κρήτης!!!!
Επίσης το πρόβλημα δεν είναι η Κρήτη, αλλά η καχέκτυπη ΜΟΔΑ. Ελπίζω και θα ήθελα να μην πέσετε σ' αυτήν την παγίδα.
Διαβάστε με διάθεση κατανόσης το πρώτο μου σχόλιο.
Έχω παρακολουθήσει πολλές από τις εκδηλώσεις σας και τις έχω επαινέσει δημόσια. Δεν ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ, αλλά δεικτικά, σκληρά ίσως, ήθελα να τσεκάρω αυτά που σας γράφω εδώ.
Ίσως μας δοθεί κάποτε η ευκαιρία να συνδιαλεγούμε και επωνύμως και πρόσωπο με πρόσωπο.
Θέλω πολλά να γράψω γι' αυτό το θέμα, μα το ύφος των υπολοίπων σχολιαστών δεν μου το επιτρέπει.
.............................
Ακριβώς τα ίδια γράφατε και πριν τις δημοτικές εκλογές κύριοι, σ' εκείνο το μπάχαλο. Οι πάνω, οι κάτω, οι κόκκινοι, οι μπλε και οι άσπροι, οι κομπλεξικοί. Κρίμα......

Φίλε της συν+αξίας ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον κυριο/α ¨19/9/12-6:47"

Ονομαζομαι Λινα και ειμαι εγω που θα αναλαβω τη διδασκαλια των κρητικων χορων. Αυτο διδαχτηκα πολλα χρονια και σ'αυτο εξειδικευτηκα. Ειμαι Ναξιωτισσα και οχι απλα περηφανη για την καταγωγη μου αλλα και εμπρακτως τοπικιστρια(ισως δεν ειναι και ο καλυτερος χαρακτηρισμος) καθως αφησα πισω μου την Αθηνα και την οικογενεια μου για να ερθω να ζησω στον αγαπημενομου τοπο. Εδω και 5 χρονια που ζω εδω διδασκω χορους σε διαφορους συλλογους. Φετος θα διδαξω μονο κρητικους για τον απλουστατο λογο οτι ειναι δυσκολοι χοροι και δεν μαθαινονται σε ενα η δυο μαθηματα. Χαιρομαι πολυ που το θελει και ο κοσμος και ελπιζω να υπαρχει συμμετοχη. Να ξερετε πως σε ολους το εχω πει οτι μεσα στα μαθηματα των κρητικων χορων θα γινονται και μαθηματα επαναληπτικα ναξιακων χορων. Στεναχωριεμαι πολυ που ακομα δεν ξεκινησαμε και απολογουμαι για την προσπαθεια μας να προσφερουμε ο,τι ξερουμε και ο,τι μπορουμε.
Να'στε καλα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εκτιμώ ότι μπήκες στο κόπο να απαντήσεις ,δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τη είδους μουσική η πια μόδα θέλει ο καθένας να ακούσει και να ακολουθήσει αυτά είναι προσωπικές επιθυμίες και γούστα .. αλλά θα ήθελα να μείνω στο κομμάτι του χορού και να σου πω μια προσωπική γνώμη σαν λάτρεις του χορού και ερασιτέχνης μουσικός ότι κανένα από τα δύο δεν έχει ΣΎΝΟΡΑ!!!...όταν τα αγαπάς τα ακούς τα χορεύεις σε ότι γλώσσα και μέρος του κόσμου είσαι!!ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΆ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ Ξεθωριασμενα ΧΡΏΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΆΤΟ ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΊ ΜΑΣ!!SP.

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα.
Κα Λίνα, δεν καταλαβαίνω ποια είναι η σχέση αυτών που γράφω με αυτά που γράφετε στο δικό σας σχόλιο σαν απάντησή στο 2ο σχόλιό μου!! Δεν σας έθιξε κανένας.
Φαίνεται ότι όποιος γράφει θα πρέπει να αρέσει στους άλλους. Το δικαίωμα της γνώμης του και μάλιστα σε άσχετα πράγματα από αυτά που εσείς γράφετε, δεν έχει το δικαίωμα να τα καταθέσει.
Δεν έθιξα κάποιον προσωπικά. Απλά έγραψα τις σκέψεις μου και μάλιστα τοποθετήθηκα.
Κρίμα γιατί τα δυο συνθετικά της επωνυμίας του Συλλόγου σας είναι πολύ δυνατά σαν στάση ζωής.
Πιστεύω ότι ο κος Παπαδόπουλος, ξεπερνώντας το τσιτάτο «διδασκαλία» Κρητικών χορών, χορός και μουσική δεν έχουν σύνορα, λάτρης του χορού κ.λπ. να προβληματιστεί με τα σχόλια. Ίσως προκληθεί μια εποικοδομητική εσωτερική συζήτηση!!!

Εδώ θα τελειώσω: Εγώ δεν λατρεύω τον χορό, αλλά τους ανθρώπους που χορεύουν και χορεύω όταν σαλέψουνε τα πόδια μου κατ’ εντολήν της ψυχής μου. Και τούτο θα συμβεί, μόνο όταν γνωρίσω καλά και συμβιώσω με τους δημιουργούς αυτού του πολιτισμού. Αν λοιπόν προχωρήσετε παραπέρα από τη «ρυθμική γυμναστική με πατριωτική μουσική» τότε η στάση ζωής των εμπλεκομένων θα αποκλείσει όλους αυτούς που στο νησί βάλθηκαν να γλεντάνε τσ’ αυγές με μαντινάδες αντί με ουζάμ και πατινάδες, αυτούς που στα νυχτομάγαζα, κάπου στις Εγγαρές, βυσσοδομούν είτε Αξώτικα παίζουν είτε Κρητικά, αυτούς τους νεο”καλλιτέχνες” που συμπράττουν με ότι χειρότερο υπάρχει στην αγορά των μουσικών της Κρήτης, αυτούς που στο διαδίκτυο βάλθηκαν να μας πείσουν πως η μουσική της Κρήτης είναι η δική μας!!!! Ψάξε, ρώτα πολλούς, δέξου και τη γνώμη του άλλου.
Ναι στον οικουμενικό ελληνικό πολιτισμό, αλλά πρώτα στήσε γλέντια στα μαγαζιά του νησιού, ψάξε να βρεις τους μερακλήδες, κάνε παρέμβαση, κάνε τρόπο ζωής αυτό που έμαθες. Όποιος λέει ότι έμαθε τη Νάξο, κρύβεται πίσω από την ανοιχτή Πορτάρα. Το μεγαλείο αυτού του νησιού, σε σχέση με τη μουσική και το χορό, είναι αυτή η ιδιαιτερότητα των ανθρώπων του κάθε χωριού. Το νησί δεν είναι flat!!!! Η διμοιρία επιδείξεων των χορευτικών ομάδων δεν μου λέει τίποτα.
Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο από εδώ.
Να είστε κι εσείς καλά κα Λίνα κι εσείς κύριε SP.
Καλή επιτυχία σας εύχομαι με ό,τι καταπιάνεστε στο Σύλλογό σας για το καλό των ανθρώπων του νησιού μας!!!!!!!!
............................
Υ.Γ. Συγγνώμη για το μακροσκελές απαντητικό σχόλιο. Δεν θα υπάρξει συνέχεια. Σας ευχαριστώ για τον διάλογο. Όσο γι’ αυτούς που λιβελογραφούν, ας τους κρίνει το αναγνωστικό κοινό!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή γνωριζόμαστε ας τα πούμε από κοντά όπως είχαμε πει...και να συνεργαστούμε για το καλό του νησιού μας!!SP.

Λινα είπε...

Δε θελω να συνεχισω απλα να απαντησω.. Σεβομαι τα λεγομενα σας δε συμφωνω ομως με τον τροπο που τα εκθετετε. Δε δεχομαι να ασκειτΑΙ κριτικη στη κρητικη μουσικη και χορο, οταν στα πανηγυρια μας χορευουμε καβοντοριτικο(χορος απο την Καρυστο Ευβοιας), ικαριωτικο(χορος 100% παραλλαγμενος απο την Ικαρια) ή ακομα χειροτερα οταν εμεις οι ιδιοι δε σεβομαστε τα δικα μας οπως λετε κιεσεις και αντι να χορευουμε το σκοπο ¨χορεψετε χορεψετε¨, βιτζηλαιδιστικο, να το πηγαινουμε σε μπαλο και αλλα πολλα.....
αυτα.

Ειμαστε ανοιχτοι σε αμεσο διαλογο.

Να 'στε καλα κυριε....ΑΝΩΝΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

«Τι έχεις Γιάννη και χορεύεις – δεν μ’ αφήνουν τα δαιμόνια» και δεν εννοώ δαίμονα εσάς, αλλά τα Σωκρατικά «δαιμόνια», δηλ. την απάντησή σας, που με προκαλεί να αθετήσω το «δεν θα συνεχίσω» του προηγούμενου σχολίου μου.
1) Δεν έχω τίποτα με τους Κρητικούς χορούς και τη μουσική, ίσα ίσα. Μ’ αρέσουν και μάλιστα υπερβολικά. Αντίθετα όμως με προκαλούν οι διαχειριστές τους, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τους δικούς μας κι ακόμα χειρότερα.
2) Η είσοδος σκοπών από άλλα μέρη γειτονικά ή μη στο νησί είναι ιστορική πραγματικότητα που δεν μπορεί να την αρνηθεί κανένας.
3) Παρακαλώ να μου αναφέρετε, παραπάνω από δυο τρεις σκοπούς Ναξιώτικους (δημιούργημα ντόπιων κοινοτικών διαδικασιών) σας παρακαλώ, πλην των επωνύμων.
4) Ικαριώτικο: Αν εννοείτε την «Ικαριά» ή «Η αγάπη μου στην Ικαριά» δεν έχει καμιά σχέση με τον Ικαριώτικο (6 διαφορετικοί σκοποί). Το πρώτο είναι σύνθεση του Γ. Μ. Κονιτόπουλου που το έγραψε για να χορευτεί σαν Συρτό, όπως τόσα άλλα, (Χιονιές, στην Πάρο και στη Νάξο κ.λπ.). Άλλο τώρα αν οι Ναξιώτες μουσικοί το παίζουν και το αποκαλούν ακόμα Ικαριώτικο και μάλιστα οι επίγονοί του (πλην της κόρης του) σε συναυλίες, τηλεοπτικές εκπομπές κ.α.
5) Καβοντορίτικο: Από τη στιγμή που η Μ. Σκουλά παντρεύτηκε τον Νίκο Χονδροδήμα (Ευβοιώτη) κι αυτός έπαιξε σε γλέντια Ναξιώτικα, έβαλε και τον σκοπό από την ιδιαίτερη πατρίδα την Κάρυστο, άρεσε και καθιερώθηκε. Πάγια κατάσταση τα προηγούμενα χρόνια στο νησί. Π.χ. αρχές του περασμένου αι. το «Χανιώτικο» (αρχές του περασμένου αιώνα,Κρητικοί φρουτέμποροι στις Εγγαρές) κ. ά.
6) «Χορέψετε – χορέψετε»: Μεγάλη κουβέντα για τούτο τον σκοπό. Σαν σκοπός δεν είχε παιχτεί ποτέ (όσο τον χόρευαν οι Βιτζηλαίοι τις Απόκριες, πριν γίνουν εσωτερικοί μετανάστες, με βιολιά παρά με τζαμπουνοντούμπακα). Όταν αναβίωσε (1976;;) σε θέατρο του Γαλατσίου ο χορός (Σύλλογος Κωμιακιτών Αθήνας) αναβίωσε με βιολιά. Το σκοπό λοιπόν αυτόν τον έκανε «χορέψετε - χορέψετε» ο Γ. Κονιτόπουλος και στη συνέχεια ο Βασίλης Χατζόπουλος (Βάσακας) το εξέδωσε σε 45άρι δισκάκι (“Το Βιτζηλαιαδίστικο πού ‘ναι για τους βρακάδες”) με στίχους και μάλιστα αναμηστικούς, ενώ παλιά ήταν μόνο σκοπός. http://www.youtube.com/watch?=FpzYs9Xn89o. Το «χορέψετε – χορέψετε» στη συνέχεια (κατά πάγια εθιμική τακτική των παλαιότερων οργανοπαιχτών, δηλ. κάτι που συνηθιζόταν να γίνεται στον Μπάλλο) το έβαλαν μέσα σαν ένα κομμάτι μέσα σε τόσα άλλα (βλ. «Τσιριγώτικο» κ. ά.). Το πρόβλημα ξεκινάει όταν οι μουσικοί παίζουν ένα – δυο Συρτά και ατάκα κολλάνε το «χορέψετε – χορέψετε» και οδηγούν τους χορευτές στη νεανική τρέλα και τους μεγαλύτερους στην αποχώρηση, δηλ. σε ομαδική εθιμική αυτοκτονία.
Ίσως τα πράγματα να είναι πιο σύνθετα απ’ ότι φαίνονται.
Σας ευχαριστώ και πάλι.

Λινα είπε...

Εχω πολλα να πω...παρα πολλα...αλλα οχι εδω. Και επειδη δε σας βλεπω και πολυ θαρραλεο να μου πειτε ποιος/α ειστε, αν σας ενοχλει τοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ που θα δειξω κρητικους χορους και πιστευετε οτι προσβαλω την καταγωγη σας, τοτε ελατε για κατ'ιδιαν συζητηση.
Προσωπικα νιωθω οτι αρκετα αναλωθηκα εδω.
ΥΓ: Οι περοσσοτεροι συλλογοι της Ναξου διδασκουν κρητικα(και οχι μονο) εσεις ενοχληθηκατε με τη ΣΥΝΑΞΙΑ....