Δευτέρα, Ιανουαρίου 14, 2019

Υποψήφιος με την παράταξη του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, ο Παναγιώτης Διακοφώτης


Τη συμπόρευση του Παναγιώτη Διακοφώτη, Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου (ΕΠΣΔ) και  μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης, με μακρά ενασχόληση και προσφορά στο χώρο του αθλητισμού, στη δήλωσή του με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του να συστρατευθεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου αναφέρει τα......
εξής:
«Η απόφαση μου να αποκριθώ θετικά στην πρόταση του Γιώργου Χατζημάρκου δεν ήταν δύσκολη ούτε και αμιγώς προσωπική. Ήταν μια απόφαση συλλογική, έπειτα από συζητήσεις που είχα τόσο με τους συνεργάτες μου όσο και με μεγάλο αριθμό σωματείων πανδωδεκανησιακά.
Ο Περιφερειάρχης, μας έχει δείξει μόνο θετικά δείγματα γραφής με την έμπρακτη στήριξη του τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες μας, αλλά και την μέγιστη αρωγή του στην ανάγκη για σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχουμε πραγματοποιήσει  σημαντικά έργα σε επίπεδο νόμου αλλά και την  δέσμευση για ακόμα περισσότερα
Ως άνθρωπος όμως θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν είναι στις προσωπικές μου βλέψεις μια πολιτική καριέρα. Δεν έχω σκοπό να μιλάω περισσότερο απ’ όσο απαιτείται ή να λέω λιγότερα απ όσα χρειάζονται. Έχω αποδείξει στην μέχρι σήμερα πορεία μου πως είμαι άνθρωπος των έργων. Μοναδικό μου μέλημα και αυτή τη φορά είναι να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου και τον αθλητισμό του, εκπροσωπώντας τα σωματεία μας, μέσα από τις θέσεις τις οποίες ήδη υπηρετώ στην ΕΠΣΔ και την ΕΠΟ, αλλά και σε περίπτωση που οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους απ το μετερίζι της του αυτοδιοικητικού.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Παναγιωτης Διακοφώτης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1970. Ο πατέρας του από Διμυλιά και η μητέρα του με καταγωγή από την Ψίνθο. Είναι πατέρας τριών παιδιών.

Από το 1994 λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ως ηλεκτρονικός, ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στο νησί της Ρόδου, στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Η αγάπη του για τον αθλητισμό τον οδήγησε έναν χρόνο αργότερα να ιδρύσει τον «Top FM», τον πρώτο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Δωδεκανήσου .
Επί πολλά έτη υπήρξε ανταποκριτής πολλών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών εθνικής εμβέλειας.
Ιδιαίτερα δραστήριος, από πολύ μικρός ανέπτυξε έντονη αθλητική δραστηριότητα με συμμετοχές σε ποδοσφαιρικές ομάδες, έχοντας διατελέσει ενεργός υποστηρικτής στα ποδοσφαιρικά δρώμενα καθώς και μέλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου κατά τα έτη 1998 - 2001 έχοντας την προεδρία των μικτών ομάδων του νομού.

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης από το 2014 μέχρι και σήμερα υπηρετεί την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου από την θέση του Προέδρου, έχοντας παράξει αξιοζήλευτο έργο, μέσα από το οποίο προάγει την ανάπτυξη τόσο του αθλητικού ιδεώδους πραγματοποιώντας πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες σε όλο το φάσμα του νόμου,καθώς όσο και με την δημιουργία, ανάπτυξη και εξωραϊσμό των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων στην περιοχή ευθύνης του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως μετά από πολλές προσπάθειες και κόπο έκανε πράξη το δεύτερο ενωσιακό γήπεδο ποδοσφαίρου στη Ρόδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου», ένα όνειρο πολλών ετών.

Αξιοσημείωτο της αποτελεσματικότητας και της δράσης του είναι πως για πρώτη φορά στην ιστορία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου Πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (από το 2017 έως και σήμερα).
Παράλληλα, είναι Πρόεδρος στην επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών ποδοσφαιριστών, Πρόεδρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μικτών ομάδων, ενώ ακόμη, είναι υπεύθυνος διαχείρισης ISO της Ομοσπονδίας καθώς επίσης και μέλος της επιτροπής διοργανώσεων.




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :