Κυριακή, Αυγούστου 28, 2011

Τεράστιο πρόβλημα για τους ασφαλ.ισμένους ΟΠΑΔ και ΤΑΥΤΕΚΟ

«Χρωστούν στους γιατρούς και τους…φορολογούν προκαταβολικά!»
Σε οικονομικό αδιέξοδο έχουν περιέλθει οι γιατροί- ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τον ΟΠΑΔ και το ΤΑΥΤΕΚΟ.
Πιστοί στον όρκο στον Ιπποκράτη παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν εξακολουθούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους, όμως, τα προβλήματα τους κατατρέχουν, μιας και εξαιτίας της αναλγησίας των συναρμόδιων Υπουργείων, δεν έχουν λάβει ούτε ευρώ από τα ταμεία και οι οικονομικές τους υποχρεώσεις τους........ πιέζουν ασφυκτικά.

Το σοβαρό αυτό πρόβλημα, το οποίο έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις έφερε στη Βουλή, ο Αχαιός Βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος και τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ επισημαίνοντας πως ο ΟΠΑΔ καθυστερεί την πληρωμή για διάστημα πάνω από ένα χρόνο, ενώ το ΤΑΥΤΕΚΟ έχει ξεπεράσει τα δύο χρόνια!

“Για τα οφειλόμενα χρήματα στους γιατρούς, αυτοί φορολογούνται, χωρίς βέβαια να έχουν εισπράξει τίποτα από αυτά. Μάλιστα, υπάρχουν περιπτώσεις γιατρών στους οποίους οφείλονται ποσά αρκετών χιλιάδων ευρώ!”, δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος, “ενώ σε περίπτωση το φαινόμενο αυτό υποβαθμίζει και το επίπεδο της παρεχόμενης φροντίδας υγείας”.

* Περισσότερα στο www.nikosnikolopoulos.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :