Δευτέρα, Αυγούστου 08, 2011

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ....ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ... ΟΙ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Μετά την υποβάθμιση των νοσοκομείων και τις περικοπές στον τομέα της υγείας, η κυβέρνηση βάζει τέρμα και στις αεροδιακοκομιδές ασθενών από τα νησιά του Αιγαίου βάζοντας σε κίνδυνο χιλιάδες ανθρώπινες ζωές !!!!!
«Η Πολεμική Αεροπορία, αυτή τη στιγμή έχει ένα σοβαρό έλλειμμα στον λειτουργικό προϋπολογισμό της, εξαιτίας της μη καταβολής των χρημάτων από άλλους φορείς στο θέμα της αεροδιακομιδής. Όπως λέω χαρακτηριστικά -και αυτό το κάνουμε και θα το κάνουμε πράξη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην Πολεμική Αεροπορία- η εποχή του 'τζάμπα' έχει περάσει» δήλωσε ο κ. Μπεγλίτης.
«Κάθε φορέας, ακόμα και δημόσιος φορέας που θέλει τις υπηρεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας, θα πληρώνει. Δεν είναι δυνατόν το ΕΚΑΒ αυτή τη στιγμή να χρωστάει 65 εκατομμύρια στην Π.Α, όπως και άλλοι δημόσιοι φορείς, πολύ περισσότερο όταν γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προϋπολογισμοί των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων» πρόσθεσε. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!
ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.
ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΝΕΟ ΠΛΩΤΟ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΟΜΗΔΩΝ ΣΤΥΛ "ΚΕΡΡΑ" ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ. ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!
ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΑΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.
ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΑΦΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΜΗΔΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

απο την αλλη μας λεει ο προεδρος του εκαβ οτι θα κανει σταθμο ελοκοπτερου στη μυκονο.
ηθελα να ηξερα τα ελεγε σοβαρα?
την Π.Α. την ρωτησε?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:
Η ΝΑΞΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΗΔΩΝ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΟΣ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΙΩΔΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Nα παρακαλάμε το Θεό να μην αρρωστήσει κανένας νησιώτης, γιατί από δω και πέρα, όποιος αρρωσταίνει πεθαίνει...Αυτό είναι το σλόγκαν του υπουργείου υγείας

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΝ "Η ΕΛΛΑΣ"

http://kepparou.blogspot.com/2011/08/blog-post_2531.html

ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΠΡΟΤΕΙΜΗΣΕ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΑΛΛΕΣ 5000 ΕΥΡΩ.