Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2019

Το πρόγραμμα για τις μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου Φιλωτιτών

Αγαπητοί συγχωριανοί,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου σας εύχεται ολόθερμα χρόνια πολλά και να έχουμε όλοι ένα δημιουργικό και ευτυχές νέο έτος.
Δια της παρούσης ο Σύλλογος μας και σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις κάτωθι εκδηλώσεις:
Α. Κοπή Βασιλόπιτας
Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στην Στοά του Βιβλίου [Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο, Αθήνα, Τ.Κ. 10564] και ώρα 18:30θα κοπεί η βασιλόπιτα του Συλλόγου μας.
Παράλληλα θα βραβευτούν οι νεαροί συγχωριανοί μας που επέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις του Ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 και εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της Χώρας.
Παρακαλούνται οι νέοι φοιτητές ή οι οικογένειές τους, να ενημερώσουν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για τη Σχολή (και την αντίστοιχη πόλη), στην.....
οποίαν εισήχθησαν.
Β. Αιμοδοσία
Για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, ο Σύλλογός μας διοργανώνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, το απόγευμα (16:00 έως 20:30) στα γραφεία του Συλλόγου μας (Χριστοκοπίδου 9, Ψυρρή),αιμοδοσία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε αίμα των συγχωριανών μας. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα αυτής της υψίστης κοινωνικής προσφοράς αποτελεί ηθική υποχρέωση όλων μας.Υπεύθυνοι για την Τράπεζα Αίματος είναι ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Γιώργος Μουστάκης, (6945855460) οοποίος συνεπικουρείται από τους συμβούλους Ηλία Μανιό και Σταύρο Δεμενόπουλο.
Γ. Παιδικός Αποκριάτικος χορός.
Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 και από τις 11.00 ως 14.30. σταγραφεία του Συλλόγου μας (Χριστοκοπίδου 9, Ψυρρή) οργανώνουμε για τα μικρά παιδιά μας τον Αποκριάτικο χορό τους. Θα προσφερθούν δωρεάν γλυκά και μεζεδάκια και παράλληλα θα διασκεδάσουν με κλόουν κ.α.
Δ. Χορός της Αποκριάς
Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 από22:00 μέχρι πρωίας θα πραγματοποιηθεί ο Αποκριάτικος Χορός των Ενηλίκων στο κέντρο διασκέδασης «ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ» (Ελλησπόντου 41, στην Πλατεία Υμηττού, Τηλ. : 6934 016080 - 211 4059187). Θα παίξουν και θα τραγουδήσουν τα συγκροτήματα της Φωτεινής Βασιλάκη και του Γιάννη Μπαρμπαρή. Τιμή εισιτηρίου 20,00€ ευρώ για τους μεγάλους και 15,00€ για νέους έως 22 ετών. Στην τιμή περιλαμβάνεται το φαγητό, το κρασί και τα αναψυκτικά.
Ε. Εκδρομές
Ο Σύλλογος μας, στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις σχέσεις μεταξύ των μελών του θα συνεχίσει να διοργανώνει μονοήμερες, διήμερες και πολυήμερες εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδος. Επί των θεμάτων που άπτονται των εκδρομών θα ενημερωθείτε εγκαίρως από το blog (http://e-filoti.blogspot.gr/) του Συλλόγου μας και τις σελίδεςμας στο Facebook, καθώς και με sms.             Υπεύθυνοι Εκδρομών: Μανιός Ηλίας, Λιανοπούλου -Γρατσία Ευαγγελία&Τσικούκου Κατερίνα.
ΣΤ. Χορευτικά τμήματα
Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας, ότι τα χορευτικά τμήματαλειτουργούνκάθε Κυριακήαπό τις12:00μμ έως τις 14:30 με Δασκάλα παραδοσιακών χορών την Άννα  Νικολάου Τσικούκου.
α) Παιδικό - Αρχαρίων 12:00μμ έως 12:30
β) Εφηβικό από 12:30 μ.μ. έως 14:15 με βασικό σκοπό αφ’ ενός την εισαγωγή των νέων Φιλωτιτών στη νησιώτικη παραδοσιακή μουσική και το χορό και αφ’ ετέρου τη γνωριμία και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ τους!
Παράλληλα λειτουργεί και το αντίστοιχο χορευτικό τμήμα για τους Ενήλικες κάθε Τρίτη στις 18:30 έως τις 19:30.
Όσοι εκ των μελών του Συλλόγου ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα των Υπεύθυνων των Χορευτικών τμημάτωνΛιανοπούλου Μαρία και ΒασιλάκηΓεωργία.
************************
Ο Σύλλογός μας βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα σας, προσφέροντας πολιτιστικό και κοινωνικό έργο στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.Η κύρια δύναμή του όμως είστε εσείς που έχοντας πάντα στην καρδιά το ωραίο μας χωριό, ενισχύετε, ηθικά και υλικά το συλλογικό μας έργο. Γι’ αυτό σας θέλουμε πάντα κοντά μας να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας και στις συνελεύσεις. Είναι χρέος των μεγαλυτέρων να παρακινούντους νεώτερους να βρίσκονται κοντά στον Σύλλογο και στους απανταχού συγχωριανούς τους. Η νεολαία μας, με εφόδιο την βιωμένη βαθειά μέσα της Φιλωτίτικη συνείδηση, καλείται να συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα του Συλλόγου μας, διαμορφώνοντας κατά τον τρόπο αυτό την μελλοντική του πορεία.Ηιστοσελίδα(Φιλώτι Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου) και το blog(http://e-filoti.blogspot.gr/)του Συλλόγου μας είναι πάντα στη διάθεση σας για ενημέρωση και κατάθεση προτάσεων.
Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, Καλή Υγεία και Οικογενειακή και Ατομική Ευτυχία!

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :