Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16, 2017

Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΕΕΕΕΚ Νάξου στην Αθήνα - Eυχαριστήριο

Το ΕΕΕΕΚ Νάξου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα την Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017. Οι εμπειρίες από τη συμμετοχή μας στην εμπορική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο The Mall Athens ήταν μοναδικές και θα αφήσουν αξέχαστες μνήμες σε όλους όσοι συμμετείχαν. Στην έκθεση αυτή συμμετείχαν 52 σχολεία από τη Νότιο Ελλάδα τα οποία πραγματοποίησαν το πρόγραμμα «ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» που διοργάνωσε το σωματείο νεανικής επιχειρηματικότητας (ΣΕΝ) υπο την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς που συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί η εκδρομή αυτή. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε:
·         την ATTICA GROUP - BLUE STAR για .....
την δωρεάν μετακίνησή μας με τα πλοία της
·         την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που έκανε δεχτό το αίτημά μας για την δωρεάν παρακολούθηση του αγώνα της Euroleague, Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας
·         το θέατρο ΡΙΑΛΤΟ για την διάθεση δωρεάν εισητηρίων για παρακολούθηση θεατρικής παράστασης καθώς και το Ναξιώτη επιχειρηματία κ. Καρούση Δημήτρη για την μεσολάβησή του.
·         Ολους τους επιχειρηματίες και πολίτες της Νάξου που αγκαλιάζουν τις προσπάθειές μας και γίνονται κοινωνοί του έργου που επιτελείται στο ΕΕΕΕΚ Νάξου.

Ο Διευθυντής

Ευστράτιος Φουτάκογλου

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :