Σάββατο, Αυγούστου 13, 2011

Για πάντα πρωταθλητής στις καρδιές μας.

Πολλές ήταν και φέτος οι συμμετοχές στο «τουρνουά ποδοσφαίρου Μανόλης Μάκαρης». Αν και ο αγώνας γίνετε κάθε χρόνο με την μορφή εθιμοτυπικού χαρακτήρα και έχει σκοπό να τιμηθεί η μνήμη για τον Μανώλη Μάκαρη, οι ποδοσφαιριστές απέδωσαν τα μέγιστα και πρόσφεραν καλό θέαμα στου φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Δύο ομάδες, Μπλε εναντίον πορτοκαλί, οι παίχτες τους τα έδωσαν όλα για την κατάκτηση του τιμητικού Κυπέλλου που δίνετε κάθε χρόνο στον νικητή. Αυτοί που τελικά επικράτησαν φέτος ήταν η ομάδα των πορτοκαλί, η οποία νίκησε με 4-2.
Μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας Στέφανος Ψαρράς παρέδωσε το Κύπελλο στην κόρη του Μανώλη Μάκαρη, Ειρήνη.
Χορηγός του τουρνουά ήταν το «Πλάτανος καφέ» του Γιώργου Κατσάνη.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΚΑΡΗΣ by samnaxos
Μανόλης Μάκαρης
Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα του ακούστηκε δυνατά τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος του τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνετε κάθε χρόνο από τον........ Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Φιλωτίου.

Αναμφισβήτητα αποτέλεσε ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του ΑΜΣ φιλωτίου και η ανάμνησή του μένει και θα μένει για πάντα ζωντανή στις καρδιές όσων γνώρισαν τον Μανώλη Μάκαρη.

Στην σύντομη ζωή του; απλά «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» με ότι αυτό συνεπάγεται, ξεκίνησε να παίζει μπάλα από την «κούνια», σύντομα μπήκε στην βασική ομάδα του Πανναξιακού και από εκεί μεταπήδησε στις Μικτές ομάδες των Κυκλάδων, με τις επιτυχίες ως τότε να διαδέχονται η μία την άλλη. "ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΛΕΓΕ", μετά τον στρατό φεύγω για Αθήνα.

Η μοίρα άλλα λογάριαζε όμως και η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Μανώλη. Ο Μανώλης δεν θα ξανακλωτσήσει «δέρμα», πρέπει να αναζητήσει πλέον άλλο τρόπο για την διοχέτευση της αγάπης του στο ποδόσφαιρο.

Και εκεί έρχεται η αλλαγή στην ζωή του και η μετοίκηση στο Φιλώτι του δίνει την ευκαιρία να εμπλακεί στο Δ.Σ του ΑΜΣ φιλωτίου που τόσο πολύ αγάπησε. Οι συγκυρίες τον φέρνουν στην ανάληψη των τεχνικών καθηκόντων στα ποδοσφαιρικά τμήματα του ΑΜΣ Φιλωτίου, αλλά αυτό που του κεντρίζει το ενδιαφέρον και δύνεται «ψυχή τε και σώματι», είναι τα παιδικοεφηβικά τμήματα του Συλλόγου.

Μετά από τρία χρόνια επίπονης και επίμονης δουλειάς ο Μανώλης καταφέρνει αυτό που είχε καταφέρει πολλές φορές ως ποδοσφαιριστής, μαζί με τους ποδοσφαιριστές του ανεβαίνει στο ψιλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας την πρώτη θέση Νέων 2001-2002 μεταξύ όλων των Κυκλαδίτικων ομάδων νικώντας εύκολα στον τελικό την Μύκονο με το ευρύ 4-1.

Μέρες χαραγμένες στα μυαλά και στις καρδιές των παιδιών που αποτελούσαν εκείνη την ομάδα και όπλο στην φαρέτρα για το μέλλον του Φιλωτίτικου ποδοσφαίρου.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :