Δευτέρα, Ιανουαρίου 28, 2019

Υποψήφια με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, η Δικαία Μαραβέλια από τη Σύμη


Τη συστράτευση της Δικαίας Μαραβέλια, από τη Σύμη, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της, να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου,  η Δικαία Μαραβάλια αναφέρει τα εξής:
“Όταν σε ξανακαλεί ο πιο δραστήριος Περιφερειάρχης των τελευταίων ετών να είσαι μέρος της ομάδας του, δεν μπορείς να αρνηθείς.
Ένας άλλος λόγος είναι ότι βλέπεις έμπρακτα, πόσα έργα έγιναν και γίνονται στο νησί σου.
Όμως ο βασικός λόγος είναι πως θαυμάζω τέτοιους ανθρώπους, που θα πουν “όχι” εκεί που πρέπει, “ναι” εκεί που μπορούν και το μεγαλύτερο και πεισματάρικο “ναι”, εκεί που........
επιβάλλεται.
Αγαπώ το νησί μου όπως οι περισσότεροι, θέλω να ξέρω ότι τα παιδιά μου και όλα τα παιδιά του νησιού, θα συνεχίσουν να ονειρεύονται και να ζουν, σε μια Σύμη που θα τα κάνει να νιώθουν μόνο υπερήφανα.
Επιλέγω την ομάδα του Γιώργου Χατζημάρκου, γιατί αυτά που είπε προεκλογικά έγιναν και αυτά που θα πει, θα γίνουν.
Χωρίς πολλά λόγια.
Μόνο έργα.
Με γραφείο το μπλε του Αιγαίου που τόσο αγαπά και αγαπάμε!
Με το βλέμμα στραμμένο μπροστά... στα μεγάλα που έρχονται!
ΥΓ. Δεν ξέρω να γράφω πολιτικούς λόγους. Γράφω από την καρδιά μου!”

Βιογραφικό

Η  Δικαία Μαραβέλια γεννήθηκε και ζει στην όμορφη Σύμη, όπου έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Εκτός από τα καθήκοντά της ως μητέρα τριών παιδιών, έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στις οικογενειακές επιχειρήσεις που διατηρεί από κοινού με τον σύζυγό της επιτυχώς στο νησί της Σύμης. Μια δραστήρια γυναίκα της οποίας τα ενδιαφέροντα δεν σταματούν εκεί.
Με την προτροπή ενός φίλου, η Δικαία απέκτησε ένα νέο ενδιαφέρον: τη συγγραφή.
Αρθρογραφώντας κατ' αρχάς σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και παρακολουθώντας σεμινάρια δημιουργικής γραφής,  σήμερα μετρά στη συγγραφική της συλλογή ένα μυθιστόρημα, ενώ ήδη προετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της βιβλίο «Αγνή».
Η αγάπη της για την οικογένειά της, η απόδειξη αυτής μέσα από τη ζεστασιά και το μεράκι του καθημερινού οικογενειακού τραπεζιού και η έμπρακτη υπο- στήριξή της στο νησί της ως μόνιμη κάτοικος και επιχειρηματίας, ήταν οι λόγοι που χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχτηκε την πρόσκληση- πρόκληση και τη συνεργασία με τον Εμμανουήλ Κ. Μοράρη, για τη συγγραφή του βιβλίου “Εκύλησε το τέτζερι κι ηβρε το καππάκι”.
Με το μολύβι της και τις αναμνήσεις της ως όπλα, είναι εκείνη που δίνει μια «νοστιμιά» στο βιβλίο, ξεδιπλώνοντας κάθε θύμηση και συναίσθημά της, ώστε να μην μιλάμε πια για ένα τυπικό βιβλίο συνταγών, αλλά ένα μικρό γευστικό ημερολόγιο.
Όλες οι δραστηριότητες της ανερχόμενης συγγραφέως σχετίζονται με τη Σύμη, αποδεικνύοντας έτσι το ενδιαφέρον και την αγάπη της για τον τόπο καταγωγής της.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :