Πέμπτη, Ιανουαρίου 17, 2019

Υποψήφια με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, η Σταματία Ζιάκη


Η περιφερειακή παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, ανακοινώνει τη συμπόρευση της Σταματίας Ζιάκη, ως υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου,  στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Από τις πιο δραστήριες γυναίκες στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Ρόδου, σε δήλωσή της, για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφια,  δίπλα στον Γιώργο Χατζημάρκο, η κα Ζιάκη αναφέρει τα εξής:

“Με την κατάργηση των Καποδιστριακών  Δήμων, είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ ξανά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θεώρησα ότι 12 χρόνια συνεισφοράς ήταν αρκετά, ωραίο το ταξίδι, με γλυκές, όμορφες στιγμές δημιουργίας, αλλά παράλληλα και πίκρες μέσα απ τις.....
δυσκολίες και τα αδιέξοδα της γραφειοκρατικής κεντρικής διοίκησης. Στο κάλεσμα του Γιώργου Χατζημάρκου και τον ευχαριστώ για την τιμή, ξύπνησε μέσα μου το πάθος, ένιωσα ότι ακόμα μπορώ. Μπορώ να προσφέρω στην κοινωνία του τόπου μας, μπορώ να διαθέσω το χρόνο και τη πείρα μου. Μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες του, μπορούμε να πάμε το Νότιο Αιγαίο Μπροστά, μπορούμε να δώσουμε ίσες ευκαιρίες για όλους. Αξιολογώντας τη τετραετία αυτή, θεωρώ ότι ήταν θετική. Συμπορεύομαι λοιπόν με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου, “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, γιατί είμαι βέβαιη ότι η προσεχής τετραετία θα έχει ακόμα θετικότερα αποτελέσματα για τον νησιώτικο μας χώρο”.
Η Σταματία Ζιάκη, με σπουδές στο Μάρκετινγκ και στα Οικονομικά, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,  εργάσθηκε στην Αγροτική Τράπεζα αρχικά στην Αθήνα, παράλληλα με τις σπουδές της και αργότερα στη Ρόδο, προϊσταμένη χορηγήσεων δανείων. Ανέπτυξε συνδικαλιστή δράση στο σύλλογο εργαζομένων της ΑΤΕ καθώς και στο συμβούλιο της ΟΤΟΕ.
Με τη δημιουργία των δέκα Καποδιστριακών δήμων είχε εκλεγεί στο Δήμο Ατταβύρου, όπου διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  και στη συνέχεια Αντιδήμαρχος, αρμόδια για θέματα καθημερινότητας, πολιτιστικών, ευρωπαϊκών προγραμμάτων και  εκπαίδευσης ενηλίκων. Για μια τετραετία διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Δωδεκανήσου.





Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :