Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2017

Μήπως τελικά δεν είναι τυχαίο ;

Με θλίψη αλλά και αγανάκτηση διαπιστώσαμε την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου μιας ακόμα απόφασης της Δημοτικής Αρχής ( μέσω του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ) που αφορά την ανάθεση εκπόνησης μελέτης για την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι του πολύπαθου Απόλλωνα.
Η νέα ακύρωση προήλθε εξαιτίας της αδικαιολόγητης καθυστέρησης ανάθεσης της μελέτης. Θυμίζουμε ότι η περιοχή είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των καταστροφών από καιρικά φαινόμενα την 29/02/2016, και........  η ανάθεση πραγματοποιήθηκε 8 (!!!!!) μήνες μετά, την 20/10/2016 και μετά την εφαρμογή του νέου νόμου για τις Δημόσιες Συμβάσεις ( 4412/2016 ).
                   Άραγε  είναι  τυχαία  η  νέα  ακύρωση ;    
                    Και  μπορούμε  να  την  αποδώσουμε  μόνο  στην  ανεπάρκεια  των  διοικούντων  σήμερα  το  Δήμο                   Νάξου  και  Μικρών  Κυκλάδων  ;
                 

Δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με τέτοια ανευθυνότητα και προχειρότητα ένας τέτοιος πολύπαθος τόπος, χτυπημένος πολλές φορές από τα καιρικά φαινόμενα τα τελευταία χρόνια, και με ανοιχτές πληγές από πολλές άλλες αιτίες, που δεν τον αφήσουν να ησυχάσει και να λειτουργήσει ομαλά και ορθολογικά προς το συμφέρον και των κατοίκων του, αλλά και του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας.
Από το Γραφείο Τύπου



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :