Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017

Η Sky Express χορηγός στο Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού στη Σύρο

Η Sky Express, η αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί τη σύνδεση της Σύρου με την Αθήνα όλο το χρόνο, ήταν χορηγός στο «Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού» στη Σύρο. Στην τελετή λήξης, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, παρευρέθηκε ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Θεόδωρος Κροκίδας, ο οποίος απένειμε το έπαθλο στις δύο νικήτριες, φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στον διαγωνισμό «Δημιουργίας Επάθλου», που ήταν χορηγός η Sky Express.
Ο κ. Κροκίδας, μεταξύ άλλων ανέφερε την ......
πάγια θέση της εταιρείας, να βρίσκεται κοντά στους τόπους τους οποίους εξυπηρετεί με συνέπεια, να τους στηρίζει και να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη τους.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της Sky Express: «Είμαστε πάντα δίπλα στους προορισμούς τους οποίους εξυπηρετούμε. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε μαζί με όλους τους τοπικούς παράγοντες της Σύρου, προκειμένου να βρούμε από κοινού τρόπους και ενέργειες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του όμορφου αυτού νησιού» και συμπλήρωσε «η Sky Express δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τόσο στους κατοίκους του νησιού, σε ότι αφορά την σύνδεση τους με την ηπειρωτική Ελλάδα, όσο και στους τουρίστες που έρχονται να απολαύσουν τις διακοπές τους, σε αυτόν τον πραγματικά μαγικό προορισμό».
Η Sky Express, εκδηλώνοντας έμπρακτα την στήριξή της στο νησί της Σύρου, προσφέρει σε όλες τις πτήσεις της, όλο το Μάρτιο θέσεις στα δρομολόγια ΑΘήνα - Σύρο & Σύρο - ΑΘήνα, με ναύλο από 24,6€. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ, αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου.
flysky
flywithstyle



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :