Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2011

Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : «Κάτω τα χέρια από τα ενημερωτικά blogs»

Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου καταφέρεται σκληρά ενάντια στις διαφαινόμενες προθέσεις της κυβέρνησης για δημιουργία ειδικής νομοθεσίας στην blogοσφαιρα, τονίζοντας ότι μόνο τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, τολμούσαν να θίξουν τη δημοκρατία του διαδικτύου.
Η ανακοίνωση της Ε.Σ.Δ. :
Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου σχετικώς με τα δρομολογούμενα από τη Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, περί κατασκευής ειδικού φιμωτικού Νόμου κατά των ελευθερολαλούντων blogs... έχει να επισημάνει τα εξής:
1) Πρόκειται περί νέας φαιδρότητας αποχαμένων κυβερνητικών και των όσων ιδιωνύμως κρύπτονται πίσω από το πλάνο ελέγχου της ελευθερολαλιάς ιδίως του...... ενημερωτικού-ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟΥ blogging.

2) Oι προβαλλόμενοι ισχυρισμοί αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας, σοβαρότερης εκείνης που μας προέκυψε με το υποτελικό Μνημόνειο. Η κυβέρνηση των κλόουν σχοινοβατεί οραματιζόμενη ... προστασία των λαμόγιων τέκνων της από την κριτική του μπλογκερ. Πρωτοτυπεί παγκοσμίως... διότι ουδείς-πλην ολοκληρωτικών καθεστώτων, τόλμησε να θίξει τη δημοκρατία του διαδικτύου. Θα το αντιληφθεί συντόμως... αν υποτεθεί ότι τα υποτακτικά της τολμήσουν να ψηφίσουν Νόμο που εξυπηρετεί λαμόγια και βρώμικους. Και να μη λησμονεί:

Η πρώτη δύναμη ενημέρωσης είναι οι συντάκτες των ενημερωτικών σελίδων, που έχουν δώσει δείγματα σοβαρής γραφής στα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια.

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, θλίβεται απείρως διότι άφρονες τινες φαντάστηκαν να βάλλουν χέρι στην ελευθεροτυπία του διαδικτύου, να κοσμήσουν την ΑΝΌΗΤΗ απόπειρά τους με νομικό μανδύα... αλλά ποιοί; Οι αποδεδειγμένα συνεχώς παρανομούντες και βισσοδομούντες κατά πάσης εννοίας νομιμότητας;

Κάτω τα χέρια από τα ενημερωτικά μπλογκς και τους συντάκτες τους.

Για την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Π.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ, Πρόεδρος - Κώστας Τζαννάκης, Γεν. Γραμματέας
Πηγή
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΠΟΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΨΑΡΡΑ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑΞΙΩΤΗΣ.
Ο ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΜΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΕΝΤΖΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ.
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΙΟΣ.
ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΑΡΡΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΟΥΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΣ
ΟΥΤΕ ΧΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ
ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ-ΦΟΝΙΑΣ
ΟΥΤΕ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ.
ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΑΡΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΔΩ? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.