Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16, 2017

ΠΝΟ προς Υπουργείο: Αλλάξτε ρότα γιατί έρχονται νέες κινητοποιήσεις…

Με απεργιακές κινητοποιήσεις στα πλοία φαίνεται να προειδοποιεί και πάλι η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία όταν στη Συνεδρίαση που διεξήχθη στις 15/2/2017, διαπιστώθηκε ότι οι υποσχέσεις που είχε λάβει ο κλάδος από τους αρμόδιους υπουργούς προ ολίγων μηνών, μετά τη λήξη της παρατεταμένης εννιαήμερης απεργίας που είχε ακινητοποιήσει τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.
Με αιχμή του δόρατος των .....αιτημάτων το συνταξιοδοτικό και ασφαλιστικό των ναυτικών, η Π.Ν.Ο. έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή της ότι μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος όχι μόνο δεν επιλύθηκαν αλλά οξύνθηκαν περαιτέρω, παρά το γεγονός ότι η αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων προ ελάχιστων μηνών, σκόπευε στο να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για την εξεύρεση λύσεων στα αιτήματα του κλάδου.



Με Δελτίο τύπου (16/2/2017) η Π.Ν.Ο. προειδοποιεί ότι αν δεν υπάρξουν σύντομα λύσεις, ο κλάδος είναι αποφασισμένος να προβεί σε απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζοντας με κάθε μορφή τον αγώνα του για την ικανοποίηση των αιτημάτων του. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
 http://parianostypos.gr/index.php/kyklades-aigaio/kyklades-aigaio-koinonia/item/22976-pno-pros-ypourgeio-allakste-rota-giati-erxontai-nees-kinitopoiiseis?acm=566_799#sthash.IWybkduI.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :