Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019

Δυσαρεστημένοι οι κτηνοτρόφοι του Φιλωτίου και του Δαμαριώνα με την ΕΑΣ Νάξου από την ξαφνική μείωση της τιμή του κιλού του γάλατος

Την αντίθεσή τους στην τιμολογιακή πολιτική της ΕΑΣ Νάξου να μειώσει ξαφνικά τιμή του κιλού το γάλα που αγοράζει  εξέφρασαν τα μέλη της Κτηνοτροφικής Ένωσης Φιλωτίου   στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε  χτες  το βράδυ   στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών από κοινού με κτηνοτρόφους από  το  Δαμαριωνα.
Συγκεκριμένα  η Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου  αγοράζει σήμερα με 0,72 λεπτά το κιλό το γάλα και με μια ξαφνική της απόφαση  η τιμή από την 1η Φεβρουαρίου η τιμή θα κατέβει στα 0,67 λεπτά το κιλό.
Όπως αποφασίστηκε από ΚΟΙΝΟΥ στη συνέλευση των μελών της .....
Κτηνοτροφικής Ένωσης Φιλωτίου   με τους κτηνοτρόφους από  το  Δαμαριωνα.  Θα ζητήσουν  ( Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙ  ΖΗΤΗΘΕΙ  ΕΙΔΗ ) να συναντηθούν με τη διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου, προκειμένου να εκθέσουν τα επιχειρήματά τους και να ζητήσουν την ανάκληση της άδικης και ασύμφορης απόφασης για μείωση της τιμής.
Οι κτηνοτρόφοι  μάλιστα διερωτώνται πως είναι δυνατόν  η  διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου από την μια να μειώνει   ξαφνικά την τιμή του κιλού το γάλα που αγοράζει  και από την άλλη ότι εκείνη πουλάει στους κτηνοτρόφους να (τροφες –φαρμακα ) να ανεβαίνουν συνεχώς. 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :