Τρίτη, Αυγούστου 30, 2011

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ

10η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ
* ΕΙΡΗΝΙΚΗ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
* ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ 10ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (30-08-2011) ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ:
* ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
* ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ........ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ

* ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ* ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»* ΣΤΗΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΚατά την έναρξη της 10ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στις 30 Αυγούστου στη Ρόδο τα μέλη της περιφερειακής παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας» σε συνέχεια της διαμαρτυρίας του επι κεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χαράλαμπου Κόκκινου, αποχώρησαν από την συνεδρίαση. Η αποχώρηση ήταν 15λέπτη με συμβολικό χαρακτήρα επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδειχθεί και να καταγγελθεί η πλειάδα των προβλημάτων που συσσωρεύονται στα νησιά μας από την ανάλγητη κυβερνητική πολιτική και στα οποία η περιφερειακή αρχή κωφεύει.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ :

* Την κυβερνητική δημιουργεί καθημερινά στρατιές ανέργων, μειώνει μισθούς & συντάξεις, υποβαθμίζει τα νησιά μας και «φρενάρει» την ανάπτυξη, αγνοεί τη νησιωτικότητα.
* Την κυβερνητική βούληση για αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας – κεκτημένα ετών χάνονται για τους νησιώτες μας.
* Την περιφερειακή αρχή που επί οκτώ (8) μήνες τώρα υπολειτουργεί, σιωπά στην υποχρηματοδότηση και στην υποστελέχωση και στα προβλήματα της καθημερινότητας που διογκώνονται.Ενδεικτικά δεν έχει μεριμνήσει για :

* την εκλογή Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη & της Επιχείρησης,
* την συγκρότηση σε σώμα των θεματικών επιτροπών Τουρισμού & Αγροτικής Οικονομίας,
* την συγκρότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Επαγγελματικής Κατάρτισης,
* την συγκρότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης,
* την παραχώρηση γραφείων στις παρατάξεις της μειοψηφίας,
* δεν έχει βάλει στην ημερήσια διάταξη καμίας από τις δέκα συνεδριάσεις θέμα που έχει προταθεί από την μειοψηφία.ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Χαράλαμπος Κόκκινος

kokkinosxar@yahoo.gr

Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας

Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου.

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕΤ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ !

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΣΚΙΣΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ;
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ!!!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΓΓΑΕΙ Ο ΓΑΔΑΡΟΣ ΒΟΓΓΑΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΡΙ !!!!

ΚΥΡΙΟΙ "ΓΥΜΝΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ" ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΤΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ,ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΑΥΓΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΟΥΝ, Κ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ(ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΔΗΛ.)ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ...ΠΕΤΑΜΕ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ Κ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΑΣ Κ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΤΟΠΟ...Η ΑΠΛΑ...Ε ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!