Παρασκευή, Ιανουαρίου 11, 2019

«Άδεια διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων Αιτήσεις έως 30-6-2019»


Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. 940/81279/4-8-2017 (ΦΕΚ 2741 Β΄) και το αριθμ. 4587/2018 ΠΔ (ΦΕΚ 218 Α/24-12-2018),
υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης άδειας διατήρησης για τους κατόχους κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων που λειτουργούν εντός οικισμών ή σε απόσταση μικρότερη από αυτή που ορίζεται στους πίνακες αποστάσεων του παραρτήματος του νόμου 4056/2012 εφόσον πληρούνται τα παρακάτω:
1) είχαν ιδρυθεί και λειτουργούσαν στις 12-3-2012, ημερομηνία έναρξης ισχύος του.........
νόμου 4056/2012 και
2) διατηρούν τη δυναμικότητα που είχαν κατά την ανωτέρω ημερομηνία.
Οι ενδιαφερόμενοι, υποχρεούνται να υποβάλουν αίτημα για έκδοση Άδειας Διατήρησης κτηνοτροφικής εγκατάστασης στις στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, μέχρι τις 30-6-2019.
    Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας, διακόπτεται με απόφαση Περιφερειάρχη η λειτουργία των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής σταυλισμού.
    Η διαδικασία έκδοσης άδειας διατήρησης είναι όμοια με τη διαδικασία έκδοσης άδειας εγκατάστασης σύμφωνα με το νόμο 4056/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
    Σημειώνεται ότι η άδεια διατήρησης δεν τροποποιείται και δεν μεταβιβάζεται.
    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Δ/νση  Αγροτικής Οικονομίας Δωδ/σου τηλ: 2241364922  (Γεώργιος Μοσχίδης), στην Δ/νση  Αγροτικής Οικονομίας Κυκλάδων τηλ: 2281098833(Παπαγεωργίου Θεόφιλος) και στα Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.
                                                                                                              Ε.Π.
                                                                                                  Η   ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ


                                                                                            ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ Ή ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ? ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ Η ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΦΘΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ? ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΕΛΑΔΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑ? ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΣ ΓΑΡ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.